МЕНЮ
Кошница

Добавки за повишаване на тестостерона

42.18 лв. 62.95 лв.
Купи
35.00 лв.
Купи
42.00 лв.
Купи
26.36 лв. 32.95 лв.
Купи
Мнения за ефекта от DHEA
DHEA
НАЙ-ПРОДАВАН -20 %
9.20 лв. 11.50 лв.
Купи
36.80 лв. 46.00 лв.
Купи
63.96 лв. 79.95 лв.
Купи
20.00 лв. 25.00 лв.
Купи
14.36 лв. 17.95 лв.
Купи
42.32 лв. 52.90 лв.
Купи
111.12 лв.
Купи
15.96 лв. 19.95 лв.
Купи
15.16 лв. 18.95 лв.
Купи
46.40 лв. 58.00 лв.
Купи
64.80 лв. 81.00 лв.
Купи
20.00 лв.
Купи
9.64 лв.
Купи
35.00 лв.
Купи
48.00 лв. 60.00 лв.
Купи
32.00 лв. 40.00 лв.
Купи
65.00 лв.
Купи
35.00 лв.
Купи
75.00 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 66 (3 страници)

Тестостеронът е важен хормон, особено нужен за поддържането на физическото и психическото здраве на мъжете. Благодарение на тестостеронът се поддържат освен физическото и сексуалното здраве през целия живот на всеки мъж.

Нормално е с годините, нивата на този ключов хормон да намаляват, а спадането на нивата му води до множество нарушения в ежедневието, депресивни състояния, проблем със заспиването, умора и намалена мускулна сила.

За повишаване на нивата на тестостерон в организма има лесен и бърз начин – чрез използване на хранителни добавки. Всички хранителни добавки за повишаване на тестостерона предлагат лесен прием и бързо усвояване, а ние от сайта Workout.bg предлагаме огромно разнообразие от спортни добавки за вас. С тях ще подсилите физическото и психическото си състояние, за да може отново да сте на 100% по всяко време на деня.

Защо да използвате добавки за повишаване на тестостерона и как действат

Добавките за повишаване на тестостерона обичайно съдържат натурални съставки, стимулиращи производството на тестостерон. Голяма част от продуктите дължат действието си на съставките D-аспартат, трибулус терестрис, цинк, витамин D и магнезий.

Всички тези съставки увеличават нивата на тестостерон в организма, откъдето идва подобряване на много функции на тялото. Повишаването на нивата на тестостерон води до увеличаване на енергията, подобряване на настроението и сексуалната функция на мъжете.

Тези добавки са от съществено значение з спортистите, тъй като използването им оказва положително влияние върху целия тренировъчен процес и подобрява постиженията във фитнеса. Тестостеронът е хормон, който поддържа желанието за тренировки и е важен за това да постигате желаните резултати в залата.

Въпреки, че човешкото тяло произвежда само този хормон, поради различни причини той може да намалее и да е недостатъчен. За тези ситуации, в които страдате от недостиг на тестостерон, на помощ идват хранителните добавки.

Тези добавки се предлагат под различни форми – тестостерон капсули, тестостерон на хапчета, тестостерон гел, за да изберете най-удобния метод на прием за повишаване на тестостерон. Всички наши добавки се усвояват лесно и бързо от организма, а вие получават най-добрия състав за постигането на целите ви.

Workout.bg – доверете се на качеството

На нашия сайт предлагаме широка гама хранителни добавки, за всеки спортист, който иска да повиши издръжливостта, да подобри здравето си и да получи бързи и видими резултати от усилията, които полага. Без значение дали сте професионалисти или скоро сте започнали с тренировките, ние имаме подходящи продукти за всеки.

Стремим се да предоставяме на потребителите си най-качествените продукти на пазара и да ги информираме за действието на всеки един от тях. Ние сме едни от лидерите за продажба на хранителни добавки, а хилядите ни доволни клиенти са готови да потвърдят качеството на продуктите ни.

Ако искате да се уверите в думите ин сами, поръчайте най-подходящите хранителни добавки за вас, спрямо индивидуалните си цели и помогнете на здравето си и на прогреса си във фитнеса още сега!

За повишаването на тестостерона има няколко много важни фактора и те са физическа активност, качествен сън и поддържане на здравословно тегло. Съществуват добавки, които помагат за поддържане на здравословни нива на тестостерон.

Добавките, които съдържат цинк, витамин D и магнезий ще ви помогнат за регулирането на нивата на тестостерон. Един от най-популярните тестостеронови бустери е D-аспарагинова киселина. Какви добавки ще приемате до голяма степен се определя от нивата ви на тестостерон. Често пъти хората се нуждаят от леко завишаване и билковите продукти са напълно достатъчни.

Тестостеронът е важен хормон, както за мъжете, така и за жените. Той спомага за поддържане на сексуалното и физическо здраве през целия живот на мъжете. С годините нивата на тестостерон започват да спадат и това води до нарушения в съня, умора, намалена мускулна сила и депресивни състояния.

Нежеланите странични ефекти са редки, ако сте се консултирали с лекар, преди да приемате добавки за повишаване на тестостерона. Преди да започнете прием, трябва да се уверите, че добавки наистина са ви необходими. Трябва да се направят кръвни изследвания. Ако приемате тестостерон без да е необходимо, това може да изключи собственото ви естествено производство.

Нежеланите странични ефекти включват промени в настроението и агресивност, поява на акне и оплешивяване. При спортисти, които приемат стероиди за повишаване на тестостерона, за покачване на мускулната си маса има рискове от увреждане на черния дроб, повишаване на кръвното налягане и хормонален дисбаланс.

4.51 / 307