МЕНЮ
Кошница

ЕАА

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Все по-голяма част от хората, които тренират или са тренирали в миналото споделят това, че не са имали достатъчни резултати, които да се равняват на нещата, които са изпълнявали в залата.

Те казват, че са се движили достатъчно, яли са повече от правилно и най-вече приемали са какви ли не хранителни добавки, но резултатите така и не идвали.

Опасенията на всички са свързани с това, че техният организъм сериозно страда от някакви липси, за които така или иначе те няма откъде да разберат. Проблемите, които биха могли да предизвикат известни колебания в тялото ни да приеме новите режими, в които го потапяме, са адски много.

Наистина, ако започнем да инвестираме време в това да се опитаме да разберем реалната причина за всичко негативно, което става с тялото ни, то това би отнело невъобразимо много време. Ето защо днес, с настоящото четиво, бихме искали да ви дадем ясня и конкретна информация за това как да притъпил някои негативни явления.

Не си представяйте, че щом прочетете този текст, вие веднага ще разполагате с необходимите знания, с които да станете бабаит или пък да стопите ненужните килограми. Нека това не ви успокоява, защото ако четенето извайваше телата ни, всички щяхме да сме с мечтани фигури.

Днес, обаче, ще ви покажем един изключителен продукт, който ще ви бъде от невероятна полза в борбата с излишните килограми и мускулния растеж. В Workout.bg, естествено, можете да намерите необходимите ви продукти наред с този, който ще ви покажем днес.

С какво ще ни помогне приемът на тази хранителна добавка

ЕАА е една от най-ефективните смеси от есенциални аминокиселини, включващи и ВСАА. Този микс съдържа съставки, от които тялото ни се нуждае почти постоянно.

Производството на протеин за мускулен растеж е нещото, което тази хранителна добавка ще направи с вас. Промяната ще е видима още почти и изцяло от началото.

Нещо повече – освен видимият ефект, вие ще изпитате върху себе си и усещането за надмощие, менталната увереност, която ЕАА категорично ще ви даде. Няма спор, че повечето трениращи имат проблем именно с това – с увереността и самочувствието, което се явява и основната причина за стартиране на тренировъчен процес.

Тялото използва есенциалните аминокиселини, за да подсилва и поддържа мускулния растеж. Изключително важна роля за сформирането на „здрав дух, здраво тяло“ формулата е това да синтезирате достатъчно протеин.

Той е единственото нещо, което ви е необходимо, за да правите мускули и да сваляте килограми едновременно. Естествено, диетата, която спазвате, също трябва да е не по-малко сериозно застъпена, за да имате нужните резултати още от началото, когато всичко изглежда доста по-трудно.

Помнете, че забавеният прогрес не е несъществуващ такъв. Понякога се е случвало така, че хора, трениращи година-две са на крачка от сериозния прогрес, но току-преди да прекрачат границата са се отказвали.

Липсата на резултати може да се дължи единствено и само на забавяне, но помнете, че щом сте сериозно в залата, то няма как нещата да не се случат рано или късно. Просто бъдете максимално устремени в това, което правите – така нещата ще се получат в адекватен диапазон от време.

Именно синтезът на протеин е нещото, от което зависи вашият прогрес в залата. Ето защо ако приемате усилено ЕАА, вие ще успеете да бръкнете по-фундаментално в развитието на тялото ви, а не да си играете просто на повърхността с прием на протеин.

Нека, обаче, не се обърквате. Приемът на ЕАА може да се комбинира и с такъв на протеини, за да може ефектът да е максимално добър.

Всеки активен спортист може да приема ЕАА без значение от спорта, който практикува. Независимо дали се набирате на лостовете в парка, или сте треньор по бойно изкуство – вие имате нужда и най-вероятно дори би било перфектно за тялото ви да приемате различни хранителни вещества.

Начинът на прием е лесен, въпреки че в интернет все повече и повече възникват спорове относно дали точно по този начин трябва да се приема ЕАА. Все пак повечето хора държат на доброто старо разтваряне във вода.

Не си мислете, че продуктът, който ще си закупите от нас, може да замести всички необходими хранения. Основните моменти, в които трябва да се храните, задължително трябва да си останат твърдо на мястото.

Не правете грешката да чакате единствено и само на това ефектът от хранителните добавки да ви движи към правилната посока. Тази грешка е коствала хубава фигура на адски много хора – част от които не искате да сте.

Защо да пазаруваме от Workout.bg

Една от основните характеристики, които трябва да бъде притежавана от даден търговец, е това той да бъде изключително честен и да се стреми към прозрачност в отношенията си с клиентите. Ако тази част от нещата бъде пренебрегната от хората, развиващи някаква търговия, това би могло да се окаже пагубно за бизнеса им.

Ето защо ние от Workout.bg винаги сме стояли в подкрепа на това търговецът да уважава своите клиенти. Именно при постигане на точно тази стъпка много успешни бизнеси са си отишли безвъзвратно от лицето на българската сцена.

Нашата цел е била, е и ще продължи да бъде винаги да успяваме да правим своите клиенти максимално удовлетворени от пазаруването си при нас. Ето защо истината се крие в това първо да спечелим вашето уважение, а чак след това да се опитваме да ви заразим с нашите наистина достъпни цени.

Топ хранителната добавка съдържа всичко необходимо. Топ спортният магазин – също, така че основното нещо, върху което сме се съсредоточили, е да изграждаме един зареден магазин, който да може да ви предостави всичко онова, от което имате най-голяма необходимост.

Не правете грешката да пазарувате от безизвестни магазини, от които наистина не разбирате какво сте поръчали до последно. Единственото нещо, което трябва да направите при нас, е да се престрашите и да ни гласувате своето доверие.

Останалата част от процедурата спокойно можете да я оставите на нас. Нещо, което малко търговци ще ви кажат искрено, е това, че те често може и да не разполагат с това, което търсите.

Важно е не това, че те нямат онзи продукт или артикул, от който се нуждаете, а какво правят след като са разбрали, че той се търси. Възможните варианти са този, в който те дават всичко от себе си, за да се снабдят с липсващото, а в другия, търговецът просто пренебрегва факта, че издиша.

ЕАА са 9 (от общо 20) аминокиселини, които организмът не може да произвежда сам. Тези аминокиселини подпомагат процеса на изграждане на мускулите. Част от тях могат да се използват и като източници на енергия по време на упражнения за издръжливост. Според проучвания аминокиселините, които се вземат след тренировка стимулират синтеза на мускулни протеини и това прави тези добавки все по-популярни между любителите на фитнеса.

Жизненоважни за синтеза на протеини и усвояването на хранителни вещества са следните аминокиселини: хистидин, изолевцин, левцин, лизин, метионин, фенилаланин, треонин, триптофан и валин.

Ако се храните здравословно и пълноценно бихте могли да си набавите аминокиселините, от които тялото ви има нужда. Но ако тренирате вашият организъм има нужда от повече протеини. Затова спортуващите хора подпомагат растежа на мускулите и възстановяването след тренировка с EAA добавки.

Аминокиселините, които се приемат в концентрирани дози имат няколко ползи за здравето. Те подобряват настроението и съня, помагат ви да бъдете по ефективни докато тренирате, насърчават отслабването и предотвратяват загубата на мускули.

Храните, които са източници на незаменими аминокиселини са месото, морската храна, яйцата, соята, ядките, бобовите растения и млечните продукти.

4.52 / 227