МЕНЮ
Кошница

Хранителни Добавки с Магнезий

15.95 лв.
Купи
13.19 лв.
Купи
25.00 лв.
Купи
11.49 лв.
Купи
26.00 лв.
Купи
17.00 лв.
Купи
50.00 лв.
Купи
14.95 лв.
Купи
19.95 лв.
Купи
81.00 лв.
Купи
19.49 лв.
Купи
22.95 лв.
Купи
18.45 лв.
Купи
17.95 лв.
Купи
19.80 лв.
Купи
24.95 лв.
Купи
48.00 лв.
Купи
30.00 лв.
Купи
Показва 1 до 21 от 21 (1 страници)

Все по-голям проблем на съвременното население е свързан с почивката и релакса в свободното време. Хората, живеят на все по-високи обороти, а почивката липсва.

Естественият изход от нещата е това хората да са редовно преуморени, системно натоварени и психически изнервени, физически да се чувстват отпаднали, да качват ненужни килограми заради нередовния хранителен режим. Само в едно изречение най-вероятно успяхме да налучкаме какво е и вашето ежедневие, нали?

Ако и вие сте в подобна ситуация, най-вероятно се нуждаете от допълнителен източник на енергия, ментални и физически сили и желание за развитие. Ако нямате възможност да си набавяте нужните ви хранителни вещества, то вие възможно най-скоро трябва да намерите вашата хранителна добавка, която да ви извади от неудобната ситуация.

Една от тези хранителни добавки се нарича магнезий или магнезиев цитрат, както можете да я срещнете в някои сайтове. Реално, магнезият е една от комплексните хранителни добавки, които участват в невъобразимо много процеси в човешкото тяло и тя е онзи суплемент, от който все повече и повече хора се нуждаят, но за жалост нямат и ни най-малка представа, че трябва да го приемат редовно.

В настоящия текст ще разберете повече за магнезия и неговите плюсове и минуси. Как да си набавяте само качествен магнезий, какъвто е този в Workout.bg и как да го приемате правилно.

С какво ще ни помогне завишеният прием на магнезий

Ако страдате от хронично безсъние, липса на апетит за полезни неща (плодове и зеленчуци), липса на качествена енергия през деня си и ставате трудно и значително недоспали, то вие се нуждаете от магнезий. Ако спортувате редовно, но страдате от сериозни болки, породени от мускулна треска и мускулни крампи ви събуждат редовно през нощта – отново магнезият е вашето спасение.

Зад всички тези горепосочени проблеми се крие недостигът на магнезий – една от най-известните хранителни добавки в световен мащаб. В аптеката до вкъщи, в хранителния магазин в гаража под входа на жилищната ви коопрация, в супермаркета и естествено в онлайн и физическите магазини за хранителни добавки, какъвто е и Workout.bg – магнезият е наистина на всички тези места.

Магнезиевият цитрат или за по-кратко наричан магнезий е може би суплементът с най-комплексните действия в света на хранителните и фитнес добавки. Фактът, че дори и най-напредналите спортисти във вашата зала най-вероятно приемат магнезий под някаква форма, може да ви наведе на мисълта, че тя си заслужава старанието за редовен прием.

Културисти, футболисти, баскетболисти, бейзболисти и хора, практикуващи всякакви други спортове, включващи динамика, са буквално пристрастени в действието на веществото магнезий. Не можете да си представите всъщност колко се влияят спортните постижения от недостига на магнезий.

При сериозен прием на магнезий, освен спортните постижения при силовите тренировки, (ако практикувате такива) но и възстановяването след физическите ви натоварвания (след футболен мач, например) ще се повишат значително. След стартирането на редовен прием на магнезий, вие ще си почивате осезаемо повече.

Магнезият е минерал, който има не едно полезни свойства върху тялото. Минералът е доста важен за цялостното развитие на човешкото тяло, тъй като той спомага за правилната работа на цялостната мускулатура и нейното „програмиране“.

Какво имаме предвид „програмиране“? Тук става въпрос за това, че с редовен прием на магнезий, вие ще имате една много адаптивна мускулна система.

Ако имате нужда от силова тренировка, тялото ви веднага ще го разбере и ще се пренастрои. Ако решите да почивате, тялото ви ще го разбере отново и ще го направи по най-добрият възможен начин.

Тъй като магнезият е отговорен за състоянието на мускулната ви система, вие ще почувствате силата на неговите възможности.

Как да разберем дали магнезият, който приемаме, е качествен

Един от най-големите проблеми, за които загатнахме още в началото, е това, че хората живеят изключително динамичен начин на живот, което предполага и развитието на сериозен навик за забързано пазаруване. Бързото пазаруване води задължително до недоглеждане докато се купуват вещества, отговорни за здравето ни.

Нито един човек, който тренира или има претенции по отношение на това, че мисли здравословно, няма право да не доглежда етикетите, упоменати от производителя на продукта. Важно е във всеки един момент, в който купуваме било то магнезий, или друга хранителна добавка, ние да сме наясно какво се крие под опаковката.

Това ще ни помогне значително да предугадим какви промени ни очакват тогава, когато продуктът се натрупа в тялото ни. Магнезият, както и други видове минерали, действа единствено и само с натрупване в организма и това е важно нещо, когато за първи път тръгвате по пътя на неговия прием.

Не очаквайте сериозни ефекти още след първите пет дози. Да, ще сте доста по-енергични, но това най-вероятно ще е психологически ефект от приема на чисто нова хранителна добавка.

В какъв вид се предлага магнезият

Магнезият е стар минерал и това спомага за това хората да имат наблюдения върху него отдавна. Именно заради това в наши дни имаме възможността да се насладим на различни форми, в които да приемаме магнезий (прахообразно, дражета или таблетки).

Това разнообразие спомага за приема в различни части на деня. Ако сте на крак от сутринта, нищо не пречи да приемете прахообразен магнезий (вид, който не изисква вода) или да сдъвчете драже от продукта.

Ако нямате нужда от това да бързате, вие можете да седнете спокойно след тренировката си в залата и в компанията на вкусна вечеря, да изпиете чаша вода с таблетка магнезий 30 мин. или час преди сън.

Защо да пазаруваме от Workout.bg

Години наред ние градим първокачествен опит в продажбата на фитнес храни, на фитнес оборудване и като цяло всичко, което е необходимо за един сериозен трениращ и здравословно мислещ човек. В 21-ви век е все по-трудно да откриеш правилните субстанции, които да приемаш с абсолютна сигурност по отношение на качество и липса на проблеми с тялото по време на прием.

Това е и проблемът на хората, с който ние сме напълно наясно. Именно заради това се стремим да даваме максимума от себе си.

Всичко, на което сме способни, го влагаме във всеки наш продукт, който можете да видите изложен в нашия онлайн магазин за хранителни добавки и фитнес оборудване. При нас вие можете да се екипирате напълно – от създаване или допълване на суплементарен сет, през аксесоари или облекло за фитнес залата, та докато стигнем дори до професионални фитнес уреди за дома или офиса.

Добре дошли в Workout.bg – мястото, на което ще намерите всичко, което ви е необходимо по отношение на тренировките и живота извън залата.

Магнезият е хранително вещество, от което тялото се нуждае, за да бъде здраво. Той е важен за много процеси в организма, включително: регулирането на нивата на кръвната захар и кръвното налягане и разграждането на захарите в тялото. Магнезият е важен и за здравето на костите.

ОКоличеството магнезий, което ви е необходимо зависи от вашата възраст и пол. На всеки от продуктите, можете да видите дозите, в които трябва да се приемат.

Бобовите растения, ядките, семената, зелените листни зеленчуци, зърнените храни и млечните продукти са естествен източник на магнезий. Ако се храните балансирано и редовно приемате храни, богати на магнезий можете да получавате достатъчно количество магнезий и само чрез храненето.

В краткосрочен план няма очевидни симптоми на липсата на магнезий в организма. Ако по-дълго лишавате тялото си от него и се получи дефицит ще започнете да усещате симптоми като умора, слабост, гадене, загуба на апетит, изтръпвания и мускулни крампи.

Магнезият, който приемате чрез храната не е необходимо да се ограничава. Дори и да има излишък, тялото ще го изхвърли чрез урината. Ако приемате магнезия като хранителни добавки не трябва да консумирате повече от препоръчителните дози. По-високите дози могат да ви причинят диария, гадене и коремни спазми.

4.49 / 191