МЕНЮ
Кошница

Памет

23.95 лв.
Купи
69.00 лв.
Купи
21.95 лв.
Купи
27.49 лв.
Купи
27.95 лв.
Купи
12.95 лв.
Купи
70.00 лв.
Купи
45.00 лв.
Купи
28.00 лв.
Купи
25.00 лв.
Купи
11.87 лв.
Купи
25.00 лв.
Купи
30.54 лв.
Купи
45.00 лв.
Купи
16.45 лв.
Купи
22.00 лв.
Купи
35.00 лв.
Купи
20.95 лв.
Купи
28.49 лв.
Купи
48.00 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 53 (3 страници)

Все повече и повече неща се налага да знае, да използва и да запомня съвременният човек. Нещо повече – в днешните времена, повечето от нас водят изключително динамичен начин на живот и невинаги остава достатъчно време, което да бъде вложено във всичко.

Понякога трябва да се извършват неща, които не се правят всеки ден и най-често именно те, които не са част от рутината, биват забравяни доста лесно. Ето защо, за да сме идеални във всяко едно отношение, ние трябва да помним десетки факти и неща от онези, които ни заобикалят.

Какво да взимаме за добра памет

Добрата памет различава успешните хора от посредствените. Разбира се, добрата памет е нещото, което ни обещава успехите не само в ежедневен план, но и в бъдещ такъв.

Паметта ни кара да сме в пъти по-организирани и да можем да правим промени в приоритетите, което пък от своя страна е знак на отлична адаптация. Ежедневието е такова, че от нас се изисква наистина перфектно и съвестно отношение във всяка една ситуация, което в края на деня може да се окаже и доста изморително.

Бъдете сигурни, че вие като работещи, учещи или пък дори и преподаващи хора, трябва да сте свежи от сутрин до вечер, което си е и доста време. Ето защо мозъкът ви трябва да е добре оросен, от което идва и добрата памет.

Хранителни добавки, които подпомагат добрата и лоялна памет ще откриете на изключително атрактивни цени в нашия онлайн магазин Workout.bg.

Workout.bg – знаем от какво имате нужда

За да си водещо име на пазара не стига просто да имаш достъпни цени и огромно разнообразие от продукти. Понякога е достатъчно да имаш наистина достатъчно добър усет за това на какво хората наистина ще се зарадват. Трябва да знаеш и какво ще ги направи доволни и от тези подробности да си изкараш извода какво количество да заредиш от конкретен продукт.

Всички тези знания и информация за потребителите можеш да вземеш от статистики, които се правят ежедневно, ежечасно, ежеминутно. Не е нужно да си перфектен в това което правиш, стига просто да разбираш от професията си.

За да си желан търговец, обаче трябва да можеш и да се отнасяш добре към потребителите си. Това е качество, присъщо само за онези, които са успявали дълги години да бъдат всъщност потребители, които са се нуждаели от търговец, който да се отнася добре към тях.

Не мислете, че е лесно да бъдеш винаги навсякъде. Ежедневието на един търговец на хранителни добавки и спортни стоки изобщо не е плавно и спокойно.

Понякога то протича и доста динамично – нещо, което може би не изненадва повечето от вас. Нашите потребители, обаче са доволни и това е единственото, което ни прави истински щастливи.

За нас е от съществена важност човек да може да разчита на нас и именно заради това ние даваме всичко от себе си, за да успяваме всеки ден да сме по-добри от вчерашното си Аз като онлайн магазин.

Заповядайте в Workout.bg, за да разберете какво означава да си уважаван от своя търговец клиент. Очакваме ви в морето от разнообразни продукти на ниски цени!

Има много добавки, които могат да подобрят мозъчната функция. Те съдържат витамини от група В, антиоксиданти като витамин С, витамин Е, коензим Q10, гинко билоба и рибено масло.

За добра памет се препоръчват най-вече храни богати на омега-3 мастни киселини. Те се съдържат в рибата, растителните масла и ядките. Хранете се с повече здравословни мазнини. Здравословното хранене намалява рисковете от развитие на деменция. Препоръчва се и да се избягва прием на твърде много кофеин и алкохол.

Гинко билобата има ефект, когато потока на кръв към мозъка е намален заради запушени кръвоносни съдове. Тя се предлага под формата на таблетки и чай. Помага за подобряване на паметта при здрави хора и при ранни форми на Алцхаймер.

Добавките за памет подобряват циркулацията на кръвта. По този начин повече кислород и хранителни вещества достигат до нашият мозък и поддържат паметта. Мозъкът ни използва поне 20 % от енергията на тялото. Затова и добавките, които повишават енергията се отразяват добре на паметта.

Креатинът е много важен за функциите на мозъка и играе важна роля за здравето ни. Той значително подобрява паметта, предпазва от неврологични заболявания и намалява умората. Освен, че е полезен за мозъчната функция, креатинът подобрява и спортните постижения при трениращи хора.

4.44 / 235