Yandex
МЕНЮ
Кошница

Главоболие

25.00 лв.
Купи
34.40 лв. 43.00 лв.
Купи
2.40 лв. 3.00 лв.
Купи
12.00 лв. 15.00 лв.
Купи
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Причините човек да изпитва различни болки като главоболие в тялото си биха могли да са наистина хиляди. Това е лошото на сложния организъм – източниците на болка може да са много, а най-неприятното е, че лековете са още повече.

Всяко лекарство е снабдено с различни вещества, които атакуват причинителите бързо, ефективно, но все пак от тази битка винаги страдат и други органи, които преди приема на лекарства са нямали нищо общо с този проблем.

За да може тези проблеми да са наистина малко, да не са на често и да не мъчат нашите клиенти, ние създадохме категория, която е специално за причинители на различни болежки. Все пак ние сме Workout.bg, което е синоним на загриженост, така че заповядайте там, където винаги сте в изключително сигурни ръце.

Очакваме ви!

Какво да правим при главоболие

Главоболието наистина е едно от най-неприятните неща, които човек може да преживява по време на своето съществуване. Докато си подвластен на болежките в областта на главата имаш чувството, че наистина не можеш да свършиш нищо, нямаш възможността да приключиш абсолютно нищо започнато.

Тогава идва и немощта да се справиш с обикновени физически натоварвания, които си принуден да вършиш в ежедневието си (бягане за автобус, изкачване на стълби, дори и побутване на входната врата, за да влезеш или излезеш през нея).

Сякаш всяко нещо си е жив подвиг, а това, повярвайте, никак не е приятно. Каквото и да говорим в тази насока, едно е ясно – трябва решение.

Ето защо ние направихме и категория, която дори носи наименованието Главоболие. Просто проверете какво предлагаме в нея и ще разберете, че наистина знаем какво правим.

Може би няма смисъл да споменаваме достъпните цени – да, можем и това. Все пак сме Workout.bg.

Workout.bg – до вас във всеки един момент

Да сме до вас не е задължение – призвание е. Започваме с толкова силно изречение, защото наистина обичаме да правим това, което правим – да ви помагаме по начина, по който можем и това да се харесва на всеки един от нас.

Всъщност, влюбени сме и сме леко пристрастени към чувството, което ни донася това да ви правим доволни вас – нашите клиенти. Именно потребителите са онова нещо, което поддържат търговеца действащ, трудолюбив и амбициозен.

Мразим изречения от типа на: „Елате, защото го имаме!“. Не сме привързани към такива „гръмки“ лозунги, защото всеки може да има нещо, но разликата идва там на каква цена си готов да го продадеш.

Боли ни от факта, че все повече и повече търговски имена в България са изцяло за паричната облага от това, което правят. Някак си каузата си отиде – няма го себераздаването, за да помогнеш на клиента си, няма я и жертвоготовността, от която всеки има нужда.

Така де, нека не правим разбор на бизнеса с хранителни добавки в България, а да се съсредоточим върху това, което е важното, а именно – кой и до какво ниво е готов да стигне, за да може да постигне нещата, които желае?

При тренировките, особено при силовите, са възможни проблеми, с които вече ви споменахме. Т.е. не всичко опира до мускули и до перфектна форма, а тук говорим за готовност да се помага при каквито и да е обстоятелства, независимо от вида на помощта.

Решенията при травми вследствие на тренировки са много повече дори и от възможните причини, поради които се е стигнало до контузията. С това изречение искаме да ви намекнем, че някои от търговските вериги в България си нямат и най-малка идея какво да правят тогава, когато клиентът се оплаче от контузия.

Помнете, че всеки може да продава протеини и фет бърнъри, но малко владеят изкуството на това да продават и суплементи, помагащи при реални проблеми. За щастие, вие сте попаднали на Workout.bg – магазин с традиции и устои в покупко-продажбите на суплементи.

Очакваме ви в нашето голямо семейство, за да се похвалите на своите близки, приятели и познати, че имате напредък. Всъщност, те сами ще го видят, няма смисъл да им помагате.

Дефицитът на витамин D може да доведе до главоболие. Той подпомага здравето на нервите и липсата му прави хората податливи на болки и възпаления на нервите, които причиняват мигрена. Освен витамин D, всички витамини от група В предпазват от главоболие. Те помагат за намаляване на нивата на хомоцистеин, който може да е причина за главоболие.

Ако по време на тренировка или други физически активности се потите много, може да получите недостиг на натрий. Това не е дълготраен проблем, тъй като лесно можете да поправите тази липса като хапнете нещо солено или пиете напитки, съдържащи електролити.

Хората с мигрена имат по-ниски нива на магнезий в организма си и затова добавките могат да бъдат доста ефективни. Добавките с магнезий не само помагат при главоболие, но и подпомагат здравето на мускулите, костите и нервите. Добавките, които съдържат комбинация от магнезий, витамин В2 и коензим Q10 са препоръчвани за хора, които често страдат главоболие.

Избирайте добавките, съобразно вашето здравеословно състояние. Причините за главоболието могат да бъдат най-различни, затова трябва да се обръщате към лекар ако страдате от хронично главоболие.

Твърде много от всичко, включително и от витамини, може да причини странични ефекти. Главоболието може да се дължи на предозиране на витамини А, В, С и D. Ако забележите, че вашите витамини и добавки ви причиняват главоболие прекратете приема им.

4.52 / 183