Yandex
МЕНЮ
Кошница

Магнезий добавки

42.00 лв.
Купи
42.00 лв.
Купи
30.56 лв. 35.95 лв.
Купи
13.19 лв.
Купи
Endugen
Endugen
-20 %
20.00 лв. 25.00 лв.
Купи
11.49 лв.
Купи
22.10 лв. 26.00 лв.
Купи
17.00 лв.
Купи
59.00 лв.
Купи
11.96 лв. 14.95 лв.
Купи
15.96 лв. 19.95 лв.
Купи
64.80 лв. 81.00 лв.
Купи
19.49 лв.
Купи
38.40 лв. 48.00 лв.
Купи
44.00 лв.
Купи
67.00 лв.
Купи
54.00 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 35 (2 страници)

Не мислим, че има човек, който води активен начин на живот и да не се интересува от приема на хранителни добавки. Тези суплементи доставят на организма ценни хранителни вещества, витамини и минерали, които подпомагат процесите в тялото и цялостното здравословно състояние.

В тази категория ви представяме един от задължителните елементи, който се слави с много положителни качества. Магнезият е минерал, който има изключително значение за човешкия организъм и ежедневният му прием е задължителен.

Минералът се набавя чрез приема на храни богати на магнезий. Ядките, зеленолистните зеленчуци, пълнозърнестите храни и бобовите култури са най-добрите източници на този ценен за здравето елемент.

Понякога колкото и разнообразно да се храним е трудно да осигурим на организма си достатъчно витамини и минерали. Дори да си мислим, че храненето ни е здравословно, организма не успява да усвои всички полезни вещества, които се доставят чрез храната. Освен чрез тези вкусни храни може да си набавите магнезий и чрез приема на хранителни добавки.

Експертите на Workout.bg подбраха най-добрите хранителни добавки със съдържанието на магнезий, които могат да се намерят на световния пазар. Представяме ви богато портфолио от магнезий добавки, с които да обогатите приема на този ценен за здравето елемент.

Магнезий добавки: как допринасят за здравословното състояние

Чувствате ли хронично умора? А имате ли периодично проблеми със съня? А как ще определите апетита ви за плодове и зеленчуци? Ако отговорът на всички тези въпроси е да, то най-вероятно страдате от дефицит на магнезий.

Минералът има важна роля за доставяне на енергия и подсигуряване на качеството на съня. Един от най-очевидните знаци, че е нужно да си набавите повече магнезий са мускулните крампите.

Не се задоволявайте с хроничната умора, чувство за недоспиване и периодичното събуждане от остри болки в крайниците.

Приемът на хранителни добавки със съдържание на магнезий ще увеличат нивата на минерала в тялото, което води до по-добро усвояване на калция и калия. Елементът подпомага развитието на цялостната мускулатура и допринася за по-бързото възстановяване след тежки физически натоварвания и травми.

Кои са най-ефективните магнезий добавки

Ние се постарахме да създадем богато портфолио от хранителни добавки със съдържание на магнезий, които да предложат разнообразни начини и форми за прием, за да може максимално много от нашите клиенти да се докоснат до ползите на минерала.

От хранителните добавки под формата на капсули ви предлагаме Genius Nutrition Magnesium, Cvetita Herbal Magnesium Citrate 200 mg, Dy Nutrition (dorian yates nutrition) renew Magnesium citrate. Тези суплементи предлагат лесен прием, който трябва да е съобразен с препоръките на производителя.

В нашият асортимент ще намерите и продукти в прахообразна форма, специално за тези от вас, които не обичат да приемат таблетки. Един от най-вкусните суплементи с прахообразна форма е Аll nutrition fitquick cocoa zero | with erythritol.

Магнезият много често се комбинира с приема на други важни витамини и минерали. За да подобрите здравето и състоянието на костите и ставите си ви препоръчваме да приемате Holland and barrett calcium magnesium with vitamin D3.

Ако искате да се справите с хроничната умора и безсънието Allnutrition mag B6 active е подходящ продукт, който ще допринесе за по-качествения сън.

Представихме ви само част от нашето портфолио от продукти с магнезий. Запознайте се подробно със суплеметите, които предлагаме, за да изберете тези, които ще доставят най-голяма полза за вашето здраве.

Магнезият е хранително вещество, от което тялото се нуждае, за да бъде здраво. Той е важен за много процеси в организма, включително: регулирането на нивата на кръвната захар и кръвното налягане и разграждането на захарите в тялото. Магнезият е важен и за здравето на костите.

ОКоличеството магнезий, което ви е необходимо зависи от вашата възраст и пол. На всеки от продуктите, можете да видите дозите, в които трябва да се приемат.

Бобовите растения, ядките, семената, зелените листни зеленчуци, зърнените храни и млечните продукти са естествен източник на магнезий. Ако се храните балансирано и редовно приемате храни, богати на магнезий можете да получавате достатъчно количество магнезий и само чрез храненето.

В краткосрочен план няма очевидни симптоми на липсата на магнезий в организма. Ако по-дълго лишавате тялото си от него и се получи дефицит ще започнете да усещате симптоми като умора, слабост, гадене, загуба на апетит, изтръпвания и мускулни крампи.

Магнезият, който приемате чрез храната не е необходимо да се ограничава. Дори и да има излишък, тялото ще го изхвърли чрез урината. Ако приемате магнезия като хранителни добавки не трябва да консумирате повече от препоръчителните дози. По-високите дози могат да ви причинят диария, гадене и коремни спазми.

4.49 / 191