Суроватъчен протеин

AMIX 100% Predator Protein състав
AMIX 100% Predator Protein

2.00 лв.

AMIX 100% Predator Protein 30 Г е висококачествен суроватъчен протеин концентрат, който доставя една добра протеинова порция, която е чудесен източник на белтъчини, аминокиселини и хранителни ензими, които гарантират бързото му усвояване от организма..

AMIX 100% Predator Protein състав
AMIX 100% Predator Protein

165.00 лв.

Протеините са най-известната фитнес добавка по цял свят, която се употребява от всички, които се занимават сериозно със спорт или водят по-активен начин на живот. Тяхната градивна функция и аминокиселините, които съдържат са най-важната част, която н..

AMIX 100% Predator Protein състав
AMIX 100% Predator Protein

92.00 лв.

Ако търсите един чудесен помощник в борбата с покачване на мускулна маса, то съдържанието на AMIX 100% Predator Protein 2000 Г ще бъде вашият така търсен и мечтан партньор, който ще ви помогне да се сдобиете с големи и оформени мускули, ще намали мус..

AMIX 100% Predator Protein състав
AMIX 100% Predator Protein

49.00 лв.

AMIX 100% Predator Protein 1000 Г е суроватъчен протеин концентрат, който съдържа много полезни съставки, които го класифицират като един доста добър протеин, с който успешно ще трупате бързо мускулна маса и ще провеждате един адекватен и по-лесен на..

AMIX OptiWhey CFM състав
AMIX OptiWhey CFM

3.00 лв.

AMIX OptiWhey CFM 1 Sachet 30 Г е високо протеинов източник, който е създаден от 3 различни вида суроватъчни протеини. Обогатен е с левцинови пептиди, които са помагат за по-бързото и качествено възстановяване след тежки тренировки. AMIX OptiWhey CF..

BSN Syntha 6 състав
BSN Syntha 6

130.00 лв.

Всеки един човек поне веднъж в живота си е искал да промени своята фигура, да води по здравословен начин на живот или да бъде подготвен за предстоящо състезание, ако това е неговата цел. Истината е, че за да постигнем тези тела, които виждаме всеки д..

Dymatize ISO 100 Hydrolyzed състав
Dymatize ISO 100 Hydrolyzed

87.00 лв.

Невероятният протеин изолат Dymatize ISO 100 Hydrolyzed 900 Г не случайно става най-известният продаван източник на белтъчини в целият свят. Ако поне веднъж в живота си сте употребявали протеин и то точно тази формула, то несъмнено знаете какъв бърз ..

Gaspari Nutrition MyoFusion ADVANCED Protein 500 Г състав
Gaspari Nutrition MyoFusion ADVANCED Protein 500 Г

35.95 лв.

Gaspari Nutrition MyoFusion ADVANCED Protein 500 Г е една изключителна протеинова матрица, която съдържа 4 различни вида протеинови източника. Всеки един от тях ще задвижи сложни в организма процеси, които помагат за растежа на чиста мускулна маса и..

Genius Nutrition Isolate-X5 състав
Genius Nutrition Isolate-X5

3.20 лв.

Genius Nutrition Isolate-X5 33 Г е суроватъчен протеин изолат, който е направен по изключително усъвършенствана формула, която е пречистена чрез естествена филтрация и гарантира приток на белтъчини от най-високо качество. За кого е подходящ Genius N..

Genius Nutrition iWhey Isolate състав
Genius Nutrition iWhey Isolate

53.00 лв.

Genius Nutrition iWhey Isolate 900 Г е суроватъчен протеин изолат, който е произведен чрез естествена филтрация. Той се отличава с високо качество и чистота. Има доказани ефекти върху изгарянето на подкожни мазнини, участва в процесите на мускулен ра..

Genius Nutrition iWhey Isolate състав
Genius Nutrition iWhey Isolate

3.20 лв.

За тези, които се са взели решение да изберат един по-здравословен и добър начин на живот, искат да се преборят с килограмите, като засилят горенето на мазнини. Genius Nutrition iWhey Isolate 33 Г е точно за тях. Висококачественият суроватъчен протеи..

Genius Nutrition Whey-X5 състав
Genius Nutrition Whey-X5

51.00 лв.

Производителите на Genius Nutrition са създали една усъвършенствана формула на суроватъчен протеин изолат и суроватъчен протеин концентрат, които съдържат невероятно количество на аминокиселини от разклонена верига (БСАА). С тази иновативна формула щ..

Genius Nutrition Whey-X5 състав
Genius Nutrition Whey-X5

3.00 лв.

За да натрупате видима чиста мускулна маса и да сте сигурни, че тя ще бъде поддържана и непокътната, се нуждаете от протеин. Най-подходящите протеини за тази цел са суроватъчните, които са и сред най-търсените на пазара с хранителни добавки. Съществу..

Hero.Lab Instant Whey Protein състав
Hero.Lab Instant Whey Protein

38.75 лв.

Hero.Lab Instant Whey Protein 750 Г е чудесен суроватъчен протеинов източник, който е от категорията протеини, които са най-често търсени сред спортистите. Защо е важно да употребяваме Hero.Lab Instant Whey Protein 750 Г След изтощителна тренировка..

Kevin Levron Gold Line Gold Iso Whey 2000 Г състав
Kevin Levron Gold Line Gold Iso Whey 2000 Г

179.95 лв.

Известният културист на FBII Кевин Леврон е една от най-големите мотивации за фитнес маняците, които искат да се сдобият с големи мускули и релефни форми. Като поставена цел на много хора да променят визията си, протеините са неизменна част от постиг..

Kevin Levron LevroWhey Supreme 100% Whey Protein 30 Г състав
Kevin Levron LevroWhey Supreme 100% Whey Protein 30 Г

2.95 лв.

Протеините са много важна част от ежедневието, защото е изключително трудно да си набавяме достатъчно количество белтъчини само от храната, особено за спортистите е задължително редовно да се консумира. Тази малка и компактна протеинова пудра от 30 ..

Kevin Levrone Black Line Anabolic Double Impact състав
Kevin Levrone Black Line Anabolic Double Impact

79.95 лв.

Суроватъчните протеини са най-универсалният белтък, който предпочитат хора, занимаващи се с различни спортни състезания, фитнес любители и дори тези, които желаят да поддържат добри протеинови нива в организма си. Kevin Levrone Black Line Anabolic D..

Kevin Levrone Black Line Anabolic ISO Whey състав
Kevin Levrone Black Line Anabolic ISO Whey

89.95 лв.

В света на протеиновите добавки има някои производители, които наистина са запознати с това как да създадат качествен и ефективен продукт, който бързо да печели сърцата на спортисти от всякакво естество. Продуктовата линия с хранителни добавки на Ke..

Kevin Levrone Black Line Anabolic ISO Whey 2000 Г състав
Kevin Levrone Black Line Anabolic ISO Whey 2000 Г

149.95 лв.

Минали сте през много видове и марки протеини, но търсите нещо още по-силно и ефективно? Все още не сте намерили средството, с което ще се сдобиете със сериозни и огромни мускули? Искате нещо, което ще даде изключително бърз ефект? Това, което ще ви..

Kevin Levrone Black Line Anabolic PM Protein Micellar Casein състав
Kevin Levrone Black Line Anabolic PM Protein Micellar Casein

2.95 лв.

Казеинът е основният протеин, който се съдържа в млякото и е известен с това, че е най-качественият източник на белтъчини. Той е бавноусвояем и е подходящ за приемане преди сън. Наричан още нощното чудо, ще ви даде приток на протеин и незаменими амин..

Kevin Levrone Black Line Anabolic PM Protein Micellar Casein 908 Г състав
Kevin Levrone Black Line Anabolic PM Protein Micellar Casein 908 Г

72.95 лв.

Когато говорим за протеини, е много възможно да се изгубим из изобилието от марки и видове. Дори и всички да са с една основна цел – покачване на мускулна маса, има и някои, които освен това се отличават и с много други качества. Kevin Levrone Black..

Kevin Levrone Black Line Anabolic Prime Pro състав
Kevin Levrone Black Line Anabolic Prime Pro

85.95 лв.

Kevin Levrone Black Line Anabolic Prime Pro 908 Г е суроватъчен протеин от висок клас, който помага за бърза телесна трансформация и лесно възстановяване на мускулите след тежка силова тренировка. Kevin Levrone Black Line Anabolic Prime Pro 908 Г за..

Kevin Levrone Black Line Anabolic Prime Pro 2000 Г състав
Kevin Levrone Black Line Anabolic Prime Pro 2000 Г

144.95 лв.

Kevin Levrone Black Line Anabolic Prime Pro 2000 Ге най-висок клас суроватъчен протеин, който гарантира бърза телесна трансформация и мигновено възстановяване на мускулите след тежка силова тренировка. Kevin Levrone Black Line Anabolic Prime Pro 200..

Kevin Levrone Black Line Anabolic Pro Blend състав
Kevin Levrone Black Line Anabolic Pro Blend

2.45 лв.

Протеинът е една от най-важните храни, която трябва да приема човек, който иска да бъде в добро здраве и да осигури на организма си неговото правилно функциониране. Ежедневният му прием е от изключителна важност, а когато тренираме и искаме резултати..

Показва 1 до 24 от 67 (3 страници)

В 21-ви век нещата доста се промениха. В повечето случаи дори става така, че нещата се променят ежедневно и от хората се изисква да се нагаждат спрямо тях.

Думата „нагаждат“ е малко груба и заради това ще използваме – адаптация. Тя стои в основата на оцеляването на вида ни вече хилядолетия наред.

Ние като най-висша форма на живот, която притежава разум и на която членоразделната реч ѝ помага да прави нещата далеч по-лесно, трябва да се опитваме и да изглеждаме добре, нали? Никой не иска да се отпуска до такава степен, в която нещата да се случват около нас без ние да участваме в тях, нали?

За да няма подобни случки, сме ви подготвили нещо, с което да направите тялото си годно да се впуска във всякакви ситуации, да е достатъчно калено и добре изглеждащо, за да можете да правите всичко с лекота.

Действия от ежедневието като това да бягате за автобуса, до усилени тренировки в залата ще бъдат детска игра за вас, така че не се бавете, а посетете Workout.bg, за да направите всичко онова, за което сте мечтали с тялото си, реалност.

Какви видове суроватъчен протеин предлагаме

Суплементът суроватъчен протеин е една от най-разпространените и използвани добавки на 21-ви век. Хората, обитаващи дори и най-отдалечените райони на света, знаят за съществуването на суроватката като източник на нужните за растеж и развитие белтъчини (протеини).

Суроватката е отпаден продукт от правенето на сирене. Чрез въздействието на процеси, подобни на хидролиза, тя може да се превърне в прахообразно състояние.

След това, прахообразната смес се разтваря в любимата ви напитка (сок, вода, мляко) и се получават добре познатите протеинови шейкове, чрез които човек може да набъбне значително. Всичко, което е необходимо да направите, е да посетите сайта ни и да изберете любимия си вкус суроватъчен протеин на прах.

Workout.bg – тайната на мускулната маса

Човек може да се опитва да прави всичко и може да успява да постига повечето от целите си, но все още едни от най-трудните неща в историята на човечеството се оказва покачването на чиста мускулна маса и свалянето на излишните килограми.

Тези занимания са толкова сложни може би защото успехът в тях зависи адски много от предварителната настройка и желанието на човека да се обърне срещу самия себе си. Това е толкова голямо предизвикателство, че за някои си е жив подвиг.

Е, нещата не са чак толкова трудни ако до себе си имаш на кого да се опреш в подобен момент. Че дори е доста по-лесно, когато можеш да разчиташ на някого, който знае какво прави, има нужната компетенция и най-важното – има необходимия ресурс от вещества, за да можеш ти да обърнеш играта в своя полза.

Ако знанията се учат, времето и парите се печелят, а формата рано или късно се постига, то веществата няма как да си ги набавите сами. Там идва и нуждата от този някой, който може да помогне с едно много солидно рамо.

Е, няма спор, че всеки активно трениращ човек търси своя онлайн магазин, от който да си набавя всички необходими му вещества, с помощта на които да постига поставените си цели. Ако вие все още не сте намерили този онлайн магазин – е, ние сме тук.

Workout.bg е проект, който ще ви даде всички онези необходими компоненти, които не само ще ви помогнат да постигнете, но и ще направят нужното, за да завършите своята телесна форма. Тук дори има и вещества под формата на хранителни добавки, които ще направят възможното буквално да нанесете последни щрихи върху своето тяло.

Когато на едно място се внесе тотална завършеност, тогава няма какво друго да се направи освен да се привлекат само добри впечатления. А кой не би желал тялото му да привлича само хубави погледи?

Заради това апелираме да ни посетите и да разберете за нещата, които можем да ви предложим – заповядайте!

4.55 / 286