МЕНЮ
Количка

Витамин B

Производител: Bioherba
Folic Acid (Фолиева Киселина) е форма на витамин B9. Приема се при дефицит и да предотврати усложнения при бременност. Витамин B9 се съдържа и в много от храните, които консумираме в днешно време, една от които е именно продуктът Bioherba Folic Acid 400 mcg. За кого е предназначен продуктът Фолиев..
8.40 лв.
без ДДС:8.40 лв.
Mag plus B
Ново
Производител: FA Nutrition
Магнезият е минерал, който е част от състава на повечето клетки в човешкия организъм и има съществено значение за жизнените му функции. Той е активен участник в процеса на синтезиране на аденозин трифосфат, който е основна единица енергия за клетките. Този минерал взема участие в над 300 ензимни ре..
12.95 лв.
без ДДС:12.95 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Витамините и минералите са изключително важни и съществени за развитието на човешкия организъм вещества, които играят наистина много сериозна роля в сформирането на благоприятни ефекти от някои процеси. Нещо повече – заради тези вещества ние можем да правим всичко, което си поставим като цел – акцентът в днешния текст.

Всеки, който приема важните и подходящи за него хранителни вещества, знае колко е важно тяхното присъствие в организма. За да е годен вашият организъм да прави нещата, които искате, то трябва да му давате подходящото гориво – готови ли сте?

Какви ползи ще ви донесе Витамин В

Говорейки за витамини, Витамив В е нещото, от което всеки човек има огромна нужна. Всеки знае, че този витамин ще му даде крепкото здраве, сериозния прилив на енергия и най-важното - сигурните успехи, от които всеки се храни изключително много ментално.

Ние, спортуващите хора, сме онези, които карат нещата да изглеждат лесни, но нека сме честни – в началото никога не е толкова елементарно, каквото е в последствие. Готови ли сте да бъдете наистина онази своя версия, за която винаги сте мечтали?

Ако сте готови – доверете се на Workout.bg, който ще ви изведе до върха без никакъв проблем. Това ни навежда на мисълта да проверите и другите ни налични витамини и минерали освен Витамин В!

Защо витамините са важни според Workout.bg

Експертите на нашия онлайн магазин твърдят, че витамините и минералите са едни от най-много подценяваните неща, които съществуват на планетата ни. Заедно с късмета да бъдем сътворени като вид, тези две групи вещества също са „виновни“ за това, че изобщо съществуваме.

Благодарение на тях ние сме това, което сме в момента. Можем да дишаме безпроблемно, можем да говорим свободно, да се движим динамично – можем бързо, можем бавно.

Можем ли, обаче да сме всичко онова, за което хората само мечтаят? Можем ли да станем супер хора, които не се съобразяват с ограниченията?

Разбира се, че можем да сме всичко, за което си мечтаем! Бързо правим нещата елементарни, бързо превръщаме целите в успехи и най-важното е, че го правим не само без да пречим, но и помагаме на себе си и повишаваме нивото на нашето здраве.

В състояние сме чрез приема на правилните витамини и минерали да постигаме нещата изключително бързо. Разбира се, трябва да дадем и от себе си, когато гоним цел, доста по-трудна от останалите, но трудът не е нищо в сравнение от сладостта, усещаща се от успеха.

Всеки човек, който е постигнал нещо, което преди е било просто цел, знае колко е приятна самата мисъл от успешното завършване на нещата. Ние сме тук – очакваме вас!

4.48 / 242