МЕНЮ
Количка

Креатин

Производител: FA Nutrition
Ако търсите специфично химично съединение, което да преобърне представите ви за това как можете да изглеждате, то FA Nutrition CORE Crea може да го направи. Желаете ли да постигнете промяната лесно и тя да е не само зашеметяваща, но и устойчива във времето? Време е да се доверите на един познат на ..
41.95 лв.
без ДДС:41.95 лв.
BSN Creatine 216 Г е американска хранителна добавка, която е насочена към културисти, щангисти, бодибилдъри или тези, които искат да имат големи мускули и повече сила. С какво ще ми помогне BSN Creatine 216 Г Креатинът монохидрат е една от най-търсените и изследвани аминокиселини известни сред спо..
73.00 лв.
без ДДС:73.00 лв.
Производител: SWEDISH Supplements
Търсите хранителна добавка без никакви забележки? Искате перфектно качество без това да се отразява на цената и да я покачва драстично? Знаете ли, че ние от онлайн Workout.bg имаме точното за вас? Заповядайте в нашия онлайн магазин, за да разгледате и обширните категории с протеини и аминокиселини...
38.45 лв.
без ДДС:38.45 лв.
Производител: SWEDISH Supplements
Летните месеци наближават бързо, а това е добра причина, която да ви мотивира да тренирате още по-усърдно във фитнес залата. Имате упоритостта и силния дух, които са необходими, за да изваете изящните форми, за които сте мечтали. Правите допълнителни упражнения, прекарвате по-дълго време във фитнес..
34.95 лв.
без ДДС:34.95 лв.
Производител: SWEDISH Supplements
От какво се нуждае тялото ви, за да може да издържи и на най-големите предизвикателства? Вероятно бихте дали стандартния отговор – здравословна храна и редовно спортуване. Това е универсална формула, с която организмът може да функционира като добре смазана машина. Въпреки това тя не е лесно прилож..
53.95 лв.
без ДДС:53.95 лв.
Производител: SWEDISH Supplements
Тялото, което искате да имате, изисква жертви. Готови ли сте да ги дадете, за да постигнете желаните цели? Ако отговорът е положителен, препоръчваме ви да продължите да четете и по-нататък. Волята е основният градивен елемент, когато сме изправени пред трудни изпитания. Без значение дали имаме физи..
64.95 лв.
без ДДС:64.95 лв.
Производител: FA Nutrition
FA Nutrition Tri Creatine Malate 1100 [30/120 Таблетки] Специален продукт за шампиони, независимо къде – дали в кварталната зала, дали под светлината на прожекторите. Всеки обича ефекта на креатина, но дали ще може да премахнем задържането на вода в мускулите? Нужно ли е при всеки цикъл на прием н..
29.95 лв.
без ДДС:29.95 лв.
Производител: FA Nutrition
С гордост ви представяме един от страхотните продукти на FA Nutrition, който пристигна в онлайн магазин Workout.bg! Тъй като винаги държим на това качеството в нашия магазин да е на топ ниво, няма как да не представим специално този продукт, който отговаря на нашите изисквания. Независими експерти ..
34.95 лв.
без ДДС:34.95 лв.
Производител: FA Nutrition
Креатинът е изключително познат в света на хранителните добавки, което го прави и един от най-лесните за доверяване суплементи. Широката му употреба би трябвало вече да ви е предизвикала и вие да го изпробвате. Ако все още не сте сигурни – прочетете това, което ще ви кажем за FA Nutrition Xtreme Cre..
29.95 лв.
без ДДС:29.95 лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

Днес ще ви запознаем с едно от най-великите произведения на науката. Всъщност, първоизточника на това, с което ще ви позанимаем днес, е природата, но науката е успяла да го превърне в истински екстракт, който да превръща телата ни в невероятно изваяни фигури на изкуството.

Така де, няма защо да го крием повече – днес ще говорим за креатина като хранителна добавка. Колкото по-известна е една съставка (а повярвайте, креатинът е една от най-разпространените и известните), толкова по-обсъждана е от всякакви хора – и компетентни, и не толкова знаещи.

Точно тук е моментът, в който се получава разминаването и се появява опасността от това, че някой може да не получи качествена информация. Проблемите, които могат да произлязат след грешна информация за приема на дадено вещество, могат да бъдат много големи.

Именно заради това не е лошо да се посъветваме с медицинско лице преди да предприемаме какъвто и да е приемен цикъл на креатин, а и не само. Днес ще ви дадем съветите, които сме научили за креатина – всичко, което прочетете, е научено от първо лице и няма медицинско потвърждение, но безобидността на креатина може да ви успокои, че фатални грешки не биха могли да станат.

С какво ще ни помогне креатинът като добавка

Както казахме в началото, креатинът е една от най-разпространените хранителни добавки, така че винаги можете да се доверите на магазин като Workout.bg, че можете да се сдобиете с първокачествен продукт. Няма съмнение в това, че колкото по-разпространена е един суплемент, толкова повече експертни проучвания се правят върху него.

Това се извършва с цел да не се допуска продукт с неверни или лъжливи характеристики за масово ползване сред обществото. Всички тези проучвания помагат на нас – хората, живо интересуващи се от хранителни добавки, да помагаме на своите клиенти, за да могат те винаги да взимат правилния избор.

За нас е от изключително удоволствие да ви представим ползите от използването на креатина. Това е нещото, което се използва от куп спортисти от всички сфери – баскетболисти, футболисти, хокеисти и дори състезатели по американски футбол.

Енергията, която получава тялото ви от приема на креатин, е несравнима. Няма да усетите хранителна добавка, която да се абсорбира от тялото ви по подобен начин.

Тук изниква и важният въпрос, който се разисква от години – има ли смисъл от направата на зареждаща фаза с креатин? Първо, да отговорим какво е това зареждаща фаза.

Този период е моментът, в който приемате над 15 гр. дневно от хранителната добавка. Обикновено, нормалната доза е 5-грамова на дневна база, независимо по кое време на деня приемате суплемента.

Представете си за какъв грамаж става дума като добавите и допълнителния грамаж, който идва от естественото производство на креатин от тялото. Тази комбинация е времето, в което тялото ви може да получи истинската полза от креатина (в случай, че сте нетърпеливи).

Повечето експерти, обаче заявяват позиция, че по този начин просто хабим продукта си за по-кратко време. Мнения има и в двете посоки, а ние ще ви посъветваме просто да видите как тялото ви се приспособява към добавката и да прецените за себе си.

Workout.bg – мястото за онези, които знаят какво искат

За нас никога не е имало значение това дали идвате с изключителен опит в тренировките и приема на хранителни добавки. За нас е без особено значение, защото винаги ще се опитаме да помогнем на наш клиент, който има нужда от помощ с някой суплемент.

Още от годините, в които тепърва встъпвахме на пазара за продажба на хранителни добавки, ние знаехме, че няма да ни е лесно да правим нещата толкова бързо, колкото ни се иска. Напълно наясно сме, че клиентът винаги иска нещата да се случват бързо, безпроблемно и безопасно.

За някои неща, обаче е добре да се вложат повече време и пари, отколкото си мисли потребителят. Не е нормално в 21-ви век повечето неща да се случват толкова бавно, но това в крайна сметка не зависи винаги от нас.

Добавките често са начин на живот за много хора и ние знаем, че някои от суплементите не е лесно да бъдат набавени. Лесното, обаче не ни стига, а трудното не ни плаши.

За нас е напълно нормално някои неща да са трудни, но нали тогава човек се учи и разбира от какво е направен. Нещата в бизнеса с хранителни добавки и аксесоари за спорт е досущ като самото спортуване.

Нужни са ти качества като отзивчивост, дисциплина и най-важното – отдаденост и концентрация изцяло и само върху целта в края на пътя, по който си тръгнал. Заповядайте в онлайн магазина на Workout.bg, за да се убедите в ниските ни цени и висококачествените ни хранителни добавки.

Креатинът е много популярен, защото помага на спортистите да увеличават мускулната си маса, повишава силата и помага на мускулите да се възстановят по-бързо след тренировка.

Креатинът се образува от три аминокиселини: L-аргинин, глицин и L-метионин. Около 95 % от креатина в човешкото тяло се съхраняват в скелетните мускули, а 5 % - в мозъка. Транспортира се през кръвта и се използва от части на тялото, които имат високи енергийни нужди, като скелетните мускули и мозъка. В добавките се използват различни форми на креатин, включително креатин монохидрат и креатин нитрат.

Ако просто приемате креатин и не тренирате няма да усетите ефект. Креатинът не съдържа калории и не влияе върху метаболизма на мазнините. Ако тренирате обаче креатинът ще помогне на тялото ви да произвежда енергия бързо и ще подхранва мускулите. Много е вероятно да напълнеете, като това вероятно ще се дължи от части и на задържане на повече вода.

Нашите тела произвеждат креатин и можем да си добавим допълни количества ако се храним с говеждо, свинско месо и сьомга.

Креатинът е една от най-изследваните спортни добавки. Той е безопасен за здрави хора, когато се приема в препоръчителните дози. Не се препоръчва прием при хора, които имат проблеми с бъбреците, както и от хора под 18 години.

4.48 / 184