МЕНЮ
Кошница

Проблеми и цели

36.45 лв.
Купи
30.95 лв.
Купи
14.95 лв.
Купи
3.40 лв.
Купи
100% Vit&Min
100% Vit&Min
НАЙ-ПРОДАВАН
8.95 лв.
Купи
163.00 лв.
Купи
13.60 лв.
Купи
45.00 лв.
Купи
34.49 лв.
Купи
35.95 лв.
Купи
2.69 лв.
Купи
3.50 лв.
Купи
16.95 лв.
Купи
35.00 лв.
Купи
22.99 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 767 (32 страници)

Всеки активно трениращ човек знае, че проблемите с тялото винаги се появяват в най-неподходящите моменти, когато се чувстваме наистина във върхова форма. Тогава се нуждаем от сериозна помощ, но рядко разполагаме с финансовата възможност, за да си позволим професионални грижи при утвърден физиотерапевт.

В такива ситуации се обръщаме към народната медицина и към „бабешките“ методи, на които обикновено се смеем в моменти, които не се нуждаем от тях. В зависимост от пола на трениращия, се появяват различни по рода си проблеми.

При мъжете най-честите проблеми са свързани с липса на каквато и да е мотивация за продължаване на тренировъчния процес, за повишаване на спортните постижения. В такива моменти диагнозата е повече от ясна – липса на достатъчни нива тестостерон в организма.

При жените най-честите проблеми са свързани с ежемесечното неразположение, което изкарва тялото на дамите от строя за няколко дни, а това от своя страна означава, че тренировъчният процес ще бъде значително нарушен. Желанието на всяка дама, която тренира активно, е да се преодолеят пречките, които създава месечното неразположение.

Естествено, съществуват и много други проблеми, които са характерни и за двата пола и напълно нормално е за тях да има далеч повече патентовани решения, които да действат активно срещу възпалението или директно срещу причинителя му. В настоящия текст ще научите какви предложения имаме ние в онлайн магазина за хранителни добавки и спортни стоки Workout.bg.

Помощта е гарантирана – доверете ни се за качеството на нашите хранителни добавки и други видове спортни артикули.

Какви хапчета за проблеми и цели ви предлагаме

В моменти, в които човек не се чувства напълно готов да поеме нови предизвикателства във фитнеса, тогава той възприема, че всичко сочи към изхода на добрата форма. Не захвърляйте с лека ръка това, което сте постигнали до този момент.

За щастие, всеки човек, който тренира активно или просто мисли здравословно в 21-ви век, вече може да се довери преспокойно на своя онлайн спортен магазин. Няма спор, обаче, че има прекалено много такива, което някак си обезпокоява онези магазини, които наистина се стараят да даряват своите клиенти с качество всеки ден.

Няма как да бъдете напълно сигурни, че един магазин е напълно сигурен докато не видите с очите си описанието на всеки един продукт, който той предлага.

Ако няма индивидуално описание на всеки един артикул, то тогава нещата са съмнителни и везните на дилемата дали да закупите нещо от тук или не, би трябвало да се наклонят към отрицателен отговор.

Това дали един магазин за хранителни добавки и спортни стоки е надежден си личи от пръв поглед. Още в първите няколко клика в Workout.bg вие можете да усетите опита, спокойствието и хармонията в страниците, пълни с изгодни предложения за вашите по-добри спортни постижения в залата и извън нея.

Ако имате проблем, то решението е тук, така че нека ви предложим конкретни хапчета за проблеми в спорта, валидни и за двата пола. Да започнем с дамите!

Мили, дами, вие сте толкова нежни създания, че рядко някой би си представил на какво сте готови във фитнес залата. Няма спор, че имате огромен спортен потенциал, който сте готови на всичко, за да извадите наяве.

Светът трябва да бъде свидетел на вашия спортен успех и заради това вие се нуждаете от дни без болка, без стомашен дискомфорт и безболезнено ежемесечно неразположение, което нагло и без предупреждение ви вади от строя постоянно.

Магнезият е едно от най-добрите хапчета за проблеми като менструални болки, например, които ви мъчат и пречат да се раздавате в залата. Също така, той е един от най-важните минерали, от които организмът има съществена нужда.

Той облекчава мускулните спазми и поддържа мускулатурата на приемащия го изключително здрава и устойчива на липса на други вещества. Магнезият отговаря за поне 250 метаболитни процеси, което само по себе си е огромен брой и доказва важността на този минерал.

В-витамините са други изключително важни хранителни елементи, които няма да оставят тялото ви без съществени ползи ако ги приемате редовно. Според някои специалисти витамините от групата В могат съвсем реално да помогнат на всяка дама в битката ѝ с ежемесечното неразположение.

Следващият враг на менструалните болки е може би един от най-главните „виновници“ за здравото тяло при трениращите хора – витамин D. Ако сте привърженик на естествената, питателна храна и я предпочиташ пред приема на различни таблетки, желета и пудри, то гъбите със сигурност ще ти набавят достатъчно количество на витамин D.

Сега да обърнем внимание на мъжете. Все пак и те се нуждаят от помощ в моменти, когато се чувстват не дотам мотивирани да продължават да извайват своето тяло и да се превръщат в свръхчовеци. Всеки мъж си казвал поне веднъж, че днес не му се ходи на зала.

Няма трениращ човек, който да не е изричал тези кошмарни думи поне веднъж. Ако го твърди, то тогава ви лъже, защото поддържането на горяща мотивация буквално може да изпържи мозъка на човек. Това може би е едно от най-трудните неща в тренирането на тялото – поддържането на концентрация и здрав дух.

Ако усещате, че самодисциплината ви напуска и нямате с какво да си помогнете, усещате се напълно безпомощен, то в такъв случай просто се доверете на трибулус. Трибулус терестрис е един от най-известните на Балканите помощници срещу безплодие при мъжете.

В спортните среди се използва като помощно средство срещу загуба на мотивация, ниски нива на тестостерон и нежелание за сексуални изживявания заради прекалено много трениране.

Както знаете, един от най-сериозните врагове на високите нива на тестостерона е именно спортуването, така че колкото по-сериозно тренирате, толкова по-високи нива на основния мъжки хормон ще имате.

Защо да изберем онлайн магазина на Workout.bg

Опитът, който имаме, в продажбата на различни хранителни добавки и всякакви други спортни артикули, е нещо, което няма как да бъде пренебрегнато. Знанията, които имаме в тази сфера ни помага страшно много във всекидневната работа с клиенти.

Да, нормално е не всичко, което сме ви представили, да ви се изяснява още при първи прочит. Няма никакъв проблем, свържете се с нас и ние ще отговорим на всичките ви въпроси.

Workout.bg е мястото, на което всеки трениращ може да бъде посъветван как да усъвършенства себе си и физически, и ментално. Бъдете спокойни, защото ние сме до вас във всяко ваше начинание.

Стресът води до умора, главоболие, нервност, проблеми със стомаха, раздразнителност и други проблеми. Най-добрите витамини и добавки, които могат да ви помогнат в борбата със стреса са мелатонин, ашваганда, витамините В комплекс, родиола розеа и глицин.

Високото кръвно налягане е често срещан проблем и представлява риск за здравето, тъй като увеличава вероятността да получите инсулт или инфаркт. Преди да вземете добавки за високо кръвно се консултирайте задължително с лекар. Често се препоръчва витамин D, магнезий, калий, коензим Q10 и омега-3 мастни киселини.

Ефект върху имунната система имат добавките, които съдържат витамин С, витамин Е, витамин А, витамин D, желязо, селен и цинк. Храненето със свежи плодове и зеленчуци е много важно за да бъдете здрави през цялата година. Но ако го комбинирате с балансирана комбинация от витамини и минерали ще подпомогнете най-добре тялото си.

Ако имате анемия не бива да се опитвате да я лекувате самостоятелно. Най-често лекарите предписват добавки с желязо. При високи дози желязото е токсично, затова винаги го приемайте съобразно предписанията на лекар, които са съобразени с вашата възраст и килограми.

Ако често се чувствате преуморени, това може да бъде знак за недостиг на витамини. Това може да включва ниски нива на витамин D, витамин В-12, желязо, магнезий или калий. Проучванията сочат, че коензим Q 10 (CoQ 10 ) също е много ефективен за облекчаване на симптомите на хроничната умора.

4.52 / 286