Хидролизат

Dymatize ISO 100 Hydrolyzed състав
Dymatize ISO 100 Hydrolyzed

87.00 лв.

Невероятният протеин изолат Dymatize ISO 100 Hydrolyzed 900 Г не случайно става най-известният продаван източник на белтъчини в целият свят. Ако поне веднъж в живота си сте употребявали протеин и то точно тази формула, то несъмнено знаете какъв бърз ..

Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Когато нещата опрат до протеини, значи имате напредък в тренировъчния си период. Няма спор, че моментът, в който обърнете поглед и насочите фокуса си към протеиновите пудри, значи смятате, че имате нужда от повече като предизвикате тялото си на други нива, за да може то да се развие правилно.

Няма спор, че всеки, който е употребявал протеинови напитки, винаги е бил впечатлен от техния вкус. Дотук добре, но не е само вкусът онова, което има значение – трябва ви и сериозна доза енергия, мускулен растеж и особено бързо възстановяване.

Ако получавате всички тези неща, то протеинът ви е точен избор за вашето тяло и стил на трениране. За да нагодите добавката към себе си, обаче ще ви е нужен не само късмет, за да уцелите точните пропорции в съдържанието, а ще трябва и време, за да свикнете.

Поне такова е общото мнение за суплементите. Не така стоят нещата, обаче в Workout.bg.

Какво представлява хидрозитатът

Хидролизатът е един от трите основни типа протеинова пудра. Всъщност, за другите два най-вероятно сте чували – суроватъчен протеин и изолат.

Основната разлика между трите вида е начинът, по който се извличат от отпадния материал от производството на сирене – суроватка. Най-големите плюсове на протеина хидролизат е неговата разтворимост и усвояемост от организма.

Ето защо той е и един от по-скъпите видове протеинова пудра, но повярвайте – нашите експерти са силно оптимистично настроени, че вие ще се влюбите в ефекта, който ви дава този протеин. Няма значение с как тренирате, какво ядете, кога ядете – вие ще постигате резултати.

Единственото важно нещо, за което да следите, когато приемате хидролизат, е това по колко часа сън осигурявате на своето тяло, за да се възстановява и така да подпомогнете суплемента.

Къде да намерим качествен хидролизат

Индустрията за хранителни добавки се е развила до необичайно големи размери. Вече години наред се появяват нови и нови марки, които правят нещата толкова лесни за постигане, че сякаш всеки втори може да постигне желаното тяло по-бързо, по-лесно и значително по-устойчиво след това.

Няма да се замесват историите за неправомерно използвани вещества в суплементите, защото това няма да съответства на темата, която искаме да засегнем днес. Едно от важните неща, върху които искаме да се съсредоточим, е това да разберете защо да пазарувате от адекватен магазин е толкова важно.

Всъщност, важно е да си намерите съвестен търговец на суплементи и други спортни артикули, защото всеки може да ви измами, когато говорим за грамажи и съдържание. Не е лесно да уловиш дали са те послъгали с няколко грама.

Да, когато си закупиш хранителна добавка с тежест около 6-7 килограма, няколко грама не са нищо, но имайте предвид, че ако от вас се отнемат няколко грама, както и след още трима потребители след вас, нещата вече отиват към килограм.

По този начин производителите могат да си позволят да правят регулярни обири. Ако вашият търговец не се стреми хората, от които зарежда стоката си да са читави, то и той е също толкова виновен заради проявената безотговорност.

Бъдете нащрек в такива ситуации и не допускайте някой да ви мами на дребно – поставете себе си като приоритет. Както и да е – дотук бяхме с негативизма, нека помислим за хубавите последствия от качествената хранителна добавка, която сте на път да си закупите от нас.

Когато говорим за протеин – приказките наистина са много. Всъщност, в такава ситуация говорим за много мнения заради богатия опит на хората с протеиновите пудри.

Не е много ясно защо, обаче някои остават недоволни от продукта, на който са заложили. Може би заради неправилен прием, заради накъсвания в цикъла на приемане – не е ясно.

Важното е след пазаруването в Workout.bg вие да сте максимално удовлетворени от покупката, а ние сме сигурни в качеството на своите продукти. Доверете ни се, за да сте уверени и вие!

Очакваме ви!

4.51 / 160