Yandex
МЕНЮ
Кошница

Три Креатин Малат

Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Три креатин малат се състои от 3 креатинови молекули, прикрепени към молекула ябълчена киселина. Връзката между двата компонента се прекъсва от стомашната киселина и така се освобождава чист креатин, който след това може да се абсорбира. Комбинацията със специфичната киселина предлага няколко предимства пред класическия креатин, на които много спортисти залагат в своята подготовка.

Търсиш качествена добавка с три креатин малат, която може да ти донесе всички ползи на аминокиселината в подобрената ѝ формула? Workout.bg разгръща пред теб чудесна възможност да се сдобиеш с лекота с ефективен продукт, който да помогне тренировките ти да станат по-резултатни.

С какво се отличава кратин малат от класическата формула

Четири са основните разлики, които специалистите очертават тук и те са по отношение на разтворимостта, задържането на вода, издръжливостта и ефекта на добавката върху стомаха.

Структурата на креатин малат го прави по-добре разтворим във вода от монохидратната форма на аминокиселината, която е най-разпространена на пазара в спортни хранителни добавки. Това означава, че той се разтваря много по-лесно във вода, което го прави по-лесен за консумация и усвояване от тялото.

Един от нерядко срещаните странични ефекти от консумацията на класически креатин монохидрат е задържането на вода, което може да доведе до подуване при някои консумиращи. Малатът обаче се рекламира като съставка, предизвикваща много по-малко подобен дискомфорт.

Ябълчената киселина, към която са прикрепени креатиновите молекули участва в цикъла на Кребс, който представлява ключова пътека за производството на енергия в тялото. Това води до извода, че добавянето ѝ може да допринесе за увеличаване на продължителността, през която тялото има достатъчно енергия за тренировката и така да подобри физическата издръжливост.

Друг възможен страничен ефект от консумацията на класически креатин са стомашните разстройвания и предизвикване на храносмилателен дискомфорт. За хора, които изпитват такива проблеми, малатът може да се окаже по-добра алтернатива.

Изследвай мускулния си потенциал с 3-креатин малат

Ако не си готов да се примириш с осреднени резултати, които всеки може да постигне в залата, а си мотивиран да постигнеш ефекта „Уау“, креатинът е това, което ще ти помогне да излезеш от стадото и да поведеш напред.

Смажи фитнес целите си като подкрепиш мотивацията и интензивните си физически усилия със съставка №1 в света за изграждане на здрави мускули, в която много спортисти се кълнат. Добавката дарява с експлозивност и помага за достигане на пълния капацитет при силови тренировки. Освен, че се грижи за изграждането на здрава мускулатура, акцентира и върху възстановителния период.

Надживей предишните си ограничения и сам измести летвата по-високо, наблюдавайки поредното си повторение пред огледалото. Избери качествен продукт от Workout.bg и започни да пишеш още по-умело историята си от утре!

4.50 / 1