МЕНЮ
Кошница

Best Joy

19.95 лв.
Купи
9.95 лв.
Купи
16.95 лв.
Купи
17.95 лв.
Купи
11.95 лв.
Купи
17.95 лв.
Купи
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)

Воденето на здравословен и активен начин на живот не е лесна задача. За интензивни тренировки в залата ви трябва сила. Най-често набавянето на енергия става чрез храната. Да си приготвите здравословна храна, която да ви зарежда с нужната жизненост е не винаги лека задача, защото изисква време.

Това може да откаже много заети хора от здравословния начин на живот. Дори и да имат желание те не могат да се посветят на приготвянето на здравословна и вкусна храна, която да ги зарежда с енергия и желание за спорт.

Тази ситуация провокира създаването на Best Joy - хранителен продукт под формата на спрей, който бързо да ви осигури здравословни хранителни вещества.

Best Joy - радостта от здравословното хранене

Best Joy предлага изключително иновативен и лесен начин да приготвите здравословна храна без мазнини. Формулата на продукта запазва полезните хранителни вещества, които са така важни за доставянето на нужната енергия. Под формата на нискокалоричен спрей за готвене, вие може да си набавите важните вещества от храната, без да губите много време в кухнята.

Мисията на Best Joy е да превърне приготвянето на здравословна храна от досадно занимание в лесен начин за доставянето на полезни хранителни вещества. Създателите на бранда вярват, че по този начин много повече хора ще започнат да водят здравословен начин на живот. Продуктите на Best Joy имат за цел да се превърнат в най-големия помощник на хората, които водят активен начин на живот, а защо не и на професионалните атлети.

Кои от спрейовете на Best Joy се предлагат на нашия сайт

Ние от Workout.bg сме абсолютни фенове на спрейовете на Best joy и за това искаме да ги разпространим сред повече активно спортуващи хора. Сред асортимента, който предлагаме може да намерите следните вкусове:

  • Canola Oil - готварски спрей от рапично масло
  • Chilli - подправен с червени люти чили
  • Coconut Oil - с екзотичен вкус на кокосово масло
  • Italian Herbs - букет от натурални билки
  • Olive Oil - 100% напълно натурален зехтин екстра върджин

Поръчайте любимия си вкус и редуцирайте с 97% приемът на калории по бърз и лесен начин.