МЕНЮ
Количка

FIT SPO 3 Chocolate Crispy Layered High Protein Bar

FIT SPO 3 Chocolate Crispy Layered High Protein Bar
FIT SPO 3 Chocolate Crispy Layered High Protein Bar
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Chocolate Crispy Layered High Protein Bar
2.99 лв.
без ДДС: 2.99 лв.

Опции

Купи
БЪРЗА ДОСТАВКА ДО ВРАТА
ВИСОКО КАЧЕСТВО
ПОДАРЪЦИ СЪС ВСЯКА ПОРЪЧКА
НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

FIT SPO 3 Chocolate Crispy Layered High Protein Bar е продукт, който е създаден само и единствено с мисъл към крайния клиент, който ще го консумира. Основната персона, към която се стремим, е запознат с тънкостите на храненето фитнес ентусиаст, който със сигурност може да изчисли своя прием на въглехидрати.

Заповядайте в нашия онлайн магазин за хранителни добавки и куп други фитнес уреди и аксесоари, за да си набавите своите перфектни десертчета, които на 100% ще се впишат във вашия хранителен режим.

Защо да изберем FIT SPO 3 Chocolate Crispy Layered High Protein Bar

FIT SPO 3 Chocolate Crispy Layered High Protein Bar e артикул, който със сигурност ще свърши перфектна работа с вашия фитнес организъм. Няма да крием, че това е един от най-харесваните ни видове протеинови барове, които можем да предложим на нашите клиенти.

Благодарение на работата ни с този уникален производител, протеинови барове като този достигат лесно до вас – нашите любими клиенти. Заповядайте и бързо се сдобийте с това невероятно полезно десертче, което бързо и неусетно ще ви превърне във фитнес ентусиаст с тяло, на което дори и Аполон би завидял.

Workout.bg – грижим се за вашата спортна ефективност

Ние от онлайн магазин за хранителни добавки и други фитнес аксесоари Workout.bg можем да ви доближим с още една идея към вашата топ цел – балансирано и добре оформено тяло. Въпреки нашите помощ и подкрепа, обаче това да изваеш мечтаното тяло си остава една сериозна и трудна задача, в изпълнението на която все се провалят много хора.

Подкрепени и от опита си, придобит от работата ни с много клиенти преди теб, основната грешка при много фитнес ентусиасти идва от храненето. Да, то си остава една от най-сложните цели, които трябва да бъдат отметнати, за да постигнете топ нивото, към което се целите.

Заповядайте при нас и се доверете на опита, който ще служи изцяло във ваша полза. Workout.bg – очакваме ви в нашето спортно семейство!

Информация за продукта
Разфасовка 55 Г
Производител FIT SPO
Хранителни стойности
Калории 199 ккал
Белтъчини
Протеин 19.8 Г
Въглехидрати
Фибри 5.7 Г
Въглехидрати 15.7 Г
От които захари 2.0 Г
Мазнини
Мазнини 7.4 Г
От които наситени 3.6 Г
Сол
Сол 0.29 Г

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър