МЕНЮ
Количка

Flap Jack No Sugar

Flap Jack No Sugar
Flap Jack No Sugar
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Flap Jack No Sugar 90 грама
3.00 лв.
без ДДС: 3.00 лв.

Опции

Купи

Много хора свързват тренировките с мъки и тежки усилия. Приемат ги като задължение, сякаш някой им е заповядал да ходят определен брой пъти във фитнеса и да правят определен брой серии за бицепс.

При вас обаче е различно – щастливи сте, че е дошъл денят за тренировка. Нямате търпение да покажете на себе си, че можете повече от този, който сте били вчера.

Имате усърдието, имате мотивацията, имате силния дух да превъзмогнете и най-тежките трудности. Има моменти обаче, в които искате още и още, а все нещо не достига.

Ние от Workout.bg знаем какво е то – протеиновият бар FIT SPO Flap Jack No Sugar [90 грама] е онзи елемент, чиято липса ви е пречила да достигнете пълния си потенциал.

Защо точно FIT SPO Flap Jack No Sugar [90 грама] е подходящ за вас

Отличителната характеристика на FIT SPO Flap Jack No Sugar [90 грама] се подразбира от името. Ако сте стриктни откъм хранителния си режим и не желаете и една молекула захар в тялото си, този протеинов бар е правилният избор.

Енергията не се набавя лесно. А е от изключително значение. Как тогава можем да направим така, че да си я набавяме безпроблемно, без да се тъпчем с храни, за които се говори, че ще дадат желаните резултати?

Не смеем да го наречем „единствения“, но твърдим, че „подходящият“ начин за това е с протеинов бар, който скоростно може да възвърне енергията след изтощителните тренировки във фитнеса.

Workout.bg ти дава силата да избираш

В онлайн магазина на Workout.bg едно е сигурно – че винаги ще намерите това, от което имате нужда. Нашият професионализъм, който сме изграждали в продължение на години, и отзивчивостта, когато клиентите ни търсят помощ, са нашите крепителни колони.

Ние ви даваме възможността и силата да избирате това, което вярвате, че ще ви помогне да изградите едно ново Аз!

Информация за продукта
Разфасовка 90 ГР
Производител FIT SPO
Дозировка
Една доза 90 ГР
Дози в опаковка 1 доза
Препоръчителен дневен прием 1 доза
Хранителни стойности
Калории 404 ккал
Белтъчини
Протеин 6.1 ГР
Въглехидрати
Фибри 4.4 ГР
Въглехидрати 50.7 ГР
От които захари 26.2 ГР
Мазнини
Мазнини 19 ГР
От които наситени 7.7 ГР
Сол
Сол 0.4 ГР

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър