МЕНЮ
Кошница

Накитници

Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

Дали заради минутка невнимание по време на детството, дали заради липса на загрявка на по-късна възраст, травмите настъпват. Поради различни причини, те може да се окажат и хронични.

Хроничната болка не е нещо, с което да се гордеем или пък да мислим за геройство, че дори напротив – това е сериозен проблем, с чието поправяне е добре да се захванем в дълбочина. Няма по-добра и заслужаваща си ресурсите битка от онази, чиято крайна цел е крепкото ни здраве.

Всеки се чувства добре и отлага едно сериозно лечение, проведено по план, изготвен от лекар, до момента, в който всяко движение в областта не се окаже истинско мъчение. В такива моменти започва да ни владее една неистова паника и желание за незабавни действия сякаш целият свят трябва да се заеме с нашата болка.

Е, цената от пренебрегването и закъснението е добре да бъде платена от нас. Тъй като болката си е болка, то в моментите, в които трябва да се справим с тях, е добре да сме максимално мотивирани да свършим манипулациите до край.

Няма нужда от скъпо платени специалисти и всякакви други хора, които правят живота ни сложен. Добре е просто да използваме средства (най-често попадащи в категорията аксесоари), които да ни осигуряват стабилност в уязвимата зона на тялото и така да не позволяват свободни движения и съответно наранявания.

Няма по-хубаво чувство от това, което те спохожда, когато пребориш силна болка, мъчила те прекалено дълго. Всички други проблеми, които те спохождат след това, не представляват никаква трудност за вече калената ти физика и психика.

Добре е човек да се чувства здрав и адекватен в моментите, в които трябва да бъде активен и му се налага да бъде навсякъде. Каквато и да е болка, неразположеност, дразнене, хрупане, тракане и т.н. в който и да е квадрант от тялото са напълно неприемливи особено за млади и здрави хора.

Ето защо днес, посредством настоящото четиво, ще ви покажем повече относно нашите методи, които предлагаме на потребителите си, за да се предпазят от болки, които са им крайно неприятни.

Защо би било нужно да използваме накитници

Накитник, накитници – аксесоари, които ще ви бъдат от изключителна полза в моментите, в които ви е необходима изключителна сила и особена стабилност както със свободни, така и със статични тежести. Ние имаме невероятната чест да ви предложим изключителни методи за борба с болките в областта на китката.

Ето защо в категорията накитници, ще видите всякакви модели, на всякакви марки-производители. Качеството и брилянтния подход при изработката си личат във всеки детайл от нашите накитници.

Ще усетите разликата още при първите минути на тренировката с нактиници. Те ще са вашата тайната помощ при набиранията и вдиганията на сериозни свободни тежести.

Workout.bg – причината винаги да сме на върха

Тренировките без болка са важни, но много по-важно е цялостното здраве на организма. Ето защо хората от всички възрасти предпочитат да имат адекватни помощници под формата на хранителни добавки.

Това ще им позволи да направят разликата в един от онези моменти, в които се очаква да спрат, но те продължават сякаш заредени, сякаш готови за още толкова. Не спирайте, щом имате Workout.bg до себе си!

Важно е да се грижим за китките си, за да избегнем наранявания. Има много упражнения, при които се оказва голям натиск върху китките и при натоварване лесно можем да увредим костите и мускулните тъкани. Освен това когато китките ни получават адекватна подкрепа, не само се намалява натоварването, но и имате по-добро сцепление, при вдигане на тежести.

Накитниците подобряват цялостното ви представяне по време на тренировките. Носенето им ще ви помогне да вдигате по-големи тежести. Те могат да ви свършат чудесна работа, когато се използват умерено. Имайте предвид, че зависимостта от тях може да повлияе на здравината на китките и предмишниците ви.

Има различни видове накитници. Някои са изработени от памук, други са кожени. В зависимост от материята някои модели са по-твърди и са подходящи за професионални тренировки, докато други модели са по-универсални и подходящи за начинаещи. Какво ще изберете зависи от вашите предпочитания и способности.

Накитниците са много важни за възстановяването. За щастие китката е еластична става и след като си дадете необходимото време за почивка, ще се възстановите бързо. Добрите накитници ще подобрят стабилността на китката и ще намалят напрежението.

Най-добрият вариант е да се използват умерено. Аксесоари като колани за вдигане на тежести и накитници могат да бъдат изключително полезни в определени ситуации, като същевременно възпрепятстват развитието в други. Освен ако не тренирате с тях след контузия, не е необходимо да ги носите при всяка тренировка.

4.55 / 152