МЕНЮ
Кошница

Лостове за врата

Няма добавени продукти в тази категория.

Тренировката на доброто, старо, сурово желязо си остава едно от най-сериозните видове натоварвания, които завинаги ще бъдат предпочитани пред фитнес залата особено в топлите пролетни, летни и есенни дни. Факт – натоварването при трениране със собствена тежест е доста полезно мероприятие, което можете да свършите без почти никакво въоръжение.

Екипировката, когато отидете на лостовете до блока ви може да единствено и само ръкавици ако възглавничките около пръстите на ръката ви са по-чувствителни. Ако нямате проблеми с пришките, то тогава можете да тренирате и на гола ръка.

След като се заоблачи навън, обаче, когато дойде онзи студен и неблагоприятен сезон от годината, тогава трябва да потърсите варианти за продължаване на поддържане на моментната форма. Факт е и това, че ви е необходимо да обзаведете дома си по подходящ начин, който да ви позволява бързо и качествено натоварване.

Не се притеснявайте да превърнете част от дома си във фитнес зала. Това ще ви позволи да направите бързите тренировки, от които имате нужда, в делничните дни.

„Залата“ ви е на близко (може да е буквално до леглото ви). Всичко останало идва от желанието, което проявявате, за да постигнете целите си достатъчно бързо и неусетно.

В настоящото четиво ще ви дадем един невероятен уред, с който ще можете да разширите обхвата на упражненията си неимоверно много. Просто се доверете на качеството на нашите продукти, защото тук имаме точно онова, от което имате нужда.

Защо да използваме лостове за врата

Нашите секции за фитнес уреди са една от водещите ни линии от продукти. Гордеем се основно с нашите лостове за врата и повече от всичко и искаме да ви покажем как можем да преобразим дори и начина, по който тренирате само от наличието на достатъчен набор от уреди.

Всичко, от което се нуждаете е лост, който да закрепите достатъчно здраво над вратата си, за да има той, от своя страна, възможността да ви издържи. Тук можем да ви препоръчаме да внимавате достатъчно много преди да увиснете на лоста и да проверите неговата устойчивост като го дърпате надолу с достатъчна сила.

Така ще сте максимално сигурни за моментите, когато ще се наложи да увиснете и да се наберете нагоре докато брадичката ви мине над него. Нашите лостове за врата не са предизвиквали оплаквания досега.

Workout.bg – спортни аксесоари за всеки

Това, което можем да ви дадем, малко онлайн магазини могат да си позволят дори и да ви предложат. Наличността ни е толкова голяма, че сайтът често изглежда толкова малък в сравнение с нещата, с които разполагаме.

Не правете планове за след време, защото ние доставяме продуктите си веднага. Това е едно от основните неща, които ни различават от останалите.

Не ни е страх да ви кажем ако не можем да доставим нещо тук, сега и веднага, но все пак това се случва доста рядко. Всяко нещо, което е поръчано в делничен ден, ние можем да доставим още на следващия ден.

Повече време отнема да поръчате нещо и да въведете поръчката си, отколкото отнема ние да я обработим и доставим. Идеята ни е да действаме бързо, за да може клиентите ни да разчитат, че ние винаги ще сме там, където трябва да бъдем.

Все пак това е Workout.bg – хората, които ще са силна подкрепа за спортуващите хора.

Лостовете за врата могат да се използват за тренировки на трицепс, изтласквания, коремни преси и набирания. С тях можете да тренирате различни мускулни групи, без да е необходимо да напускате дома си.

Лостовете се поставят и свалят лесно и бързо на рамката на вратата. Те не я увреждат и монтажа е лесен, без да се налага разбиване на стената. Изберете лост, който да пасва на ширината на вашата врата, за да бъде стабилно закрепен.

Има различни модели лостове и всеки поддържа различна тежест. Ако се съобразявате с ограниченията на модела, няма нужда да се тревожите за тяхната надеждност. Предвиден е начин на захващане, който да издържа на натоварване и това прави лостовете безопасни за употреба.

Лостовете за врата са няколко вида. Има модели, които се поставят на вратата и не се свалят и други, които са по-многофункционални и могат да се махат. Предимството на лостовете, които се свалят е, че с тях можете да правите не само набирания, а и лицеви опори и коремни преси. Лостовете за врата се предлагат в различни размери, някои от които са с регулируема ширина и пасват на различни размери врати.

Когато избирате лост за тренировки на врата ви препоръчваме да изберете модел, който е лесен за инсталиране. Важно е да бъде качествен, за да не бъде податлив на огъване и да е безопасен за употреба. При избора на лост трябва да се съобразите с конструкцията на вратата си и това какви опции за захващане за рамката имате.

4.54 / 239