МЕНЮ
Кошница

Оризов протеин

Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Оризов протеин – едно от нещата, които придобиха изключителна известност през последните години. Интересното е това, че хората започнаха да обръщат много по-голямо внимание на алтернативите, отколкото на обичайните вещества.

Ние сме онези, които могат спокойно да ви дадат и двете, но защо не изпробвате методите, които не са до такава степен познати на хората? Бъдете това, което никога не сте били с веществата, на които никога досега не сте давали шанс!

Защо да употребявате оризов протеин

Хранителната добавка оризов протеин е нещото, което хората употребяват от сравнително малко време. От скоро сякаш тази хранителна добавка се наложи на пазара и направи нещата изключително различни.

Целият тясно обвързан с хранителните добавки бранш направи така, че сякаш алтернативните суплементи да изскочат на преден план от стандартните. По този начин хората видяха и това, че е възможно да приемат неща, които наистина да им дават ползи, които досега не са получавали.

Ако и вие търсите това свое вещество, можете да го намерите в новия онлайн магазин за хранителни добавки и още много неща - Workout.bg!

Workout.bg – алтернативите са нашето амплоа

Имали ли сте различни съмнения относно това, което можете да правите. Изпитвали ли сте съмнение в това, че сте неспособни да извършвате дадено упражнение, да изпълните поет ангажимент в работата или пък да се грижите за семейството си?

Ако това е било проблем за вас през цялото време, то сега е време да преустановите с глупавите съмнения, защото настъпи моментът да придобиете цялата свежест и сила на света. Можете ли да си позволите да бъдете успешни?

Готови ли сте да си дадете шанс сами на себе си? Да, след като вече разбрахте за алтернативата на обичайния протеин, сега е време да го изпробвате сами върху себе си.

Всичко, от което имате нужда, е просто да бъдете достатъчно подготвени за промените, които ще настъпят при вас. Растителните алтернативи са нещото, което уважаваме страшно много и можем да ви обещаем, че вие също ще се влюбите в тях.

Всеки човек има своите лимити, но това не означава, че това са върховите му възможности – това е единствено и само знак, че лимитите също могат да бъдат увеличавани, за да бъдат пък подобрявани и надхвърляни дори и тогава. Ако сте готови да изпитате себе си не само в залата, но и извън нея, в истинския живот, то давайте – бъдете себе си и потъпквайте съмненията с действия.

Очакваме ви в нашия онлайн магазин, където ще се влюбите в начина ни на работа с вас!

Оризовият протеин представлява протеинов изолат, направен от ориз. Той не е пълноценен протеин, тъй като някои аминокиселини липсват, но съдържа големи количества незаменими аминокиселини. Оризовият протеин помага за увеличаване на мускулната маса, когато се комбинира с подходящи упражнения. Протеинът обикновено се получава от кафяв ориз.

Оризовият протеин не съдържа алергени. Той е подходящ за всички, които не могат да консумират другите протеинови прахове, които съдържат соя, мляко и ядки. Ако спазвате веганска или безлактозна диета оризовият протеин е чудесен вариант. Той е много лесно смилаем и е подходящ за всички, които имат храносмилателни проблеми.

Оризовият протеин на прах може да се използва за приготвяне на различни рецепти. При топлинна обработка не се унищожава протеина в оризовия прах, така че няма проблем да се готви с него. За разлика от повечето вегетариански протеини, оризовият няма натрапчив вкус и е подходящ за различни рецепти.

И граховият и оризовият предлагат свои уникални ползи за здравето. И двата протеина са на растителна основа и какво ще изберете зависи от вашите предпочитания. Граховият протеин съдържа пълен аминокиселинен профил, за разлика от оризовия. И двата протеина съдържат около 15-22 грама протеин на порция и са сходни от хранителна гледна точка.

Различните протеини имат различна скорост на усвояване. Оризовият протеин е идеален за възстановяване след тренировка, тъй като усвоява бързо от организма.

4.52 / 223