МЕНЮ
Количка

FIT SPO

Производител: FIT SPO
FIT SPO 3 Chocolate Crispy Layered High Protein Bar е продукт, който е създаден само и единствено с мисъл към крайния клиент, който ще го консумира. Основната персона, към която се стремим, е запознат с тънкостите на храненето фитнес ентусиаст, който със сигурност може да изчисли своя прием на въгле..
2.99 лв.
без ДДС:2.99 лв.
Производител: FIT SPO
Активен човек сте и имате нужда от постоянен прилив на енергия, за да можете да изпълнявате стриктно всичко онова, което сте си заложили по план в залата? Желаете ли да имате възможността да тренирате с разширен обем, амплитудата на упражненията ви да е по-широка и всичко в залата да минава с лекота..
2.79 лв.
без ДДС:2.79 лв.
Производител: FIT SPO
Желаете ли да впечатлявате със своето тяло? Искате ли всички да са заслепени от вида, по който изглеждате, без това да влияе на начина ви на хранене с последствия, породени от резки промени и куп ограничения, чийто смисъл невинаги е напълно ясен? Днес ще ви запознаем с FIT SPO Fit Spo Crunchy! Защ..
3.80 лв.
без ДДС:3.80 лв.
FIT SPO Flap Jack - Energy Oat Bar
Ново
Производител: FIT SPO
Ако прекарвате часове във фитнес залата, то най-вероятно поне веднъж сте си задавали въпроса защо да разчитате да разчитате на протеинови барове, за да изглеждате добре. Е, знаете ли, че има хора, които запълват своите междинни хранения именно с протеинови десерти, от какъвто тип е и FIT SPO Flap Ja..
2.29 лв.
без ДДС:2.29 лв.
FIT SPO Flap Jack No Sugar
Ново
Производител: FIT SPO
Много хора свързват тренировките с мъки и тежки усилия. Приемат ги като задължение, сякаш някой им е заповядал да ходят определен брой пъти във фитнеса и да правят определен брой серии за бицепс. При вас обаче е различно – щастливи сте, че е дошъл денят за тренировка. Нямате търпение да покажете на..
3.00 лв.
без ДДС:3.00 лв.
FIT SPO MAXX Bar
Ново
Производител: FIT SPO
Протеиновите барове са известни с това, че имат високо съдържание на протеин, но това далеч не е всичко, което могат да ви дадат тези невероятни продукти. Благодарение на всички свои благоприятни за тялото ви свойства, продукт от този тип е изключително подходящ за хората с натоварено ежедневие и им..
3.49 лв.
без ДДС:3.49 лв.
FIT SPO Power Bar
Ново
Производител: FIT SPO
Да отслабваш с лакомо похапване на десерти? Да си винаги готов и възстановен само с постоянното похапване на десерти? Интересували ли сте се някога как можете едновременно да похапвате вкусотии и мускулите ви да растат? Ако ние от Workout.bg ви кажем, че можете да го правите? Готови ли сте за това ..
2.49 лв.
без ДДС:2.49 лв.
FIT SPO Pro Series Protein Bar
Ново
Производител: FIT SPO
Какво е нужно, за да изваете перфектните форми на тялото? Упоритост – със сигурност. Подходяща среда – несъмнено. Изригваща енергия – определено. Последният споменат елемент е вероятно и най-необходимият, за да могат усилните тренировки да ви се отплатят максимално. Ако изразходвате голяма част от..
3.79 лв.
без ДДС:3.79 лв.
FIT SPO Protein Oat Bites
Ново
Производител: FIT SPO
Липсата на енергия по време на тренировки може да бъде голям проблем. Особено след като сте пробвали всички методи, за да може тялото ви да е заредено напълно за дните, в които сте решени, че ще дадете всичко от себе си във фитнес залата. Не се отказвате, знаете какво искате и какво можете, знаете,..
3.50 лв.
без ДДС:3.50 лв.
FIT SPO Slim Bar
Ново
Производител: FIT SPO
Искате ли да сте много по-подвижни? Ами по-фини? Ако с първите две не сме уцелили, то със сигурност със следващото ще познаем точно какво искате да направите със себе си. Тренирате от доста време и все едно и също ви проваля? Най-вероятно това са междинните хранения, когато просто „нещо огладнеете“..
3.30 лв.
без ДДС:3.30 лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)