Суроватъчен протеин изолат

Fa Nutrition CORE ISO-100% Whey Protein Isolate състав
Fa Nutrition CORE ISO-100% Whey Protein Isolate

144.95 лв.

Формулата на Fa Nutrition CORE ISO-100% Whey Protein Isolate 2000 Г е създадена по многоетапна техника на микрофилтрация. Този метод на преработка запазва всички биологични свойства и ви дава цели 25 грама чист суроватъчен протеин изолат в доза. С к..

FA Nutrition Titanium Pro Plex 5 състав
FA Nutrition Titanium Pro Plex 5

2.95 лв.

Протеинът е част от ежедневието на всеки един спортист и редовно трениращ човек. Независимо за какви спортни постижения той е най-мощното средство за покачване на мускулна маса, придобиването на релефни мускули, по-бързото възстановяване на мускулнит..

Genius Nutrition Isolate-X5 състав
Genius Nutrition Isolate-X5

3.20 лв.

Genius Nutrition Isolate-X5 33 Г е суроватъчен протеин изолат, който е направен по изключително усъвършенствана формула, която е пречистена чрез естествена филтрация и гарантира приток на белтъчини от най-високо качество. За кого е подходящ Genius N..

Genius Nutrition iWhey Isolate състав
Genius Nutrition iWhey Isolate

3.20 лв.

За тези, които се са взели решение да изберат един по-здравословен и добър начин на живот, искат да се преборят с килограмите, като засилят горенето на мазнини. Genius Nutrition iWhey Isolate 33 Г е точно за тях. Висококачественият суроватъчен протеи..

Genius Nutrition iWhey Isolate състав
Genius Nutrition iWhey Isolate

53.00 лв.

Genius Nutrition iWhey Isolate 900 Г е суроватъчен протеин изолат, който е произведен чрез естествена филтрация. Той се отличава с високо качество и чистота. Има доказани ефекти върху изгарянето на подкожни мазнини, участва в процесите на мускулен ра..

Genius Nutrition Whey-X5 състав
Genius Nutrition Whey-X5

51.00 лв.

Производителите на Genius Nutrition са създали една усъвършенствана формула на суроватъчен протеин изолат и суроватъчен протеин концентрат, които съдържат невероятно количество на аминокиселини от разклонена верига (БСАА). С тази иновативна формула щ..

Kevin Levron Gold Line Gold Iso Whey 2000 Г състав
Kevin Levron Gold Line Gold Iso Whey 2000 Г

179.95 лв.

Известният културист на FBII Кевин Леврон е една от най-големите мотивации за фитнес маняците, които искат да се сдобият с големи мускули и релефни форми. Като поставена цел на много хора да променят визията си, протеините са неизменна част от постиг..

Kevin Levrone Black Line Anabolic ISO Whey състав
Kevin Levrone Black Line Anabolic ISO Whey

89.95 лв.

В света на протеиновите добавки има някои производители, които наистина са запознати с това как да създадат качествен и ефективен продукт, който бързо да печели сърцата на спортисти от всякакво естество. Продуктовата линия с хранителни добавки на Ke..

Kevin Levrone Black Line Anabolic ISO Whey 2000 Г състав
Kevin Levrone Black Line Anabolic ISO Whey 2000 Г

149.95 лв.

Минали сте през много видове и марки протеини, но търсите нещо още по-силно и ефективно? Все още не сте намерили средството, с което ще се сдобиете със сериозни и огромни мускули? Искате нещо, което ще даде изключително бърз ефект? Това, което ще ви..

Kevin Levrone LevroISO Whey 100% Whey Protein 2000 Г състав
Kevin Levrone LevroISO Whey 100% Whey Protein 2000 Г

154.95 лв.

Ако свалянето на килограми се е оказало най-трудната задача пред която сте се изправяли, бихте могли да си помогнете с някои средства, които освен за горене на мазнини, ще подобрят и здравето ви. Причините за бавното сваляне на килограми са много, но..

MUTANT ISO SURGE състав
MUTANT ISO SURGE

174.00 лв.

За разлика от суроватъчните протеини и суроватъчните протеини концентрат, тези от групата на изолатите се характеризират с високото си съдържание на протеин и ниското количество на мазнини и въглехидрати. Те се употребяват най-често от трениращите, к..

MUTANT ISO SURGE 727 Г състав
MUTANT ISO SURGE 727 Г

75.00 лв.

Желаете ли да дадете гориво на вашите мускули с повече от 50% ? Търсите ли идеалният протеин, който ще ви снабдява с голяма количество белтъчини? Искате ли нещо, което бързо ще даде резултати върху вашата фигура? Протеините изолати са сред най-търсе..

SWEDISH supplements ISO Whey Premium Isolate Protein 1800 Г състав
SWEDISH supplements ISO Whey Premium Isolate Protein 1800 Г

185.95 лв.

Суроватъчните протеини изолат са хранителните добавки, които се считат за най-висок клас. За разлика от суроватъчния концентрат, те имат високо белтъчно съдържание и освен това са изчистени от всякакви мазнини и въглехидрати. SWEDISH Supplements ISO..

SWEDISH Supplements ISO Whey Premium Isolate Protein 910 Г състав
SWEDISH Supplements ISO Whey Premium Isolate Protein 910 Г

94.95 лв.

Когато избирате протеин, като допълнение към вашата хранителна диета, Шведското качество на известната марка SWEDISH Supplements, далеч не е за подценяване. Те дават гаранция за 100% ефективност, като техните суплементи се изработват от едни от най-д..

SWEDISH Supplements Whey Protein Deluxe 1000 Г състав
SWEDISH Supplements Whey Protein Deluxe 1000 Г

69.95 лв.

SWEDISH Supplements Whey Protein Deluxe 1000 грама е патентована протеинова пудра, която е от невероятния комплекс на суроватъчен протеин концентрат и суроватъчен протеин изолат. Страхотната му формула е създадена за любителите на физическите активно..

SWEDISH supplements Whey Protein Deluxe 2000 Г състав
SWEDISH supplements Whey Protein Deluxe 2000 Г

125.95 лв.

Суроватъчните протеини от всякакъв вид са чисти и натурални откъм състав и общо казано се градят на една обща цел - покачване на чиста мускулна маса. Има обаче някои фактори, които ги отличават и ги разделят на различни видове, единият от тях е начин..

Vit24.com Whey Protein Isolate Instant 90% 500 Г състав
Vit24.com Whey Protein Isolate Instant 90% 500 Г

36.45 лв.

Vit24.com Whey Protein Isolate Instant 90% 500 грама е суроватъчен протеин изолат, който е изчистен до минимум от въглехидрати и мазнини и има по-високо протеиново съдържание. Изолатите се употребяват повече от спортисти с цел отслабване или от хора,..

DYMATIZE ISO 100 състав
DYMATIZE ISO 100

241.99 лв.

Ако желаете да постигате напредък във фитнес залата и да помогнете на организма си по-бързо да достига до промяна, бихте могли да си помогнете с някои хранителни добавки. С годините ефектът на протеините е доказан напълно, защото безброй пъти са пров..

FA Nutrition Gold Whey Isolate състав
FA Nutrition Gold Whey Isolate

199.95 лв.

FA Nutrition Gold Whey Isolate e суроватъчен протеин от най-висок клас. Невероятната му формула е създадена чрез специален метод, който е наречен кръстосана филтрация. Той позволява да имате възможността да приемате протеин с минимално съдържание на..

FA Nutrition Gold Whey Isolate състав
FA Nutrition Gold Whey Isolate

91.95 лв.

Желаете ли да откриете протеинът, който ще е ефективен и няма да дразни стомаха ви? Търсите ли най-доброто качество от многобройните видове и марки, с които ви залива пазара? Тогава FA Nutrition Gold Whey Isolate 908 гр. е точно този продукт, който ..

Показва 1 до 20 от 20 (1 страници)

Тренирате ли активно? Защо го правите – за да се чувствате добре, или просто желаете да поддържате форма?

Защо развитието на тялото ви да закъснява и да се чувствате все едно сте постоянно засекли на едно място? Не позволявайте на времето да ви пребори – то не заслужава тази чест.

Вложете свободните си часове или дни в неща, които не са съсредоточени единствено и само върху тялото ви и неговото трениране. Важно е да се чувствате ведри и отпочинали постоянно – това ще ви даде и стимул, за да продължавате напред с тренировъчния си процес.

Всеки от вас е тренирал с висок интензитет. От това следва да се чувствате изморени, но когато използвате правилните продукти под формата на хранителни добавки, то тогава възстановяването ви ще е в пъти по-добро и най-вече бързо – една от основните функции на протеина.

Ето сега разбирате защо всеки обича тези хранителни добавки – те дават необходимото количество на тялото ви, за да развива всяка една мускулна клетка и да я правят максимално устойчива на различни влияния като умора, тренировъчен стрес и т.н. Колкото повече тренирате, толкова повече ще ви помага протеинът.

Днес ще разберете за един невероятен вид протеин, който е предназначен за два типа хора – такива, които искат да приемат повече протеин на единица доза и за такива, които имат лактозна непоносимост.

Разбира се, въглехидратите са намалени до минимум и това повлиява сериозно на вкуса – този тип, с който ще ви запознаем, е далеч по-малко сладък от останалите видове протеини.

Защо да изберете суроватъчен протеин изолат

Суроватъчен протеин изолат се приема от най-различни хора – активно трениращи с тежести, както и такива, които са усилили кардиото до степен, в която се страхуват да не изгубят мускулна маса и искат да поддържат нивото ѝ високо. От който и вид да сте – изолатната форма на протеина ще ви направи абсолютно успешни.

Вашата работа е просто да ни се доверите, защото ние ви даваме протеин, произведен от едни от най-сериозните световни марки при това на изключително ниска цена. Заповядайте!

Workout.bg – онлайн магазин за разбирачи

Едно от нещата, които обичаме да правим, е да доставяме удоволствие на нашите клиенти. Те са хората, които ни градят и ни стимулират да се развиваме все повече и повече.

Заради това се стремим да сме в най-добрата възможна форма за тях, за да виждат примера от нас и те да се справят също толкова добре – това е нашата цел. Заповядайте и вие в семейството на Workout.bg, където ще намерите стотици оферти, много съмишленици и най-важното – успехи в спортен план.

4.48 / 322