МЕНЮ
Количка

Olimp Sport Nutrition

Показва 1 до 24 от 30 (2 страници)

Самите създателите на Olimp Sport Nutrition казват за него, че е роден във фитнеса, и спокойно можем да кажем, че това е самата истина. Olimp Laboratories, от които произлиза брандът, за когото ще говорим тук, е създаден в Полша преди повече от 30 години.

В следствие на дългогодишни проучвания, трупане на опит и иновации, компанията създава свой собствен център за изследвания и развитие. Центърът е един от най-добре развитите и иновативни подобни предприятия в цяла Европа.

Именно там биват откривани новите технологии за производство на хранителни добавки, които правят техните продукти толкова отличими и ефективни.

Всички тези усилия произлизат от водещата мисия на компанията - да помогне на всеки, отдаден на това да поддържа и развива своето тяло, да постигне целите си. Опитът и познанията в сферата на хранителните добавки позволяват на Olimp Sport да произвежда и предлага продукти, които наистина работят.

Специално за теб Workout.bg избра едни от най-добрите продукти на Олимп Спорт, които ще те смаят с това, че наистина е възможно да видиш резултати в изключително кратки срокове.

Olimp Sport Nutrition - когато залата е втори дом

В Workout ще намериш всякакви видове добавки за представянето ти във фитнеса, както и такива, които ще подпомогнат грижата за твоето здраве.

Подбрахме разнообразни добавки с есенциални и неесенциални аминокиселини, сред които незаменимите BCAA, без които не бихте могли да поддържате и натрупвате мускулна маса.

Можеш да заредиш запасите си от протеин с прахчетата на Olimp Sport Nutrition. Разгледай свойствата и вкусовете им и ще останеш приятно изненадан - изобилието наистина е огромно.

Често брандовете разчитат на дизайна и външния вид на опаковката да привлече потребителите, без продуктът да има реални качества. При Олимп Спорт обаче това не е така.

Техните продукти наистина се предлагат в атрактивни опаковки, но това е най-малкото от техните предимства. Тук обективно имате право да съдите за книгата по корицата - добавките не просто изглеждат невероятно, а в сравнение с много други продукти те действат с много по-висока ефективност и резултатите идват по-бързо, отколкото си очаквал.

Защо да избереш своите добавки от Workout.bg

Ние сме минали по твоя път – знаем какво е да блъскаш без да виждаш резултат. Ето защо се постарахме да докажем първо пред себе си, че има решения, които наистина работят и водят до видими резултати.

 Искаме да помогнем и на теб и да улесним твоя път към жадуваната цел.

Не отлагай мечтите си – разгледай предложенията ни и поръчай от сайта на Workout.bg.