МЕНЮ
Кошница

Добавки за повишаване на тестостерона

42.00 лв.
Купи
32.95 лв.
Купи
36.00 лв.
Купи
33.99 лв.
Купи
DHEA
DHEA
НАЙ-ПРОДАВАН
11.50 лв.
Купи
46.00 лв.
Купи
25.00 лв.
Купи
17.95 лв.
Купи
111.12 лв.
Купи
19.95 лв.
Купи
18.95 лв.
Купи
58.00 лв.
Купи
81.00 лв.
Купи
20.00 лв.
Купи
102.00 лв.
Купи
32.00 лв.
Купи
60.00 лв.
Купи
21.99 лв.
Купи
50.00 лв.
Купи
29.00 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 66 (3 страници)

Един от най-големите проблеми, които има съвременното трениращо общество, това несъмнено е прекалено голямата натовареност в ежедневието и липсата на време, за да превърнем тренировките в приоритет.

Всъщност, проблемите се коренят главно в това, че се водим по физическата форма на звездите от списанията, кино индустрията и други лица на различни реклами, например. Честичко забравяме, обаче, че тези хора се занимават с това да работят „Изглеждам добре“.

Реално, те изкарват хляба си посредством визията на тялото и лицето си. Работата им включва и рекламирането на различни здравословни продукти, които те използват в ежедневието си.

Т.е., от това можем да разберем единствено, че те не се занимават с ежедневни ядове, които им създават на работното място, имат детегледачки за децата си – фокусът на живота им е изцяло върху това как изглеждат.

Е, вие можете ли да се мерите с тях? Навсякъде другаде в интернет биха ви казали, че не можете, но ние от Workout.bg няма да чупим желанието ви, защото то ще е важно за съветите, които ще ви дадем днес.

В настоящото четиво ще разберете повече за хранителните добавки, които биха ви помогнали в скоростта на постигането на целите ви. След като започнете да спазвате препоръките ни, вие ще усетите как бавно, малко по малко ще усетите промяната в скоростта на пристигането на резултатите от тренировките ви.

Нека ви покажем какво имаме предвид и сами да се убедите в това, с което сме решили да ви занимаваме днес.

Защо да повишаваме тестостерона си

Един от основните фактори (главно при мъжете, но нека и жените продължават да четат), които влияят върху нивото на напредване в тренировъчния процес е ниското съдържание на тестостерон в тялото.

Това е основният хормон, който поддържа желанието ни за тренировки, за водене на здравословен начин на живот и най-вече – виновен е за прогреса или регреса, който ни сполита. На база това, което наблюдаваме в тялото си, веднага можем да преценим от какво се нуждаем.

За щастие тялото само може да синтезира този толкова важен хормон и е програмирано да усеща кога той е в прекалено завишени количества и съответно поддържа едно и също ниво. Ако е в занижени се опитва да синтезира повече, но тогава има нужда от помощ.

Познайте на кой се пада важната задача да помогне на организма. Да, познахте – вие сте избраниците.

Разбира се, има варианти, в които естествено (без суплементи) да повишите нивата на тестостерон. В тези моменти е добре да използвате разнообразното хранене като свой основен коз.

Ако все пак искате да направите нещата още по-ефектни, ние имаме решението за вас. Днес ще се спрем на три хранителни добавки, които със сигурност ще ви помогнат по пътя срещу природата.

Трибулус Терестрис или казано по друг начин Бабин зъб. Този суплемент е извлечен натурално и дава на тялото необходимото за деня количество енергия, за да изпълни то всички свои функции.

Идеята тук е да наситите организма си с този суплемент, за да може той да действа в пълна сила.

Добрият стар протеин ще задвижи тялото ви в тренировки и ежедневие. Това косвено ще повдигне нивата на тестостерон и ще подобри цялостно формата ви.

Бъдете сигурни в това, че няма да чувствате и глад със завишения прием на протеин. Не се притеснявайте да изпробвате тази хранителна добавка-царица.

Третата и последна за това четиво хранителна добавка, която ще завиши нивата на основният хормон в мъжкото тяло, това е… активният начин на живот. Не го очаквахте нали?

Е, няма спор – апетитът идва с яденето и тази максима е в пълна сила, когато говорим за трениране, резултати и показатели. Колкото повече тренирате, толкова повече ще ви се иска да прогресирате, така че не се притеснявайте – давайте смело в залата!

Workout.bg – здравето вече е достъпно

Помните ли времената, в които единственият начин да си набавим хранителни добавки за спортни постижения бе през телепазар? Да, ние помним онези мъчни дни и със сигурност част от идеята ни да създадем Workout.bg бе да премахнем неудобството на клиента от това да търси телефонни номера, да издирва контакти, да звъни, да изчаква приемане на поръчката и чак тогава, някога да получи хранителната си добавка.

Е, в наши дни, благодарение на изявени лидери в онлайн продажбите като нас нещата се модернизираха и направихме нещата просто по-възможни от всякога. Заповядайте в нашето семейство, в което всяко мнение, всяко запитване, всяка градивна критика са добре дошли!

Добре дошли в новото време, когато здравето вече е достъпно!

За повишаването на тестостерона има няколко много важни фактора и те са физическа активност, качествен сън и поддържане на здравословно тегло. Съществуват добавки, които помагат за поддържане на здравословни нива на тестостерон.

Добавките, които съдържат цинк, витамин D и магнезий ще ви помогнат за регулирането на нивата на тестостерон. Един от най-популярните тестостеронови бустери е D-аспарагинова киселина. Какви добавки ще приемате до голяма степен се определя от нивата ви на тестостерон. Често пъти хората се нуждаят от леко завишаване и билковите продукти са напълно достатъчни.

Тестостеронът е важен хормон, както за мъжете, така и за жените. Той спомага за поддържане на сексуалното и физическо здраве през целия живот на мъжете. С годините нивата на тестостерон започват да спадат и това води до нарушения в съня, умора, намалена мускулна сила и депресивни състояния.

Нежеланите странични ефекти са редки, ако сте се консултирали с лекар, преди да приемате добавки за повишаване на тестостерона. Преди да започнете прием, трябва да се уверите, че добавки наистина са ви необходими. Трябва да се направят кръвни изследвания. Ако приемате тестостерон без да е необходимо, това може да изключи собственото ви естествено производство.

Нежеланите странични ефекти включват промени в настроението и агресивност, поява на акне и оплешивяване. При спортисти, които приемат стероиди за повишаване на тестостерона, за покачване на мускулната си маса има рискове от увреждане на черния дроб, повишаване на кръвното налягане и хормонален дисбаланс.

4.51 / 307