МЕНЮ
Кошница

Стимулатори на хормон на растежа

50.96 лв. 59.95 лв.
Купи
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Чували ли сте за стимулатори на хормон на растежа? А чували ли сте, че дори и неговите стойности могат доста бързо да спаднат ако не се поддържа така, както трябва?

Знаете ли, че този хормон е изключително важен и за храненето, и за тренировките, и за цялата активност на човека? Имахте ли информация, че ако този хормон не е в норма, има опасност от рязка загуба или презапасяване на и с килограми?

Всъщност, от въпросите, които ви зададохме до този момент, вие имате възможността да разберете, че хормонът на растежа е нещо, което е с колосална важност при развитието на човешкия организъм.

Стимулатори на хормон на растежа се секретират веднъж в денонощието от хипофизната жлеза. Най-често тази секреция се извършва по време на сън, когато сме в относителен покой.

Ето защо за спортистите сънят е от такова голямо значение. Оттук излиза, че дори един тренировъчно активен човек да се храни правилно, да спортува по програма, направена конкретно за него, да почива достатъчно между тренировките и все пак да се чувства изостанал в развитието си, това означава, че най-вероятно той не спи достатъчно.

Дозата нощен сън е правопропорционална на дозата хормон на растежа. Разбира се, за онези, които искат да „победят системата“, имаме сравнително задоволително решение, което забележете – не е на анаболна основа.

Днес, в Workout.bg – ще ви представим онова, което имаме за стимуланти на хормона на растежа. Заповядайте в тази категория!

Какви стимулатори на хормон на растежа ще откриете при нас

Положителен ефект върху тялото и то в точно този аспект имат аминокиселините лизин, орнитин, тирозин и триптофан. Разбира се, тук сигурно се досещате, че , за да имат какъвто и да е ефект, те трябва да бъдат ядени с лъжица (т.е., в големи дози, което ще доведе до раздразнения в стомаха).

Когато, обаче се допитате до някой, който разбира от тези неща и му е ясно кое вещество с кое може да се комбинира, тогава ефектът може и да ви изненада.

Workout.bg – вярваме във вашия успех

Вашият успех е и наш – вярваме наистина в тези думи, така че повярвайте и вие в тях. Няма да крием, че много трудно ни се доверяваха в началото онези, които в момента са едни от най-лоялните ни клиенти.

Важното е, обаче, че благодарение на много труд, на много работа в различни аспекти, ние успяхме да превъзмогнем тези проблеми, идващи изцяло от недобрата репутация на бранша с хранителни добавки и спортни аксесоари. Защо съществуват предразсъдъци спрямо бранша ли?

Истината се корени в това, че твърде много клиенти са оставали недоволни от обслужване в даден момент. Те са били обгрижвани на изключително ниско ниво, понякога дори лъгани за качество, за количество, а дори и за наличност на конкретен продукт.

Всички тези фактори, съвсем нормално и разбираемо, се отразяват сериозно върху клиентската психика. Потребителите започват да търсят решение, алтернатива, но тя така и не идва тогава, когато е най-нужна.

Както и да го наречем, това явление на масово недоверие към сферата на суплементите, е поправимо. Имаме предвид, че хората все пак дълбоко в себе си искат да повярват на това, че има шанс нещата един ден да са същите, както преди години.

Какво е било тогава ли? Всеки търговец гледаше каузата, искаше наистина да помогне, днес да стане, да отвори магазина си за здраве и да го продаде на достъпни цени на онези, които са най-нетърпеливи да променят живота си.

Разбира се, заради сериозните производители, корпорации и т.н. много хора останаха без работа, без възможност да поддържат бизнесите си и големите онлайн магазини за хранителни добавки завзеха пазара.

Днес ние от Workout.bg сме тук, за да бъдем вашите закрилници от онова, което наричаме алчност и пошлост в продажбите. Стимулираме ви да растете, както вече разбрахте, можем и да ви накараме да отслабнете безопасно с правилно подбран фет бърнър, можем да ви превърнем в най-добрата ви версия за отрицателно време.

Повярвайте в нас и ни посетете на онлайн страницата ни, където ще имате възможността да разгледате и специалните ни предложения. Бъдете активни и навън и в магазина ни.

Очакваме ви!

Хормонът на растежа стимулира растежа на всички тъкани в тялото. Той се синтезира и секретира от хипофизата. Той е жизненоважен за нормалния физически растеж на децата и нивата му се повишават прогресивно през детството и най-вече по време на пубертета. След пубертета концентрациите постепенно намаляват.

Дефицитът на хормона се свърза с умора, намалена енергия и мускулна сила, тънка и суха кожа и депресивни настроения.

Хормонът на растежа е важен компонент на метаболизма и увеличава чистата телесна маса. Той се произвежда от организма, но за да подобрят производителността си спортистите често злоупотребяват с него. Той се използва както мъжете, така и от жените за увеличаване на силата и издръжливостта по време на тренировки.

Приемът на стимулатори на хормон на растежа е относително безопасен и ефективен. Страничните ефекти са рядкост, но е възможно да получите алергична реакция, главоболие, болки в ставите и повишаване на нивата на кръвната захар.

Хормонът на растежа най-често се свързва със спортистите, които искат да увеличат мускулната си маса, но истината е че той се произвежда при жените в не по-малки количества. По време на менопаузата нивата на естроген и хормон на растежа намаляват. Това води до загуба на мускулна маса и увеличаване на теглото. Стимулаторите дават резултат и са безопасни и ефективни при жени с ниски нива на хормона на растежа.

4.51 / 193