МЕНЮ
Количка

Slim Bar

Slim Bar
Slim Bar
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Slim Bar 50 грама, 1 доза
3.30 лв.
без ДДС: 3.30 лв.

Опции

Купи

Искате ли да сте много по-подвижни? Ами по-фини? Ако с първите две не сме уцелили, то със сигурност със следващото ще познаем точно какво искате да направите със себе си.

Тренирате от доста време и все едно и също ви проваля? Най-вероятно това са междинните хранения, когато просто „нещо огладнеете“.

Тези междинни хранения, или както ги наричат в света на фитнеса „междинки“, са може би едно от най-коварните неща, които могат да ви се случат по пътя към перфектното тяло. Сами можете да си направите сметката, че храненето в междинните моменти ви отдалечава от целта с всяка хапка.

Заповядайте в нашия онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес аксесоари, където ще откриете решението за всеки ваш проблем, свързан с храненето в моменти, когато „просто нещо ви пристъргва“. Тук ще откриете огромно разнообразие от всякакви протеинови барове.

Целта на тази категория с малки фит-десертчета е да се чувствате сити с колкото се може по-малко и без това излишни захари и добавени „кухи“ въглехидрати. Край на „лепенето“ на тлъстинки с всяко хранене – тук са протеиновите барчета от нивото на FIT SPO Fit Spo Slim Bar!

Защо да изберете FIT SPO Fit Spo Slim Bar

Конкретни ползи от приема на подобен вид продукти? Питате се дали изобщо съществуват подобни? Разбира се, че да!

Как човек да пропусне уникалните ползи от бързото приемане на достатъчно за деня въглехидрати и протеини? Правилно – няма как!

Изберете Workout.bg, за да сте винаги здрави

Ние от онлайн магазин Workout.bg винаги сме били поддръжници на здравословното хранене и заради това толкова държим да „възпитаме“ хората, които разчитат на нас, също да се хранят с някакви принципи. Решенията са от нас – целите си поставете вие и работете ежедневно за тяхното изпълнение.

Заповядайте в онлайн магазина ни, за да откриете и още много вълнуващи предложения, на ниски цени и купища възможности за комбиниране на различни типове продукти, които ще се раздадат на максимум в името на изпълнението на вашите цели!

Информация за продукта
Разфасовка 50 ГР
Производител FIT SPO
Дозировка
Една доза 50 ГР
Дози в опаковка 1 дози
Препоръчителен дневен прием 1-2 дози
Хранителни стойности
Калории 186.55 ккал
Белтъчини
Протеин 25.2 ГР
Въглехидрати
Фибри 2.5 ГР
Въглехидрати 13.5 ГР
От които захари 0.3 ГР
Мазнини
Мазнини 3.5 ГР
От които наситени 0.95 ГР
Сол
Сол 0.03 ГР

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър