МЕНЮ
Кошница
Накитници с фитили

ARMAGEDDON Накитници с фитили

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Накитници с фитили
  • Добавен на: 2022-05-04
  • SKU: 1032
20.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Някои силови упражнения могат да бъдат много тежки за изпълнение. Поради тази причина трябва да направите така, че максимално да улесните тренировките си, като по този начин не само редуцирате риска от травми, но и ги направите по-ползотворни.

Един от начините да направите това е като използвате ARMAGEDDON Накитници с фитили, които значително ще ви помогнат при упражнения като мъртва тяга, гребане с щанга, набирания на лост и още много други.

В онлайн магазина на Workout.bg имате възможността да се възползвате от изгодните цени, на които предлагаме огромно многообразие от фитнес аксесоари, хранителни добавки и безброй други продукти, с помощта на които да имате здравословен начин на живот.

ARMAGEDDON Накитници с фитили – предимства от употребата им

Навярно много хора биха се запитали защо са им нужни накитници с фитили. Всеки, който отдавна тренира обаче, знае, че определени упражнения изискват по-стабилизиран захват, който им позволява да правят повече повторения и съответно по-ефективни тренировки.

ARMAGEDDON Накитници с фитили комбинира два продукта в един, за да можете да се възползвате от предимствата както на накитниците, така и на фитилите, когато сте изправени пред истинско предизвикателство във фитнес залата.

Фитилите могат да се регулират колкото е необходимо, за да чувствате максимален комфорт по време на упражнения. Изработени са от 100 % памук. По този начин ръцете ви няма да се потят толкова много, колкото при други продукти, които са изработени от синтетични материали.

Накитниците с фитили се отличават и с изключителна висока здравина. Те могат да издържат до 300 кг тежести, без да е нужно да се тревожите, че ще се скъсат. Перат се лесно и са подходящи за редица упражнения.

Някои хора не са особено големи фенове на този тип продукти, тъй като чувстват неудобство от самата материя. Накитниците с фитили на ARMAGEDDON обаче се характеризират с това, че са качествено изработени, за да може всеки, който се занимава с фитнес, да оцени продукта и да усети предимствата от употребата му.

Защо да се доверите на Workout.bg

В онлайн пространството ще попаднете на множество магазини за хранителни добавки. Те са толкова много обаче, че е трудно за потребителя да избере онзи, който действително предлага висококачествени продукти на добри цени. Ако не знаете на кой да се доверите, екипът на Workout.bg е насреща – при нас ще откриете всичко необходимо, за да бъдат тренировките ви максимално ползотворни.

Артикулът е изработен от
Материал Текстил
Цвят Черен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при различни видове спорт.

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти при нужда от стабилизиране на захвата по време на изпълнението на упражнения както със собствено тегло, така и с външно.

Предимствата от употребата на този продукт са:

  • Висока издръжливост на материята;
  • Редуциране напрежението върху китката;
  • Намаляване риска от травма;
  • По-ефективни тренировки;
  • По-добър захват.

Този тип продукти са предназначени за употреба при силови упражнения, изискващи нуждата от сигурен хват.