МЕНЮ
Количка

HMB Mega Caps 30 К

HMB Mega Caps 30 К
HMB Mega Caps 30 К
  • Наличност: В наличност
  • Модел: HMB Mega Caps 30 К
12.00 лв.
без ДДС: 12.00 лв.
Купи

Редовните тренировки, ежедневното старание да се храним правилно, волята и постоянството са водени само от две желания и те са да изглеждаме добре и да сме здрави. Истината е, че колкото и просто да звучи, тази мисия е наистина сложна и изисква много усилия, особено за хора, готвещи се за състезания.

В съвременния свят е повече от чудесно, че можем да открием всякакви хранителни добавки, с които да си помогнем наистина до голяма степен и да подобрим, както спортните си възможности, така и да обогатим хранителния си режим.

Olimp Sport Nutrition HMB Mega Caps 30 К един страхотен съюзник в спорта

Точно така, ако търсите и вие своя партньор, който да върви до вас по пътя към промяната, Olimp Sport Nutrition HMB Mega Caps 30 К е един чуден такъв. Този суплемент е един метаболитен продукт на аминокиселината Л-левцин.

Л-левцинът е една от често срещаните и употребявани аминокиселини в света на спортистите. Тази аминокиселина се съдържа почти във всяка една хранителна добавка, тъй като е най-известната аминокиселина, която отговаря за адекватното възстановяване след ежедневни натоварвания на мускулите и правилното функциониране на имунната система.

Освен, че ще облекчава възпалените тъкани, при редовен прием ще забележите как вашата сила и издържливост с всеки ден нарастват все повече по време на тренировка. С HMB ще облечете мускулите си в една защита, която няма да допусне осъществяването на катаболни процеси и ще се радвате на една непокътната мускулатура.

Консултирайте се със специалистите на Workout.bg

Ние държим на консултацията с нашите клиенти, защото искаме наистина да ви помогнем да употребявате правилните и подходящи за вас хранителни добавки. В Workout.bg винаги може да откриете консултант на линия, който чака да посрещне запитванията ви с усмивка и дружелюбност.

Информация за продукта
Разфасовка 30 капсули
Производител Olimp Sport Nutrition
Дозировка
Една доза 4 дози
Дози в опаковка 7-8 дози
Препоръчителен дневен прием 4 дози

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър