МЕНЮ
Количка

Protein Oat Bites

Protein Oat Bites
Protein Oat Bites
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Protein Oat Bites 90 грама
3.50 лв.
без ДДС: 3.50 лв.
Купи

Липсата на енергия по време на тренировки може да бъде голям проблем. Особено след като сте пробвали всички методи, за да може тялото ви да е заредено напълно за дните, в които сте решени, че ще дадете всичко от себе си във фитнес залата.

Не се отказвате, знаете какво искате и какво можете, знаете, че желанието ви да спестите енергия за следващия ден е оправдание, което да използвате, за да намалите интензивността на упражненията.

Големите решения идват в малки опаковки. А екипът на Workout.bg е експерт в разрешаването на проблеми.

Протеиновият бар FIT SPO Protein Oat Bites [90 грама] ще ви осигури едно нещо, което обаче ще се окаже от изключително значение за вашето представяне във фитнеса.

Как ни помага FIT SPO Protein Oat Bites

В интернет можем да срещнем какви ли не разновидности на протеинови барчета, за които се говори, че са чудодейни – сякаш приемането им ще ни пресътвори в Аполон.

Ние сме искрени – FIT SPO Protein Oat Bites [90 грама] действително ще ви даде необходимата енергия, за да се чудите къде е отишла редовната следтренировъчната умора.

Не искаме да представяме продукта като лек на всичките проблеми и затруднения, но обещаваме едно – че е лек за поне един фактор в достигането до желаното тяло – енергията.

Нормално е да се чувстваме смазани и демотивирани, след като сме хвърлили толкова усилия, за да може след месеците, които сме отредили за мощни серии във фитнеса, да бъдем удовлетворени от постигнатото.

Резултатите обаче не зависят от никого другиго освен от вас. Ние просто ще ви подадем ръка в това трудно начинание.

Доверете се на Workout.bg

Доверявайки се на екипа на Workout.bg, се доверявате на собствената си преценка. Ние предлагаме топ продукти на топ цени, които единствено биха улеснили тренировките ви и биха ви мотивирали да продължавате да разрушавате бариери!

Информация за продукта
Разфасовка 90 ГР
Производител FIT SPO
Хранителни стойности
Калории 380 ккал
Въглехидрати
Въглехидрати 35.6 ГР
От които захари 15.3 ГР
Мазнини
Мазнини 17.6 ГР
От които наситени 6.8 ГР
Сол
Сол 0.26 ГР

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър