Yandex
МЕНЮ
Кошница

За нас

Workout.BG е магазин за хранителни добавки онлайн, предлагащ широка гама продукти, на някои от най-известните марки в света за бодибилдинг суплементи, фитнес уреди и спортни аксесоари.

Нашите цели

Едно от нещата, които ни мотивираха да създадем Workout.bg е да подобрим разбирането за спорта в България, както и нашите стремежи да подобрим здравето на нашите сънародници, които днес се оказват в капана на застоялият начин на живот.

Осъзнахме ясно, че именно заседналият живот е нещото, което ще рефлектира върху здравето на нацията ни в близко и не толкова близко бъдеще и имаме огромното желание да направим нещо в тази посока, за да подобрим здравето и визията на отделния човек, но също така и на обществото като цяло.

Нашето разбиране за целите ни е, че те са път, а не крайна точка. Това предполага постоянно да търсим методи, възможности и варианти, с които да се придържаме към тях и всеки ден да ви помагаме да надскачате, подобрявате и удовлетворявате себе си.

Нашата философия

Всяко начало е трудно, но всеки финал е край, така, че не ни е страх от трудностите - иначе просто бихме загубили мотивация да се развиваме.

Екипът на Workout.bg е изграден от хора, живели на 3 континента с неизменно прогресивно мислене, които всеки ден търсят начин как да направят повече от вчера. Константното търсене, непрестанното проучване и неуморната работа ни дават увереност, че когато хората се стараят, обединени от една кауза, но успехът им е неизбежен.

За нас е важно не само да се сдобиете с красиво тяло, което с гордост демонстрирате, но и с ментална зрялост, която ще ви позволи да бъдете по-уверени, по-устойчиви, по-целенасочени и по-вдъхновени от всякога.

 

Какво предлагаме на нашите клиенти

Сред стоките, предлагани от нас ще откриете и такива на производители като:

В Workout.BG ще откриете и широка гама продукти и добавки, подходящи за използване при желание за постигане на най-различни цели, респективно и различни хора, както мъже, така и жени.

Наред с някои от най-масово познатите суплементи за изграждане на красиво тяло, познати на пазара в България, при нас ще откриете и богата гама билкови добавки, фитнес уреди, аксесоари за фитнес, спортно облекло.

Ето част от групите продукти, които ще откриете в онлайн каталога на Workout.bg:

Не спирай да вярваш, че утре ще бъде по-добър от днес, но не забравяй, че това в крайна сметка зависи само от теб!

Екипът на Workout.BG