МЕНЮ
Кошница

Тренировъчни облекла

33.60 лв. 42.00 лв.
Купи
44.00 лв. 55.00 лв.
Купи
14.71 лв. 21.95 лв.
Купи
14.71 лв. 21.95 лв.
Купи
21.95 лв.
Купи
51.96 лв. 64.95 лв.
Купи
51.96 лв. 64.95 лв.
Купи
9.60 лв. 12.00 лв.
Купи
19.96 лв. 24.95 лв.
Купи
31.96 лв. 39.95 лв.
Купи
21.21 лв. 24.95 лв.
Купи
19.96 лв. 24.95 лв.
Купи
19.96 лв. 24.95 лв.
Купи
25.00 лв.
Купи
31.96 лв. 39.95 лв.
Купи
21.95 лв.
Купи
21.95 лв.
Купи
14.71 лв. 21.95 лв.
Купи
Показва 1 до 20 от 20 (1 страници)

В 21-ви век всеки е тренирал, в момента практикува или ще се занимава с някакъв спорт в бъдеще. Няма значение възрастта, просто е в природата на хората да тренират нещо, което им доставя удоволствие.

Човек да се занимава активно със спорт е изключително приятно и особено мотивиращо за онези, които са в обкръжението му. Няма спор, обаче, че за да практикуваш правилно един конкретен спорт, ти е необходимо оборудване (облекло и аксесоари), съответстващи на нивото, на което го практикуваш.

Например, ако играете футбол на аматьорско ниво, то не са ви необходими най-скъпите модели обувки, за да го правите. Ако играете футбол на полу-професионално или на професионално ниво, то най-вероятно знаете какво може да ви коства ако краката ви не са обути в професионален чифт обувки.

Трудно се играе футбол на естествен терен с обикновени обувки с гладки подметки. Няма как човек да усети и адреналина от играта ако чисто и просто не му е удобно да практикува любимия си спорт.

Все още, обаче, в Workout.bg няма как да намерите облекло и оборудване за известни групови спортове. Ние залагаме на силовите и бойни спортове, което от една страна е и плюс, защото в България все по-трудно се намират качествени стоки, свързани с този вид спортни дисциплини.

Кои видове тренировъчни облекла са качествени

Едно от най-важните неща, които трябва да разберете в това отношение, е това, че ако един дамски клин носи логото на известна марка, това не означава непременно, че в него е въплътено и качеството, което сме свикнали да виждаме от съответния производител. Опитваме се да кажем, че не всичко идва от марката – качеството може да бъде високо и без една дреха да носи логото на световноизвестен производител.

Преди да закупите какъвто и да е вид облекло, трябва да се замислите за какво точно ще го експлоатирате – ще тренирате ли с него, ще ходите, облечени с него, навън преди и след тренировка или ще се възстановявате с него – ще ходите с него по масажи, например.

В такива моменти, в които имате да решавате важна дилема като тази, можете да се допитате до нас – вашите онлайн консултанти от Workout.bg, които винаги ще ви обърнем внимание, независимо от това колко незначителен може да ви се струва въпросът, който задавате.

Ако избирате облекло, с което да тренирате, което редовно ще бъде по вас, когато извършвате сериозни спортни активности, то добре ще е да се съобразите с няколко неща. Това са основополагащи фактори, с които не трябва да се правят компромиси.

На първо място трябва да поставим размерът. Да, може би някои от вас ще кажат, че материята е по-важна, но нещата не седят точно така.

На първо място е добре да поставим размерът, защото каквото и да си говорим, когато човек тренира, той се чувства свободен. Естествено, тук всичко зависи от спорта и до личните предпочитания.

За да сме максимално ясни, ще ви дадем пример – нещо, което сме забелязали от нашия дългогодишен опит. Някои потребители предпочитат човек да вдигат тежести с доста по-широки дрехи, отколкото е необходимо.

Други, обаче, са привърженици на тесните тениски или връхни дрехи в залата. Да, на пръв поглед, доста по-удобно е да тренираш с тясна тениска, отколкото с широк суитчър (а и изглежда доста по-добре, не може да се скрие).

Материята е второто нещо, на което задължително трябва да се обърне внимание, когато решим да търсим тренировъчни облекла, с които да се раздаваме в залата. Много голям процент от хората пренебрегват този факт, но няма спор, че именно материята е сред важните неща, които дори могат да подобрят вашето представяне в залата.

Само си представете материя, която да позволява на кожата ви да диша докато изпълнявате най-тежките си тренировки. Естествено, всичко опира до упоритост и желание да успявате все повече и повече да достигате нови и нови висоти в спортен аспект.

Сериозен проблем е, обаче, че хубавата материя на дрехите струва и доста големи пари. Много хора се спират точно от този факт и ние от Workout.bg имаме решение и за това.

Много голяма част от продуктите, които са предложени на сайта ни, са почти на цени, които могат да ви предложат само и единствено доставчиците на спортни облекла и хранителни добавки. Това явление не може да бъде видяно в почти нито един сайт за спортни стоки в България.

Третото нещо, което е от значение и за което ви предупредихме в началото на настоящия текст, е марката на артикула, който ще си закупите. По мнение и съвет на видни експерти в бранша сме поставили на нашите страници само и единствено продукти, чийто производител има сертификат за надежден.

Все пак, кожата е онази част от човешкото тяло, която поема най-сериозните повреди от външните фактори. Именно заради това, от нас се иска да я пазим по най-добрия възможен начин.

Имайте предвид, че некачествените материи могат много лош ефект върху вашата кожа и да предизвикат явления като болезнени обриви или неприятни сърбежи. Заради това дори ако се налага да инвестирате повече средства – инвестирайте ги, за да не стане така, че евтиното да ви излезе скъпо.

Защо да купим тренировъчно облекло от Workout.bg

Опитът, който сме градили дълги години в сферата на това да предлагаме и да продаваме на масовия потребител тренировъчни облекла и фитнес оборудване ни е помогнал страшно много. Да, едва ли това ви звучи като оригинално изречение в защита на тезата, че сме единствените на света, от които можете да си закупите качествено спортно облекло.

Истината е, че от Workout.bg можете да получите и отношение освен качество. Това стои в основата на нашата успеваемост по пътя към постигане на целта ни – най-влиятелния спортен магазин в България. Още повече, че когато потърсите фразата "фитнес уреди цени" - ние сме на топ позиция, което доказва какъв авторитет имаме!

Можем единствено да ви обещаем, че ще получите успешно своята поръчка бързо и безпроблемно. Ще можете да тествате продукта (ако е облекло) преди да го задържите – ако ви става идеално плащате дължимата сума и го задържате, а ако не ви пасне просто го връщате без да плащате нищо.

Това са малки, но важни за клиента неща, които веднага правят впечатление на онези, които са готови да оценят първокласното обслужване. Щом кликовете ви са ви довели в амбициозен и голям магазин като Workout.bg, то вие  вече сте на правилното място, просто направете най-правилния избор, който да се отрази благоприятно на здравето ви.

Когато избирате дрехи за тренировка трябва да помислите от каква материя да бъдат и какви модели няма да пречат на упражненията. Ако бягате или карате колело, избягвайте панталони, които са свободни и широки, защото те може да се заплитат в краката или в педалите.

Когато времето е горещо, избягвайте дрехи, които ви пречат да се движите свободно. Избирайте материи, които позволяват на кожата ви да диша.

Памучните дрехи абсорбират потта и тя се изпарява от тях по-трудно. С тях може да се чувствате мокри докато тренирате. По-добрият вариант са дишащите синтетични тъкани, които поддържат тялото ви хладно. Те са добър избор за дейности, при които има вероятност да се изпотите повече, защото не задържат влагата и с тях не се чувствате потни.

Идеалното облекло за тренировка не трябва да бъде нито твърде широко, нито твърде тясно. Най-добре е да бъде плътно, но да ви позволява пълен обхват на движенията. Ако облеклото е твърде стегнато, то може да ви причини проблеми с кръвообращението и да прекъсва потока на лимфни течности. От друга страна твърде широките дрехи също пречат на тренировките. Затова избирайте разтегливи дрехи, които са ви по мярка.

Ако тренирате с качествена екипировка, вие ще постигате много по-добри резултати. Тялото ви ще се чувства много по-добре, когато е облечено в подходящо облекло и се упражнявате интензивно.

4.54 / 226