Yandex
МЕНЮ
Кошница

Възстановяване

3.40 лв.
Купи
27.96 лв. 34.95 лв.
Купи
AAKG
AAKG
-20 %
40.76 лв. 50.95 лв.
Купи
28.76 лв. 35.95 лв.
Купи
35.00 лв.
Купи
46.00 лв.
Купи
59.00 лв.
Купи
66.40 лв. 83.00 лв.
Купи
59.47 лв. 84.95 лв.
Купи
68.00 лв. 85.00 лв.
Купи
69.97 лв. 99.95 лв.
Купи
17.15 лв.
Купи
68.00 лв. 85.00 лв.
Купи
96.00 лв. 120.00 лв.
Купи
20.76 лв. 25.95 лв.
Купи
42.40 лв. 53.00 лв.
Купи
44.19 лв. 51.99 лв.
Купи
38.21 лв. 44.95 лв.
Купи
23.16 лв. 28.95 лв.
Купи
17.96 лв. 22.45 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 185 (8 страници)

Една от основните максими в живота на трениращия активно човек е тази, че колкото повече тренираш, толкова повече възстановяване ти трябва. Времето за регенерация зависи от няколко неща.

Първото, разбира се, е от количеството и интензитета на тренировъчния процес. Те са основните неща, които биха завишили или намалили времето, необходимо да възвърнете силите си.

В залата всеки иска да се раздава на максимум от възможностите си. Това от своя страна зависи адски много и от капацитета на самите възможности.

Истината е, че всеки тренира според това колко му позволява организмът. Няма как да сложим ясни аргументи за това как растат самите способности на организма да поема по-високи натоварвания, защото обемът на текста ще набъбне главоломно.

Накратко казано, хората тренират, за да повишат способностите си. Следователно, колкото повече тренирате, толкова повече възстановяване ще ви е нужно, защото тежестта на тренировките ще се увеличава постепенно.

Т.е., тук всички зависимости са изцяло правопропорционални. Важното е, обаче да бъдете максимално внимателни и да следите отговорно за това как се променяте в отделните етапи на развитието си.

Ако усетите по някакъв начин, че ви е трудно да се възстановявате след период, прекаран в почивка, който преди е бил достатъчен, то просто го увеличете. Дотук добре, но много хора отказват да почиват или не могат поради невъзможност (ежедневни ангажименти или нещо друго).

Според повечето специалисти в сферата на фитнеса и кросфит-индустрията възстановяването е доста по-важно дори и от самото трениране. Ако се храните супер правилно, тренирате изключително усилено, но почивката ви е слаба и некачествена – резултатите ще са едновременно и забавени, и доста по-малки от очакваното.

Ако тези специалисти са прави, а те рядко допускат грешки особено при такива сериозни твърдения, то това означава, че веднага трябва да се погрижите за процеса по регенериране на организма.

Успешните рецепти за възстановяване

Точни алгоритми за повече възстановяване за по-малко време няма. Да, ако сте очаквали в настоящия текст да ви запознаем с вълшебното копче за рязко отпочиване – съжаляваме и официално ви казваме, че такова нещо няма.

Ако все пак, обаче държите да намерите точния път към правилното и бързото отпочиване има някои суплементи, които могат да ви спасят от дългия период за почивка. Куп храни също могат да ви помогнат в битката с нуждата от почивка.

Не бързайте да прибягвате до радикалните мерки и да пиете енергийни напитки преди или след тренировка, за да подскачате като диво животно. Това първо, че ще ви навреди повече, отколкото да ви помогне, ще ви постави в положение на тежест, неразположеност и т.н.

За да си нямате проблеми с възстановяването, може да приемате витамин В6 преди заспиване вечер. Просто си набавете този продукт от нашия сайт и го приемайте 30 мин. преди да легнете вечер.

Ще започнете да усещате мускулатурата си в пъти по-отпусната, защото съставките на витамина ще работят тогава, когато вие си почивате. Сутрин ще се събуждате в пъти по-свежи и отпочинали и ще сте готови да покорявате света за пореден ден.

Мелатонинът също ще се яви като мощен ваш съюзник що се отнася до почивка и комфорт по време на сън. Това е вещество, което тялото напълно естествено произвежда, когато заспивате и той програмира мозъка, че ще се спи.

Ако искате да помогнете на организма си да заспива по-лесно, то допълнителният прием на мелатонин ще е върховното решение за вас. Просто се доверете на нашата преценка, защото… всъщност, в следващата част на текста ще разберете причината.

Workout.bg – ние знаем какво ви е нужно

В бизнеса с продажба на хранителни добавки бързо разбираш нещата, които хората желаят най-много. Нещо повече – трениращите винаги се въртят около едни и същи неща, които избират.

Онези, които желаят бързо редуциране на килограми, логично търсят нещо, което да стимулира горенето на калории по време на тренировка. Другите, които търсят повече развитие в мускулатурата си издирват под дърво и камък взимат хранителни добавки, които да подсилват организма им в аспект растеж и развитие.

Е, каквато и да е целта ви, споделете ни я и ние знаем какво да правим нататък. Ще сегментираме резултатите, които ви излизат и ще можем да ви предложим всеки артикул, който може да се окаже полезен и да повлияе адекватно на това, към което се стремите.

Постигането на целите ще ви помогне да увеличите увереността си и ще направи живота ви цялостно по-добър и качествен. Няма да скрием, че е трудно.

Честни сме и ще ви предупредим, че изискванията към промяната на основни навици в живота ви е трудна и процесът отнема време, което трябва да сте готови да инвестирате. Проблемите винаги трябва да бъдат предугадени (поне така правят професионалистите).

Ако искате да разчитате на съвестен и адекватен търговец, който да може да ви накара да се чувствате спокойни, че всичко ще бъде наред в бъдеще, доверете се на нас. Тъй като кликовете ви вече са ви довели до сайта, който може да ви предложи всичко необходимо – просто ни се доверете и се потопете в морето от предложения на Workout.bg.

Ако искате да се възстановявате бързо след тренировка, задължително трябва да започнете да приемате протеини. Едни от най-често използваните добавки са тези, които съдържат бета аланин, глутамин, ВСАА, цитрулин малат, креатин.

Според много треньори възстановяването след тренировка е толкова важно, колкото самата тренировка. Докато тренирате, енергийните ви запаси се изчерпват и тялото се изморява. Ако искате да напредвате и бъдете ефективни по време на тренировките трябва да се възстановявате качествено. Това означава да почивате, да се хидратирате и храните правилно и да приемате подходящи хранителни добавки.

За възстановяването е много важно храненето, съня, почивката и приема на добавки. Можете да се възстановявате както активно така и пасивно. Пасивното възстановяване означава пълна почивка, докато при активното се правят упражнения с различна интензивност, без да се уморявате от тях.

Магнезият е много важен за всички, които тренират редовно. Когато тренирате и се потите, тялото ви отделя електролити, включително и магнезий. Допълнителният прием на добавки с магнезий след тренировка помага на мускулите да се отпуснат, подпомага преобразуването на гликогена в глюкоза и подобрява съня.

Бананите са чудесен вариант за закуска както преди, така и след тренировка. Те помагат за възстановяването на нивата на гликоген, който от своя страна подпомага възстановяването на мускулите. Освен това бананите са много богати на калий, който е важен за функционирането на мускулите.

4.53 / 246