Yandex
МЕНЮ
Кошница
ARMAGEDDON Дамски Боксови Ръкавици – Purple

ARMAGEDDON Дамски Боксови Ръкавици – Purple

 • Наличност: В наличност
 • Модел: Дамски Боксови Ръкавици – Purple
 • Добавен на: 2022-05-12
44.99 лв.
Купи
Бърза поръчка

Ако традиционните тренировки ви доскучават и търсите нещо по-забавно, което да ви донесе нова мотивация за fat burn в залата или у дома? Бокс тренировките са един от най-подходящите избори за целта, както за мъже, така и за жени.

Неизменна част от екипировката, без която не можете да започнете, са боксовите ръкавици, затова тук ви представяме страхотно предложение за дамите, с което да заменят вече износените боксови ръкавици или с което да започнат за пръв път да тренират бокс.

Характеристики на ARMAGEDDON Дамски Боксови Ръкавици – Purple

ARMAGEDDON Дамски Боксови Ръкавици – Purple са висококачествени спортни аксесоари, предназначени за предпазване на ръцете по време на боксови тренировки и спаринг сесии. Независимо дали използвате боксова круша или други елементи за тренировката, тези ръкавици ще направят процеса по-приятен и безопасен за вашите ръце.

Тези дамски ръкавици за бокс са изработени от здрава изкуствена кожа, която предоставя дълъг период на експлоатация на продукта. Ръкавиците са направени във форма, която пасва идеално на ръцете, осигурявайки им необходимия комфорт и естествено – защита.

В областта на пръстите ръкавиците са с предварително извита форма, която подсилва правилната позиция при удари. В областта на дланите ръкавиците разполагат с вентилационни отвори, през които да се отведе излишната топлина и се осигурява необходимият въздухообмен. За обшиването на ръкавиците е използвана здрава найлонова нишка.

Във вътрешността на аксесоара са разположени допълнителни подложки за редуциране на напрежението в ръцете по време на удар със специална абсорбираща технология. В областта на китката е разположена широка велкро лента за закрепяне и бързо и лесно обуване и сваляне на ръкавиците.  

Кратко описание:

 • Дамски боксови ръкавици;
 • Лилав цвят;
 • Здрава синтетична кожа;
 • Shock absorbing подложки;
 • С дишащ механизъм за проветряване;
 • Велкро залепване в основата.

Всички тези качества правят цената на продукта в онлайн магазина Workout.bg изключително ниска и изгодна. Може да поръчате чифт от ръкавиците още сега, за да се радвате на техните предимства за вашите тренировки час по-скоро.

Предимства, които ARMAGEDDON Дамски Боксови Ръкавици – Purple носят

ARMAGEDDON Дамски Боксови Ръкавици – Purple ще бъдат вярната ви екипировка за спаринг тренировки с вашия боксов партньор, за тренировки с лапи или самостоятелно с боксова круша. Те защитават ръцете по оптимален начин, намалявайки болката от ударите и ще ви предпазят от травми. Освен това ще ви осигурят необходимите удобство и проветривост, така че да продължите тренировката си без дискомфорт и потене в областта на ръцете.

Workout.bg – спортният оазис за начинаещи, любители и професионални спортисти, обичащи движението и здравословния начин на живот.

Информация за продукта
Производител ARMAGEDDON
Артикулът е изработен от
Материал Синтетична кожа
Цвят Лилав

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при бойни спортове.

При подготовката си го използват както професионални атлети, така и любители на бойните спортове.

Ползи при употреба на ръкавиците:

 • Разполагане на ръцете в правилна позиция;
 • Абсорбиране на ударите;
 • Предпазване от травми;
 • Намаляване температурата в юмрука.

Бойни спортове:

 • Бокс.