МЕНЮ
Кошница

Холестерол

37.95 лв.
Купи
36.45 лв.
Купи
100% Vit&Min
100% Vit&Min
НАЙ-ПРОДАВАН
8.95 лв.
Купи
21.95 лв.
Купи
105.00 лв.
Купи
26.95 лв.
Купи
37.95 лв.
Купи
22.80 лв.
Купи
10.80 лв.
Купи
72.95 лв.
Купи
26.39 лв.
Купи
8.95 лв.
Купи
21.99 лв.
Купи
10.55 лв.
Купи
25.00 лв.
Купи
17.95 лв.
Купи
24.08 лв.
Купи
26.00 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 100 (5 страници)

Все повече проблеми, за които сме си мислили, че са заровени отдавна, излизат наяве в 21-ви век. Именно, фактът, че сме във век на напредък и разцвет във всякакви аспекти, ни кара да си мислим, че сме открили хапчето за безсмъртие и спираме да обръщаме внимание на доста неща.

Едно от тези силно опасни неща е храната, която ядем. Много често тя е сравнявана с горивото, от което тялото ни се нуждае, за да изпълнява основните си функции.

Колкото по-качествена храна приемаме, толкова по-второстепенни функции на тялото ще успяваме да поправяме докато е още рано. Ето защо много родители се борят със зъби и нокти да закупуват за децата си само качествени хранителни вещества.

Това освен здравословно, е и доста възпитателно за малките деца, които още в много крехка възраст е добре да се научат да похапват питателна, прясно сготвена храна. Тя ще им даде всичко хубаво още толкова рано, когато всъщност най-много се нуждаят от него.

Няма точно определени неща, които да са определени като „хапче срещу холестерол“. Той е много често чувана дума, но същевременно е едно от най-непознатите неща за човека.

Ето защо в настоящия текст ще ви покажем нещата, които трябва да знаете за холестерола и последствията от неговото завишаване и ползите от задържането му в ниските граници. Много специалисти обясняват ежедневно по предаванията, занимаващи се с откриване на проверени факт за нашето здраве, че повишеният холестерол крие риск от поява на много болести.

Например, куп неприятности като инсулт, инфаркт и коронарна болест са нещо, което бихте желали да пропуснете ако имате избор. Бъдете сигурни, че нямате нужда от подобни разправии в ежедневието си, което и без нищо си е доста заето и динамично.

Холестеролът е едно от нещата, които просто променят живота на човек. За да бъде победен този показател човек трябва да промени живота си, което, като се замислим, си е напълно закономерно.

Едно трябва да запомните със сигурност – за да победиш холестеролът си трябва промяна – в навици (хранителни), нужна е спортна активност, трябва ни ново мислене, което да изменяме с времето.

Холестеролът и добавките, помагащи срещу него

Както вече казахме веднъж, няма генерално хапче срещу холестерол. Той е нещо, което се появява тогава, когато човек е най-спокоен, че всичко с него е напълно в реда на нещата.
Важно е да се знае, че има два вида холестерол – „добър“ и „лош“.

Ако сте от онези хора, които си позволяват да похапват обикновен висококалориен шоколад (тук не броим по едно парченце черен, тъмен шоколад с над 75% съдържание на како за десерт), то замислете се дали не е по-добре да залъгвате глада си по-често със сурови ядки. Чипсът също не е добър изход от играта след вечеря.

Заместете го със сушен банан например. Тук идеята е да похапвате нещо, което е подобно на форма и да играете върху психиката си, залъгвайки се, че ядете картофен чипс докато приемате нещо в пъти по-полезно.

Защо Workout.bg е правилният избор

От момента, в който влязохме на българската сцена за продажба на хранителни добавки, ние знаем, че най-важното, което трябва да правим, е да гарантираме здраве на клиента. Това, че клиентите ни са напълно здрави, прави и нас доволни и ни мотивира да продължаваме да правим нещата по най-добрия възможен начин.

Всъщност, без значение от начина на живот на клиента ако той има желание да промени някои отделни части от него, тогава няма никакъв проблем да му помогнем с най-доброто, на което сме способни. Тук става въпрос за всяка експертиза относно начина на хранене и всяко нещо, което засяга развитието на тялото ни.

Именно стремежът към съвършенство кара хората да се впечатляват от всеки свой недостатък. Повечето производители на хранителни добавки се възползват от тази масова слабост и правят така, че да влизат в съзнанията на хората и по този начин ги карат да купуват продукти, чийто произход не е напълно ясен.

Ако произходът не е ясен, то тогава и качеството стои под сериозен въпрос. Няма спор, че на доста голям процент от хората не им е нужна сериозна информираност, за да вземат някакво решение за покупка.

Дори ще се изненадате как повечето хора не четат изобщо каквото и да е било като данни преди да решат, че даден продукт или артикул им е нужен. Това е проблем, срещу който сме се обявили сериозно и стоим зад позицията си.

Каквото и да се каже относно информирания избор, ние сме от онези редки случаи, в които търговецът не търпи клиентите му да купуват нещо, което несъмнено ще има ефект върху здравето им, но какъв точно ще бъде той, няма да е много ясно. Всъщност, проблемът е, че понякога страничните, неочаквани ефекти са доста страшни и на брой са много повече от онези, които реално трябва да се получат.

За да нямаме такива нежелани ситуации и клиентите ни да са напълно сигурни в качеството на стоките и продуктите, които купуват от нас, ние се стремим до максимална степен да проверяваме източниците на хранителните добавки, от които зареждаме.

За понижаване на холестерола лекарите често препоръчват добавки, които съдържат ниацин, разтворими фибри, фитостероли, соев протеин, джинджифил и ленено семе.

За да понижите нивата на холестерол е добре да се храните с повече плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни и бобови растения. Трябва да намалите приема на бяло брашно и животински мазнини. За понижаване на холестерола освен, че трябва да се храните по-здравословно, е важно и да се движите повече.

Не бива да комбинирате добавките и лекарствата, освен ако това не ви е предписано от лекар. Дори и да няма вреда и странични ефекти, може да се намали ефективността на лекарствата.

Разтворимите фибри се свързват с холестерола и той се отделя. Можете да ги приемате чрез добавки и храни като бобови растения, някои плодове и зеленчуци, овес, ръж и ечемик.

Добавките са само част от усилията, които трябва да направите, за да понижите нивата на холестерола. За да се справите с проблема е важно храненето, движението, отслабването и приема на лекарства.

4.54 / 185