МЕНЮ
Кошница
Колан за кофи и набирания

ARMAGEDDON Колан за кофи и набирания

 • Наличност: В наличност
 • Модел: Колан за кофи и набирания
 • Добавен на: 2022-05-04
 • SKU: 1025
45.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Вие сте опитен спортист и фитнесът е важна част от вашия живот? Най-вероятно набиранията и кофичките са ви за „добро утро“ и едва ли изпитвате затруднения при тяхното изпълнение.

А желаете ли да си осигурите още по-голяма ефективност и да изцедите максимума на своите възможности дори и изпълнявайки тези базови, но изключително полезни в пътя към достигане на аполонова физика упражнения? Този продукт в Workout.bg определено може да ви помогне за това.

Какво представлява ARMAGEDDON Колан за кофи и набирания

ARMAGEDDON Колан за кофи и набирания не е просто помощно средство за изпълнение на основни силови упражнения. Това е уникална спортна екипировка, която ще ви помогне да достигнете максималния си капацитет и да развиете още по-бързо физиката, към която се стремите.

Този колан е специално предназначен за добавяне на тежест при изпълнение на най-различни упражнения. Да, кофичките и набиранията тренират тялото с помощта единствено на собствената ви тежест, а какво ще стане когато добавите допълнително тегло? За целта коланът на Армагедон е със стабилно прикрепена здрава верига, която служи за окачване на тежести и съответно увеличаване на тренировъчното тегло, с което работите.

Освен че служи за добавяне на още килограми в тренировката, коланът изпълнява и друга основна задача – предпазва кръста, осигурявайки му необходимата поддръжка за овладяване на окачените тежести. Той притежава специална омекотяваща подплата, която да прилепне плътно към тялото, осигурявайки му необходимото удобство и същевременно стабилност за безопасно изпълнение на всяка следваща серия.

Едно от най-големите предимства на този фитнес колан е, че веригата за окачане на тежестите е с оптимална дължина – цели 120 см. Това означава, че може да добавяте и по-обемисти дискови тежести, при което отново ще имате достатъчно свобода на движението. Това определено е продукт за сериозни силови играчи, които не се колебаят да добавят поредната тежест и още няколко повторения.

Кратка характеристика на колана:

 • Изработен от здрав и качествен материал;
 • Следва добре извивките на тялото за максимална стабилност и комфорт;
 • С верига за тежести дълга 120 см;
 • С омекотяващи подплънки.

Какво ще ви донесе изборът на ARMAGEDDON Колан за кофи и набирания

ARMAGEDDON Колан за кофи и набирания служи за увеличаването на тежестта при изпълнение на различни упражнения, което означава че спомага за по-бързо и ефективно изграждане на повече мускули. Използвайки го по предназначение ангажирате повече от 1 мускул и тренирате стабилността, издръжливостта и гъвкавостта си. Той е идеален за достигане до силовия лимит и постепенно увеличаване на физическия капацитет.

Качествата на колана за максимизиране на производителността от силовите тренировки далеч надминават цената, която ви предлагаме в Workout.bg и я правят изключително изгодна, предвид очакваните резултати. По-голяма тежест = повече и по-големи мускули, затова ако сте мотивирани да ги имате, не се колебайте, а поръчайте още сега.

Информация за продукта
Производител ARMAGEDDON
Артикулът е изработен от
Дължина Дължина на веригата: 120 СМ
Материал Найлон, неопрен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при различни видове спорт.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Този колан ще ви помогне да:

 • Увеличите мускулния растеж;
 • Повишите силовия си лимит;
 • Тренирате издръжливостта и гъвкавостта си;
 • Изграждате мускули по-бързо;
 • Извлечете максимума от тренировките си.

Силови спортове:

 • Фитнес.