МЕНЮ
Количка

Креатин за маса - топ марки на супер цени

Показва 1 до 21 от 21 (1 страници)

Днес ще ви запознаем с едно от най-великите произведения на науката. Всъщност, първоизточника на това, с което ще ви позанимаем днес, е природата, но науката е успяла да го превърне в истински екстракт, който да превръща телата ни в невероятно изваяни фигури на изкуството.

Така де, няма защо да го крием повече – днес ще говорим за креатина като хранителна добавка. Колкото по-известна е една съставка (а повярвайте, креатинът е една от най-разпространените и известните), толкова по-обсъждана е от всякакви хора – и компетентни, и не толкова знаещи.

Точно тук е моментът, в който се получава разминаването и се появява опасността от това, че някой може да не получи качествена информация. Проблемите, които могат да произлязат след грешна информация за приема на дадено вещество, могат да бъдат много големи.

Именно заради това не е лошо да се посъветваме с медицинско лице преди да предприемаме какъвто и да е приемен цикъл на креатин, а и не само. Днес ще ви дадем съветите, които сме научили за креатина – всичко, което прочетете, е научено от първо лице и няма медицинско потвърждение, но безобидността на креатина може да ви успокои, че фатални грешки не биха могли да станат.

С какво ще ни помогне креатинът като добавка

Както казахме в началото, креатинът и различните негови видове са една от най-разпространените хранителни добавки, така че винаги можете да се доверите на магазин като Workout.bg, че можете да се сдобиете с първокачествен продукт. Няма съмнение в това, че колкото по-разпространена е един суплемент, толкова повече експертни проучвания се правят върху него, без значение дали говорим за различни видове креатин, например монохидрат или друг вид хранителни суплементи като BCAA аминокиселини, протеинови добавки и т.н..

Това се извършва с цел да не се допуска продукт с неверни или лъжливи характеристики за масово ползване сред обществото. Всички тези проучвания помагат на нас – хората, живо интересуващи се от хранителни добавки, да помагаме на своите клиенти, за да могат те винаги да взимат правилния избор.

За нас е от изключително удоволствие да ви представим ползите от използването на различните видове креатин. Това е нещото, което се използва от куп спортисти от всички сфери – баскетболисти, футболисти, хокеисти и дори състезатели по американски футбол.

Енергията, която получава тялото ви от приема на креатин, е несравнима. Няма да усетите хранителна добавка, която да се абсорбира от тялото ви по подобен начин.

Тук изниква и важният въпрос, който се разисква от години – има ли смисъл от направата на зареждаща фаза с креатин? Първо, да отговорим какво е това зареждаща фаза.

Този период е моментът, в който приемате над 15 гр. дневно от хранителната добавка. Обикновено, нормалната доза е 5-грамова на дневна база, независимо по кое време на деня приемате суплемента.

Представете си за какъв грамаж става дума като добавите и допълнителния грамаж, който идва от естественото производство на креатин от тялото. Тази комбинация е времето, в което тялото ви може да получи истинската полза от креатина (в случай, че сте нетърпеливи).

Повечето експерти, обаче заявяват позиция, че по този начин просто хабим продукта си за по-кратко време. Мнения има и в двете посоки, а ние ще ви посъветваме просто да видите как тялото ви се приспособява към добавката и да прецените за себе си.

Workout.bg – мястото за онези, които знаят какво искат

За нас никога не е имало значение това дали идвате с изключителен опит в тренировките и приема на хранителни добавки. За нас е без особено значение, защото винаги ще се опитаме да помогнем на наш клиент, който има нужда от помощ с някой суплемент.

Още от годините, в които тепърва встъпвахме на пазара за продажба на хранителни добавки, ние знаехме, че няма да ни е лесно да правим нещата толкова бързо, колкото ни се иска. Напълно наясно сме, че клиентът винаги иска нещата да се случват бързо, безпроблемно и безопасно.

За някои неща, обаче е добре да се вложат повече време и пари, отколкото си мисли потребителят. Не е нормално в 21-ви век повечето неща да се случват толкова бавно, но това в крайна сметка не зависи винаги от нас.

Добавките често са начин на живот за много хора и ние знаем, че някои от суплементите не е лесно да бъдат набавени. Лесното, обаче не ни стига, а трудното не ни плаши.

За нас е напълно нормално някои неща да са трудни, но нали тогава човек се учи и разбира от какво е направен. Нещата в бизнеса с хранителни добавки и аксесоари за спорт е досущ като самото спортуване.

Нужни са ти качества като отзивчивост, дисциплина и най-важното – отдаденост и концентрация изцяло и само върху целта в края на пътя, по който си тръгнал. Заповядайте в онлайн магазина на Workout.bg, за да се убедите в ниските ни цени и висококачествените ни хранителни добавки.

Креатинът е много популярен, защото помага на спортистите да увеличават мускулната си маса, повишава силата и помага на мускулите да се възстановят по-бързо след тренировка.

Креатинът се образува от три аминокиселини: L-аргинин, глицин и L-метионин. Около 95 % от креатина в човешкото тяло се съхраняват в скелетните мускули, а 5 % - в мозъка. Транспортира се през кръвта и се използва от части на тялото, които имат високи енергийни нужди, като скелетните мускули и мозъка. В добавките се използват различни форми на креатин, включително креатин монохидрат и креатин нитрат.

Ако просто приемате креатин и не тренирате няма да усетите ефект. Креатинът не съдържа калории и не влияе върху метаболизма на мазнините. Ако тренирате обаче креатинът ще помогне на тялото ви да произвежда енергия бързо и ще подхранва мускулите. Много е вероятно да напълнеете, като това вероятно ще се дължи от части и на задържане на повече вода.

Нашите тела произвеждат креатин и можем да си добавим допълни количества ако се храним с говеждо, свинско месо и сьомга.

Креатинът е една от най-изследваните спортни добавки. Той е безопасен за здрави хора, когато се приема в препоръчителните дози. Не се препоръчва прием при хора, които имат проблеми с бъбреците, както и от хора под 18 години.

4.48 / 184