МЕНЮ
Кошница

CLA

44.99 лв.
Купи
7.95 лв.
Купи
66.95 лв.
Купи
55.00 лв.
Купи
80.00 лв.
Купи
21.99 лв.
Купи
19.95 лв.
Купи
39.00 лв.
Купи
37.95 лв.
Купи
17.95 лв.
Купи
49.00 лв.
Купи
Показва 1 до 14 от 14 (1 страници)

Конюгирана линолова киселина или съкратено CLA е продукт, който ще ви направи с една дума перфектни. Искате да сте едновременно и изчистени, но заедно с това да не губите обема на мускулатурата си – това е вашата хранителна добавка.

Знаете ли, че ако я комбинирате с креатин, ще заместите ефектите на анаболните стероиди? Да, всички сме чували страшни неща относно стероидните препарати главно заради хормоналния дисбаланс, до който довеждат организма.

Няма спор, че са опасни и не е нужно да се занимавате с тях щом имате силни хранителни добавки, снабдени с есенциални, полу-есенциални и неесенциални вещества. Заради това тренирайте чисто и покажете на света около себе си, че е възможно да постигнете резултатите си чисто и без намесата на хормони.

Това, обаче не е никак лесно начинание и е добре да свикнете с мисълта. Не правете експерименти, които да ви доведат до положение, в което да се чувствате изключително потъпкани и нездрави.

Не е нужно да се пренатоварвате и никой не търси от вас да представяте страната си на олимпиада. Важното е да се чувствате добре, да излизате със самочувствие на улицата и да знаете, че сте достатъчно подготвени физически за вашето ежедневие.

Това да се чувствате нездрави докато тренирате е най-големият парадокс, на който можете да се подложите. Не всичко опира само до вас за това как ще тренирате, понякога трябва да приемате е правилната хранителна добавка или пък да конструирате правилния суплементариум по начин, който ще ви даде добър старт и поддръжка на тялото.

Ако не сте сигурни от какви точни хранителни вещества имате нужда – ние знаем и сме готови да ви ги дадем на изключително достъпни цени, което ни напомня, че имаме и информация за всеки един тип вещества, които сме ви предложили.

Това е изключително ценно и ще ви е необходимо, за да се изграждате както физически, така и ментално.

Какво се крие зад наименованието CLA

Конюгирана линолова киселина или казано по друг начин CLA е нещо, което носи репутацията на изключителен бум, свързван главно с това, че медицината прави бум в откритията на суплементи и цялата индустрия започва да разпространява това вещество.

Не е случайна тази репутация и трябва да знаете, че няма абсолютно никакво съмнение в това, че точно този суплемент има всичко необходимо, което ще ви даде бързо и без зареждаща фаза на организма. Вие ще се чувствате доста по-леки, доста по празни, а в същото време ще можете лесно да контролирате теглото си.

Конюгирана линолова киселина е вещество, което може да потиска образуването на висшите мастни киселини и холестерол. Това предпазва организма ви от превръщането на захарите в мастни депа и прави нещата доста по-лесни, когато всичко опре до сваляне на излишни килограми.

Най-вече вие ще видите ефекта под формата на изчистена и ясно видима мускулатура, ще разберете наистина какво има под цялата тази мастна тъкан, която винаги е криела прелестите на тялото ви.

Няма да се чувствате бавни, мудни в движенията си и ще имате плюсовете на това да сте подвижни и истински повратливи. Тези качества се ценят от хората, които са натрупали мускулна маса, защото тя тежи при извършване на ежедневните дейности.

Workout.bg – ние сме хората, които ще ви помогнат

Разбира се, вие можете да се снабдите с качествени хранителни добавки от нашия онлайн магазин. При това, вие можете да го направите на изключително достъпни цени.

Информираният избор е важен за нас и искаме да знаете, че преди да закупите нещо, вие можете съвсем спокойно да се информирате за него без това да представлява трудност. Информираността е едно от най-важните качества на активните хора, така че просто действайте и се чувствайте здрави.

Тренирайте по-спокойно докато знаете, че ние ви пазим гърба. До вас сме, готови да ви помогнем с информация за хранителните добавки, както и със самите хранителни добавки.

CLA е естествена мастна киселина, която се съдържа в млечните продукти и месото. CLA съдържа омега-6 мастни киселини. Добавките стават все по-популярни, тъй като подпомагат отслабването и имат благоприятен ефект върху сърцето.

Добавките с CLA се приемат по време на хранене. Съдържанието на добавките варира според производителя, затова винаги спазвайте дозите, които са указани на конкретния продукт.

Повечето хора смятат, че ако искат да отслабнат, трябва да избягват мазни храни. Както знаете мазнините биват добри и лоши. Добавянето на умерени количества добри мазнини като CLA подпомага отслабването и цялото здравословно състояние.

Добавките могат да причинят нежелани ефекти като запек, диария и лошо храносмилане. Не се препоръчват за хора, които имат чернодробни заболявания.

Храните, които съдържат най-големи количества са маслото, сиренето, млякото и месото. Съдържанието на CLA в храните варира в зависимост от сезоните.

4.48 / 183