МЕНЮ
Количка

FIT SPO

Производител: FIT SPO
2.99 лв.
без ДДС:2.99 лв.
Производител: FIT SPO
2.79 лв.
без ДДС:2.79 лв.
Производител: FIT SPO
3.80 лв.
без ДДС:3.80 лв.
Производител: FIT SPO
2.29 лв.
без ДДС:2.29 лв.
Производител: FIT SPO
3.00 лв.
без ДДС:3.00 лв.
Производител: FIT SPO
3.49 лв.
без ДДС:3.49 лв.
Производител: FIT SPO
2.49 лв.
без ДДС:2.49 лв.
Производител: FIT SPO
3.79 лв.
без ДДС:3.79 лв.
Производител: FIT SPO
3.50 лв.
без ДДС:3.50 лв.
Производител: FIT SPO
3.30 лв.
без ДДС:3.30 лв.
Производител: FIT SPO
3.30 лв.
без ДДС:3.30 лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)

Протеиновите барове набират все по-голяма и по-голяма популярност. Това не е случайно, тъй като са перфектното решение, когато се чувствате гладни, но нямате времето да се заредите с необходимия запас от енергия.

Ето защо FIT SPO вече 10 години е един от лидерите в производството на висококачествени протеинови барове, които не само съдържат в състава си множество полезни за организма вещества, но и се предлагат на топ цени.

Доказателство за успеха на този бранд е фактът, че хора от различни държави разчитат предимно на него, за да си осигуряват енергията, за да избутат натоварващата работна седмица.

Барчетата на FIT SPO се произвеждат във фабрики в Англия, Германия, Италия и други европейски страни. За производството им се използват последните технологии и методи, които да гарантират за превъзходните вкусови качества.

Именно заради гореспоменатите причини ние от Workout.bg смятаме, че сме взели правилното решение, като сме включили продуктите на ФИТ СПО в категориите на нашия онлайн магазин.

На какво се дължи успехът на FIT SPO

Отговорът е много прост – на удовлетворението, което потребителите получават. Не е особено лесно да се поддържа здравословно състояние посредством строга диета. Изкушенията са толкова много, че е едва ли не невъзможно да се въздържите от това да си хапнете някой и друг десерт.

Обикновените десерти, които масово се произвеждат обаче, са наситени с вредни вещества, които могат да повлияят негативно върху вас и да ви попречат да достигнете до възможно най-добрите резултати във фитнес залата.

Протеиновите барчета на ФИТ СПО обаче са перфектният заместител. Те не само не съдържат високо количество захар и въглехидрати, но и притежават неустоим вкус, който със сигурност ще ви убеди, че това са най-добрите протеинови блокчета.

Какви продукти предлага брандът

Те могат да бъдат ключови за постигането на каквито и да било цели – изгаряне на мазнини, издръжливост, потискане на апетита, качване на мускулна маса. Разбира се, не е препоръчително да използвате баровете като заместители на редовния хранителен режим, но когато чувствате, че сте гладни и искате да потиснете апетита за няколко часа, със сигурност бихте могли да се възползвате от техния ефект.

FIT SPO предлага и други видове продукти – протеини, протеинови хапки и много други натурални храни, които не съдържат никакви консерванти.

Сред вкусовете, с които брандът разполага, са шоколад, кокос, годжи бери, боровинки, череша, портокал и още много други.

Всеки човек има различни предпочитания и вкусове. Затова в онлайн магазина на Workout.bg сме събрали възможно най-много протеинови барове с вкусове, които да задоволят напълно вкусовите ви рецептори.