Yandex
МЕНЮ
Кошница
Active Gym Комплект фитнес ластици за трениране от 11 части / Resistance Band Set

Active Gym Комплект фитнес ластици за трениране от 11 части / Resistance Band Set

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Комплект ластици за трениране от 11 части / Resistance Band Set
  • Добавен на: 2022-05-12
  • SKU: 1043
99.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Една от основните причини някои хора да се отказват след няколко месеца тренировки е еднообразието. Това е нещо съвсем нормално, тъй като рутината под каквато и форма може да бъде изключително натоварваща.

Ето защо най-доброто решение за хората, които имат проблем с постоянството заради скуката от еднообразните упражнения във фитнеса, са фитнес ластиците. Те предоставят възможност за разнообразие от упражнения, които не само че не са по-малко ефективни от популярните силови упражнения, но могат да развият и мускули, които дори не сте предполагали, че съществуват.

Active Gym Комплект фитнес ластици за трениране от 11 части / Resistance Band Set е комплект от фитнес ластици, който със сигурност ще може да ви помогне по пътя към достигането на желаните резултати.

На сайта на Workout.bg предлагаме още много други фитнес аксесоари, които да разнообразят тренировките ви, да ги направят по-интересни, като вплетете в тях нестандартни упражнения, които несъмнено ще ви помогнат да оформите атлетична мускулатура.

Предимства на Active Gym Комплект фитнес ластици за трениране

Дължината на всеки ластик от комплекта е 120 см, като това, което ги различава, е съпротивлението. Всеки от тях има различно съпротивление, като това може да ви помогне постепенно да прогресирате в тренировките.

Ластиците са изработени от висококачествена материя, не се късат лесно и могат да издържат на голямо напрежение.

Едно от основните предимства на комплекта е, че може да се използва буквално навсякъде. Случвало ли ви се е да ви мързи да отидете до фитнес залата, защото навън е дъждовно или просто не искате да чакате много дълго време, за да използвате някой определен уред?

Комплектът на Active Gym може да се използва вкъщи, в парка и дори във фитнес залата, ако ви е писнало от стандарнтите упражнения. Ластиците могат да бъдат комбинирани един с друг, като това дава възможност за още по-голямо разнообразие от упражнения.

Изберете качеството с продуктите на Workout.bg

В онлайн фитнес магазин Workout.bg предлагаме огромно разнообразие от продукти, с което да направите тренировките си по-интересни и ефективни. Възползвайте се от атрактивните цени на всички фитнес аксесоари, които ще откриете в нашия каталог с артикули.

Информация за продукта
Производител Active Gym
Артикулът е изработен от
Дължина 120 СМ
Материал Латекс
Цвят Жълт/Зелен/Червен/Син/Черен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при различни видове спорт.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Като предимства на Active Gym Комплект фитнес ластици за трениране от 11 части / Resistance Band Set можем да отбележим:

  • 5 броя ластика с различно съпротивление;
  • Допълнителни ръкохватки в комплекта;
  • Ленти за захващане към глезените;
  • Качествен материал на изработка;
  • Подходящ за множество упражнения.

Силови спортове:

  • Фитнес.