МЕНЮ
Кошница

Витамин B

68.49 лв.
Купи
8.40 лв.
Купи
10.99 лв.
Купи
25.00 лв.
Купи
20.34 лв.
Купи
13.95 лв.
Купи
28.49 лв.
Купи
19.95 лв.
Купи
19.80 лв.
Купи
3.00 лв.
Купи
28.00 лв.
Купи
47.99 лв.
Купи
11.49 лв.
Купи
56.99 лв.
Купи
43.49 лв.
Купи
Показва 1 до 19 от 19 (1 страници)

Витамините и минералите са изключително важни и съществени за развитието на човешкия организъм вещества, които играят наистина много сериозна роля в сформирането на благоприятни ефекти от някои процеси. Нещо повече – заради тези вещества ние можем да правим всичко, което си поставим като цел – акцентът в днешния текст.

Всеки, който приема важните и подходящи за него хранителни вещества, знае колко е важно тяхното присъствие в организма. За да е годен вашият организъм да прави нещата, които искате, то трябва да му давате подходящото гориво – готови ли сте?

Какви ползи ще ви донесе Витамин В

Говорейки за витамини, Витамив В е нещото, от което всеки човек има огромна нужна. Всеки знае, че този витамин ще му даде крепкото здраве, сериозния прилив на енергия и най-важното - сигурните успехи, от които всеки се храни изключително много ментално.

Ние, спортуващите хора, сме онези, които карат нещата да изглеждат лесни, но нека сме честни – в началото никога не е толкова елементарно, каквото е в последствие. Готови ли сте да бъдете наистина онази своя версия, за която винаги сте мечтали?

Ако сте готови – доверете се на Workout.bg, който ще ви изведе до върха без никакъв проблем. Това ни навежда на мисълта да проверите и другите ни налични витамини и минерали освен Витамин В!

Защо витамините са важни според Workout.bg

Експертите на нашия онлайн магазин твърдят, че витамините и минералите са едни от най-много подценяваните неща, които съществуват на планетата ни. Заедно с късмета да бъдем сътворени като вид, тези две групи вещества също са „виновни“ за това, че изобщо съществуваме.

Благодарение на тях ние сме това, което сме в момента. Можем да дишаме безпроблемно, можем да говорим свободно, да се движим динамично – можем бързо, можем бавно.

Можем ли, обаче да сме всичко онова, за което хората само мечтаят? Можем ли да станем супер хора, които не се съобразяват с ограниченията?

Разбира се, че можем да сме всичко, за което си мечтаем! Бързо правим нещата елементарни, бързо превръщаме целите в успехи и най-важното е, че го правим не само без да пречим, но и помагаме на себе си и повишаваме нивото на нашето здраве.

В състояние сме чрез приема на правилните витамини и минерали да постигаме нещата изключително бързо. Разбира се, трябва да дадем и от себе си, когато гоним цел, доста по-трудна от останалите, но трудът не е нищо в сравнение от сладостта, усещаща се от успеха.

Всеки човек, който е постигнал нещо, което преди е било просто цел, знае колко е приятна самата мисъл от успешното завършване на нещата. Ние сме тук – очакваме вас!

Съществуват 8 вида витамин В и всеки от тях има различна функция. Те са: тиамин (витамин В-1), рибофлавин (витамин В-2), ниацин (витамин В-3), пантотенова киселина (витамин В-5), витамин В-6, биотин (витамин В-7), фолат (витамин В-9), витамин В-12. Заедно те образуват витамин В комплекс.

Витамините от група В помагат при мигрена, депресии, безпокойство, кожни рани и предместруални симптоми.

Витамините от група В са много важни по време на бременност. Фолиевата киселина се препоръчва още в месеците преди забременяването, тъй като тя намалява риска от вродени дефекти. За бременните жени се препоръчва и прием на витамин В-12, тъй като дефицитът може да бъде причина за аборт и аномалии при бебето.

Рядко може да получите странични ефекти от прием на витамини от група В, тъй като те са водоразтворими и ако се получи предозиране, организмът ги отделя. Нежеланите странични реакции могат да бъдат висока кръвна захар, стомашни проблеми, главоболие и умора.

Животинските продукти са основен източник на витамини от група В. Хранителните източници са говеждо и свинско месо, риба, авокадо, ядки, млечни продукти, бобови растения, гъби и листни зеленчуци. Ако не се храните разнообразно може да доставите на организма си витамините като приемате добавки с В-комплекс.

4.46 / 243