Yandex
МЕНЮ
Кошница

Пролин

Няма добавени продукти в тази категория.

Сухожилия, кости, стави, кожа – все проблемни области за активния човек. Болките и проблемите с тях много лесно се превръщат в хронични, а лечението им е толкова сложно, че често се стига до нужда от помощ от професионално лице.

Ето защо всеки от вас, който изпитва някакви трудности в тези зони от тялото си, може да пробва с едно вещество, с което ще ви запознаем днес. То се нарича пролин и е решението, което много преди вас вече изпроваха.

Защо да стартирате с употребата на пролин

Пролин е заменима аминокиселина, която може да се приема и под формата на хранителна добавка, с което да се подпомогне и насищането ѝ във вашето тяло. Никога не сме били по-сигурни в нещо, което ви заявяваме, защото качеството на този тип естествени хранителни добавки в нашия онлайн магазин е наистина много високо.

Очакваме ви, за да разрешите своите проблеми с болките в ставите, проблемите с вечно разтегнатите сухожилия и най-вече с проблемната кожа, която не остава на мира дори и най-грижовните към нея клиенти. Заповядайте, за да ви дарим със спокойствие!

Откъде другаде да си го набавите ако не Workout.bg

Ние сме наясно, че сте активни хора – винаги търсите възможност за още малко движение, още малко позитивни емоции навън, на свобода, на чист въздух. Понякога, обаче се получава едно застояване, едно постоянно стоене пред компютъра – дали заради работа, дали заради учене – причините винаги са различни.

Едно е ясно, обаче и то е това, че организмът страда от този начин на живот и е ваша отговорност да го извадите от тази неблагоприятна ситуация. Ние сме от онлайн магазините, които не възприемат себе си като търговец, а като общност, която сбира под един покрив (на базата на общи интереси) хора, които искат да постигнат перфектна форма.

Винаги сме се възхищавали на онези, които дават всичко от себе си, за да изглеждат наистина перфектно. Това ни е карало и ние да бягаме още по-бързо, за да сме винаги на топ ниво.

Ето защо вие и ние можем да работим заедно, за да постигнем едно по-добро ниво на вашето тренировъчно представяне, а следтренировъчният ви период да е напълно съвършен. Активна почивка, даваща правото на организма ви да си отдъхне качествено от тежките усилия, които е било необходимо да вложи, за да ковете успеха си в залата.

Очакваме ви в същото това семейство, за което вече ви споделихме. Там ще намерите не само артикули и суплементи, които ще ви вършат работа, но ще откриете и множество приятели и хора, които мислят точно като вас.

Заповядайте в Workout.bg!

Протеинът е аминокиселина, която се използва за синтезиране на протеини. Той е важен за производството на колаген, който е основен компонент на кожата, костите и ставите.

Добавките с пролин се приемат за да се подпомогне мускулния растеж и възстановяването. Те са много важни за здравето на кожата и ставите. Когато имаме увреждане на меките тъкани, тялото увеличава производството на пролин и това помага за заздравяването. Добавките с пролин помагат за укрепване на артериалните стени и за предотвратяване на артеросклероза.

Хората, които имат болки в ставите или искат да се погрижат за здравето и добрия външен вид на кожата, често приемат пролин за повишаване на нивата в организма. Ако имате травми или кожни наранявания също е добре да приемате добавките, за да се възстановят тъканите по-бързо.

Проучвания показват, че пролинът и други аминокиселини, открити в колагена, поддържат червата и подобряват имунната защита на тялото. Аминокиселините спомагат за поддържане на целостта, функцията и растежа на червата и подобряват усвояването на хранителни вещества.

Нежеланите странични ефекти включват замъгляване на зрението, нарушения в сърдечния ритъм, подуване на корема и др. Ако страдате от чернодробни или бъбречни заболявания не бива да използвате добавки с пролин, без консултация с лекар.

4.47 / 298