Yandex
МЕНЮ
Кошница

Фитнес ластици за тренировки

Показва 1 до 22 от 22 (1 страници)

От години хората, занимаващи се активно със спорт, търсят всевъзможни варианти, с които да разширят спектъра си от упражнения, които да изпълняват през различните части на деня. Това е напълно нормално заради постоянната нужда от усъвършенстване, която е вродена на хората и е инжектирана в човешкото съзнание.

По подразбиране, хората имат нуждата от това да повишават силата си, да увеличават височината на скока си, да правят все по-сложни и по-сложни движения, изискващи по-високо ниво на развитие в спортните занимания. Естествено, това не е възможно и без някое и друго помощно средство.

В настоящия текст ще разберете повече за онова нещо, което решава в най-висока степен нещата, които ще постигнем в или извън фитнес залата. То ще бъде ваш верен помощник, който може да влезе в употреба във всяко упражнение, независимо от неговото естество.

Това, което ще направи ластикът за тренировки е свързано главно с увеличаването на напрежението върху основната участваща мускулна група. Т.е. ако правите клекове и сте опасали бедрата си с ластик, то вие със сигурност ще усетите сериозно напрежение върху четириглавия си мускул, който е отговорен за силата на бедрата и експлозивността на краката ви.

Естествено не се надявайте на някакви чудеса още от момента, в който се сдобиете с ластик за тренировки. Ефектът от работата с подобен уред ще направи денят ви доста по-тонизиран и енергичен чак след определено време, в което редовно го използвате.

Ако трябва да бъдем максимално точни, ако закупите тренировъчни фитнес уреди онлайн с висока еластичност ще забележите ефект след около две до три седмици редовна работа с него. Ако напрежението в мускулната група не расте, попитайте ни за техниката на работа и ние ще се погрижим да ви отговорим на това дали правите всичко така, както трябва.

Какви видове ластици за тренировка предлагаме

Има много и различни видове ластици, които да ви помогнат да влезете в идеална форма още за следващото лято. Няма да имате никакви проблеми с вашия просперитет ако естествено изпълнявате упражненията правилно.

Ето тук идва и едно от най-важните неща, за които способства ластикът за тренировки. С негова помощ можете много лесно да преминете през толкова неприятната фаза с платото.

Всеки се опитва да прескочи този етап, за да не се застоява на едно ниво дълго време. Това е нормално и не бива да пренебрегвате тази фаза, защото тя може да ви обезкуражи да тренирате толкова упорито, колкото сте го правили досега.

Ние в Workout.bg предлагаме на вашето внимание сериозна гама от ластици, с които да подсилите всеки етап от вашия тренировъчен път. Ако сте в началото, те ще ви калят, ако сте средно напреднали, със сигурност ще ви помогнат да спринтирате към крайната си цел, а ако сте силно напреднал, няма да ръждясате лесно и постоянно ще откривате нови предизвикателства.

Предлагаме пред вас възможност за избор между обикновен колановиден ластик, който да ви опасва там, където е нужно – глезени или бедра. Той е изключително полезен при изпълнение на напади или царят на упражненията – многоуважаемият клек, развиващ страшно много цялата мускулатурата плюс кръстните връзки.

Естествено, разполагаме и с ластици, при които можете да регулирате натоварването. Всъщност, тук става въпрос за онези модели, при които имаме възможност за закачане зад врата или настъпване с цяло стъпало.

След като направите едно от тези две неща, вие вече имате опорна точка, която да играе ролята на начална, а останалите два края на уреда попадат във всяка от двете ви ръце. Сега имате цялата свобода да използвате уреда с фокус върху: бицепс, трицепс, гърди или гръб.

С този ластик успешно ще имитирате наличието на щанга без тя да заема, обаче, цялото място на света в домашни условия. Просто се доверете на здравината на ластиците, които ви предлагаме и закупете своя от Workout.bg.

Workout.bg – онова, което ви трябва, е при нас

Ако трябва да бъде спазен интересът на един търговец, то ще се налага доста често да пристъпва морални граници и да прави така, че клиентът да бъде поставен в неудобна ситуация. Това означава, че или цените ще бъдат малко по-завишени отколкото трябва, или качеството на стоките няма да бъде това, което ще бъде очаквано.

Истината е, че балансът ще бъде нарушен и това ще повлияе сериозно на дълготрайността на бизнеса. Изводът тук е, че за да може нещата да вървят възможно най-добре и за двете страни, тогава и двете трябва да са готови да дадат по малко от себе си.

Всъщност, с това са свързани всички неща, които научихме откакто сме стъпили на пазара за хранителни добавки в България. На пръв поглед в този бранш нещата изглеждат доста лесни, но истината е, че това е само облицовката.

Доста е сложно да гарантираш, че ще продаваш на хората наистина качествени продукти. Обикновено, когато се заговори за суплементи, хората са свикнали да виждат наистина страховити цени, но сега е моментът да ви успокоим и да кажем, че в Workout.bg нещата не изглеждат така, както са по другите места – безбожно високи цени без каквото и да е покритие.

Това са ленти, които се използват по време на тренировки, с които можете да тренирате различни мускулни групи. С тях можете да тренирате както за горна, така и за долна част на тялото.

С ластиците за тренировки можете да правите много различни упражнения. Всеки, който е решил да спортува, независимо от своето ниво, може да ги използва. Освен това ластиците за тренировки са сравнително евтини. Те са много подходящи за домашни тренировки и можете да ги вземате с вас ако пътувате.

Различните ластици имат различни нива на съпротивление. Те се изработват от различни материали, тъй като някои от тях са предвидени за водни тренировки. Ластиците се различават по широчината си. Колкото по-широки са лентите, толкова по-голямо е съпротивлението и толкова повече сила е необходима при упражненията.

Упражненията с ластици са изненадващо ефективни и имат много предимства пред тренировките с тежести. С течение на времето мускулите ви се адаптират към всяка тренировка. С ластиците можете да разнообразявате тренировките си и мускулите ви да работят по различен начин.

Ластиците се предлагат с различни нива на съпротивление и всеки може да ги използва и регулира. Ако сте напреднали можете да комбинирате няколко ленти и да увеличавате предизвикателството по време на тренировките.

4.46 / 267