МЕНЮ
Кошница

Кордицепс

26.36 лв. 32.95 лв.
Купи
18.36 лв. 22.95 лв.
Купи
56.00 лв. 70.00 лв.
Купи
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Човекът познава много и различни видове източници на енергия. Някои все още залагат на добрите стари безалкохолни напитки, но това не е от най-здравословните варианти.

Друг процент от хората предпочитат да заложат на различни храни, които със своята свежест да допринесат за по-качественото възстановяване след тренировка, например. Нещо повече – някои дори стигат до крайности и само се опитват да произвеждат хранителни добавки в домашни условия.

Това, разбира се, е колкото признак на гениалност, толкова и опасно начинание, така че онези, които го правят – не е лошо да преустановят дейността си в тази посока. По отношение на хранителните добавки, обаче имаме какво още да кажем.

Ние в нашия онлайн магазин Workout.bg можем да ви предложим всякакъв тип хранителни добавки, които да ви превърнат в истински енергична машина. За целта, просто посетете нашите страници, в които ще откриете стотици предложения по темата.

Това, което ги отличава от останалите магазини е това, че са на супер ниски цени. Някои наши клиенти дори споделят мнението, че цените ни са притеснително ниски, което всъщност ги е привлякло, но са имали едно наум за качеството на продуктите.

Разбира се, след това притесненията са изчезнали и е останало само онова, което се нарича радост от клиентското преживяване. Защото даваме отношение вече толкова много време.

Какво е кордицепс и защо да го приемам

Днес ще ви представим един много интересен лабораторен шедьовър, който няма аналог. Той се произвежда от няколко години, но това не му пречи да обере овациите още през първата.

Нещо повече – тази хранителна добавка, с която вече разполагаме и в нашия онлайн магазин, се превърна в любима на онези, които не предполагаха, че ще я обикнат до такава степен. Ние се радваме, че тя вече се намира и в нашите редици, можем да ви я посочим и тя мигновено да се превърне в основна задача за вашия суплементариум.

Няма да спорим, че хранителната добавка с екстракт от кордицепс (лабораторна гъба) е може би един от най-мощните естествени източници на енергия. Няма друга такава хранителна добавка, която да може да направи подобно нещо с организма ви.

Ето защо не е никак лоша идея и вие да включите кордицепс във вашите суплементарни навици. Така ще разберете дали имате нужда от допълнителна енергия или тази, която си набавяте чрез правилно хранене и достатъчно сън, ви е напълно достатъчна.

Workout.bg – няма проблеми да експериментирате

Както добре знаете, всеки един човек има нужда от повече енергия. Няма такъв досега, замерено откакто свят светува, на който да му е излишна още малко концентрация, още малко креативност, още малко сили по време на динамичното му ежедневие.

Тези неща са напълно нормални, защото в повечето случаи в храната, която ежедневно приемаме, няма всичко онова, което е необходимо на хората да съществуват адекватно, разполагащи с достатъчно енергия.

Вместо това, посредством храната си, ние приемаме хранителни вещества като различни консерванти, набухватели, глутени и други елементи, които се „лепят“ на възможно най-проблемните места по тялото.

За да спрем тази негативна практика, ние сме готови да започнем да продаваме само и единствено качествена храна, която всеки да може да си позволи. Именно това би ни правило най-щастливи от всичко.

Нас финансовата възможност на клиентите ни не ни блазни. Дори и да сте нашия най-богат клиент ние ще се опитаме да ви предложим най-достъпните варианти, от които да изберете сами какво точно да си закупите.

Ние смятаме, че нашата задача е свързана с това да можем да дадем адекватна и навременна информация на своите клиенти и това да им даде възможност да избират разумно дори и в други онлайн или физически магазини.

Информираността дава власт на клиента, която той използва в изцяло своя полза. В този случай сме изключително безкомпромисни и даваме всичко, което е необходимо на клиента в аспект информираност.

Ако искате и вие да сте като ходеща енциклопедия за света на фитнеса – заповядайте при нас!

Очакваме ви!

Добавките с кордицепс се използват за лечение на кашлици, хроничен бронхит, анемия, висок холестерол, бъбречни заболявания и проблеми с черния дроб. Освен това те се препоръчват за укрепване на имунната система и повишаване на енергията и издръжливостта.

Добавките не бива да се приемат с лекарства, които забавят съсирването на кръвта. Няма достатъчно информация и за приема на кордицепс по време на бременност и кърмене, затова трябва да се избягва употребата на добавки.

Кордицепсът е паразитна гъба, която се среща по целият свят и има над 400 различни вида. Тази гъба става все по-популярна и се среща много често в добавките, които спортистите вземат преди тренировка. Тя подобрява тяхната издръжливост и им дава повече енергия по време на тренировка.

Кордицепс отдавна се използва в Китай като традиционно лечение на диабет. Проучванията дават различни резултати. Като цяло добавките помагат за загубата на тегло и понижаване на холестерола, което дава отражение върху нивата на кръвната захар и подобрява инсулиновата резистентност.

Кордицепсът се счита за безопасен за краткосрочна употреба. При някои хора може да има леки странични ефекти като гадене, диария и болки в стомаха, но те бързо отшумяват. Не бива да приемате добавките ако имате алергии към плесени, тъй като е много вероятно да имате и към кордицепс. Няма достатъчно информация за приема на добавките от деца, бременни и кърмещи жени и затова те не бива да ги приемат.

4.47 / 287