Yandex
МЕНЮ
Кошница

Хистидин

52.76 лв. 65.95 лв.
Купи
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Колкото повече тренирате, толкова повече резултати ще виждате по тялото си – това го знаем всички. Какво ни трябва, обаче, за да се чувстваме максимално добре, когато се възстановяваме?

Важен процес ли е възстановяването и как ще почувстваме разликата? В кой момент човек може да усети, че наистина се възстановява в пъти по-бързо и по-добре?

Всъщност, протеините са основните виновници за това да се възстановяваме или пък да не се възстановяваме бързо и качествено. Истината е, че протеиногенните аминокиселини в частност са най-отговорни за това.

С една такава аминокиселина ще ви запознаем днес. На нея се дължи всеки един ваш успех по пътя към постигането на перфектната форма на тялото ви.

Не се притеснявайте от това, че се чувствате отпаднали след тренировка – съвсем нормално е да усещате тялото си отпаднало, слабо или пък да ви е по-студено от обикновено. Всеки човек след като е тренирал, е излял сериозно количество течности от тялото си и не е лоша идея да ги възвърне.

Ако не разполагате с лукса време, тогава имате нужда от едно от най-мощните вещества, с които разполагаме в нашия онлайн магазин. Това е хранителната добавка хистидин – открита сравнително отдавна, тя вече се е доказала достатъчно добре, за да може почти всеки активен човек да разчита на нея, за да се възстановява по-добре.

Заповядайте в Workout.bg, за да откриете този диамант в суплементите и да го добавите успешно не само в количката си, но и в купа с хранителни добавки.

Какво представлява веществото хистидин

Веществото хистидин, както вече загатнахме, е една от 20-те протеиногенни аминокиселини, които правят възможно мощното възстановяване. Нещо повече – вие имате невероятното усещане, че въпреки току-що приключилата ви тренировка, можете още и още, и още.

Такъв тип хранителни добавки не се намират лесно и повярвайте ни, вие ще я заобичате, защото тя е нещо, което рядко се вижда.

Бъди винаги на върха с Workout.bg

В спортните онлайн магазини всеки държи на огромното количество, но рядко се стреми към качество. Не е добре човек да има прекален стремеж към обявяване на стотици продукти, а тяхното качество да е равно на абсолютна нула.

Ако вие търсите търговци, които да могат да ви предложат качество, то заповядайте при нас, за да се срещнете с него. Не се притеснявайте – достъпните цени не са признак за ниска стойност.

Повярвайте ни, ние няма да ви подведем по какъвто и да е начин – можем да ви бъдем полезни и да ви накараме да се чувствате доволни от поредната си покупка и инвестиция в здраве.

Хистидинът е аминокиселина, която участва в широк спектър от метаболитни процеси в организма. Той се използва от тялото, за да произвежда специфични хормони и метаболити, които оказват влияние върху бъбречната функция, предаването на нервите, стомашния секрет и имунната система. Хистидинът също оказва влияние върху възстановяването и растежа на тъканите, като създава кръвни клетки и помага за защита на нервните клетки. Използва се и за направата на хистамин в организма.

Той се използва при лечение на ревматоиден артрит, алергични заболявания, язви, анемии и проблеми с бъбреците. Тялото използва хистидин, за да направи хистамин (честа причина за подуване и сърбеж, който се появява в резултат на алергична реакция) като отговор на алергични реакции или увреждане на тъканите. Хистадинът е важен и за здравето на мозъка и централната нервна система. Когато неговите нива са твърде ниски, се стига до конвулсии и гърчове.

Добавките с хистидин се считат за безопасни, но не се препоръчват за бременни и кърмещи жени и малки деца. Високите дози могат да бъдат причина за увеличаване на черния дроб и високи нива на холестерол.

Приемайте добавките в дозите, които се препоръчват от производителите. Средните дози са около 4-5 грама на ден. Дългосрочната употреба или приемането на високи дози може да навреди на здравето ви, така че винаги спазвайте препоръчителните количества.

Ако искате да си набавите хистидин чрез храна, хапвайте повече пилешко месо, риба, млечни продукти и храни богати на протеини.

4.52 / 204