Yandex
МЕНЮ
Кошница

Разгонен козел / Епимедиум

72.00 лв.
Купи
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Едно от нещата, които са нужни, за да постигаш внушителни резултати в залата, това със сигурност е да имаш достатъчно тестостерон. Това е мъжкият полов хормон, който е „виновен“ за толкова много процеси в организма, че трудно можете да си представите наистина какъв обем от работа има да върши този хормон.

Не е лесно да се синтезира наистина огромно количество от тестостерона абсолютно натурално. Това е процес, свързан с различни неща като набавяне на достатъчно сън и сериозно хранене, от което се качва голямо число килограми ако не се прави правилно.

Не е зле да започнете да медитирате, защото правилното дишане води до по-добра обмяна на веществата и това индиректно влияе върху производството на тестостерон.

Какво трябва да знаем за разгонен козел/епимедиум

Ние от Workout.bg имаме нужните хранителни добавки, една от които е епимедиум, които могат сериозно да покачат синтеза на тестостерон и заедно с това да направят либидото ви доста високо. Повечето мъже имат сериозен проблем с това, че когато са във фаза на сериозни и изморителни тренировки, тогава интимният им живот е в застой.

С активния и стриктен прием на епимедиум вие няма да изпитвате такива затруднения. Хранителната добавка е на билкова основа и липсата на синтетичност в нея на практика я прави напълно безвредна.

Workout.bg – знаем всичко за всичко, доверете ни се

Както и да гледаме на света, както и да разчитаме различните случки около нас, няма спор, че повечето хора понякога не се чувстват добре в кожата си. Колкото и навсякъде около нас да се повтаря, че трябва да се приемаме такива, каквито сме, няма нито един човек, който напълно да се приема с всички свои недостатъци.

Не се притеснявайте ако и вие спадате към това число, защото не всеки е способен лесно да преглътне недъзите си. Ако наистина искате да промените нещо в себе си, просто действайте – всеки един ден е пореден шанс утре да сте една по-добра версия на себе си, така че няма какво да чакате.

Ако сметнете, че имате толкова голяма нужда да променяте нещо по своята външност, тогава може би имаме с какво да ви помогнем, стига да сте готови да приемете нашата ръка, която ще протегнем към вас. В колекцията от хранителни добавки, която имаме да ви предложим със сигурност ще намерите нещото, което да ви направи изключително доволни.

Имаме и изненада за вас, която ще превърне всеки потребител в лоялен. Не можем да ви изразим радостта си от факта, че достъпните цени, на които продаваме своите продукти, наистина ще ви запленят към начина ни на работа и определяне на цените.

В нашия онлайн магазин никога не се е гледало на задължителната печалба. По-скоро сме се стремели към това да бъдем достатъчно удовлетворяващ своите клиенти магазин.

Не можем да скрием и нашето желание за това един ден да разполагаме с такава аудитория и клиенти, че да можем съвсем спокойно да се наречем най-големия магазин за хранителни добавки и спортни артикули в България.

Все пак сме реалисти и знаем, че има нужда от още доста труд, за да можем да се наричаме по този начин. Това, което се иска от вас като потребители, е да се доверите на най-добрите и най-амбициозните.

Очакваме ви!

Епимедиумът се използва най-често при умствена и физическа умора, болки в ставите, високо кръвно налягане, сърдечни болести, чернодробни заболявания и еректилна дисфункция.

Това е традиционна китайска лечебна билка, която се се използва от хиляди години за лечение на умора, артритна болка и ниско либидо. Смята се, че променя нивата на някои хормони и се предлага като хранителна добавка за либидо. Епимедиумът се използва под формата на таблетка, чай и прах.

Епимедиумът се използва за подобряване на костната плътност. Билката съдържа фитоестрогени, които действат като женският хормон естроген. Това може да намали загубата на костна маса при жени в менопауза.

Възможните нежелани реакции включват промени в настроението, агресивност, изпотяване, гадене и намалена функция на щитовидната жлеза. Добавките могат да забавят съсирването на кръвта, така че не се препоръчват при риск от кървене.

Приемайте епимедиум според инструкциите на опаковката. Има различни варианти и употребата варира между 6 и 15 грама на ден.

4.46 / 211