МЕНЮ
Количка

Спортни тениски

Производител: BAD ASS
21.95 лв.
без ДДС:21.95 лв.
Производител: BAD ASS
21.95 лв.
без ДДС:21.95 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Колкото повече тренирате, вие желаете да стигате до нови висини. Това, което искате, обаче няма как да се случи без правилното оборудване и професионално облекло.

То ще ви даде онзи липсващ ключ към постигането на перфектната форма. Просто ни се доверете и си набавете нужните неща от нас – магазинът, който го е грижа за вас.

Ние можем да ви предложим най-качествените спортни тениски, чието съществуване се дължи на едни от най-сериозните брандове в световен мащаб. Можем да ви ги дадем на наистина достъпни цени – просто посетете онлайн магазина ни и това ще промени начина ви на пазаруване.

Какви спортни тениски предлагаме

Спортни тениски можете да си закупите отвсякъде. Важно е да можете да си направите ясна равносметка дали това, което влагате сега във финансов аспект, ще ви се отблагодари на по-късен етап.

Това е важна сметка, за да можете да се чувствате максимално спокойни, когато осъществявате покупката. Този начин на разумно пазаруване е най-сигурният начин да не сгрешите и всеки път да си заслужава.

Не се притеснявайте – ние сме до вас във всеки един момент и няма да ви предадем. Винаги ще ви дадем правилен съвет, от който да почерпите опит и да се чувствате сигурни в това какво купувате и дали ще ви върши достатъчно работа.

Workout.bg – кои сме ние

Колкото повече се разрастваме, толкова повече разбираме неща за нашите клиенти, които ни помагат в ежедневната работа с тях. Това са неща като техните най-чести изисквания, техните най-различни желания, както и техните мечти.

Всеки от нашите служители истински желае да помогне на клиентите, заради които сме това, което сме. В годините винаги сме се стараели да даваме възможно най-доброто от себе си.

Истината е, че към днешна дата нищо не е така, както беше преди време, когато тепърва прохождахме на пазара. Всеки от нашите клиенти иска да вземе възможно най-много за колкото се може по-ниска цена.

Това кара клиентите ни да искат все повече и повече, а нас – да се опитваме да бягаме още по-бързо напред, за да можем да им дадем необходимото. Не правим нищо напразно, защото всяко наше решение и движение днес е в името на това да сме по-добри утре.

Разликата между нас и останалите е в това, че мислим преди да действаме. Каквото и да правим, го правим, за да можем да бъдем по-идеалната версия за вас – нашите лоялни клиенти.

Никога не сме си представяли, че ще стигнем до тук – моментът, в който можем да си позволим да ви даваме насока на цялата ниша. Е, вече сме тук – възползвайте се от мощния бранд на Workout.bg.

Спортна тениска, която да седи добре и да ви бъде удобна за тренировки, може да бъде по-трудна за намиране отколкото си мислим. Най-важното, което трябва да имате предвид при търсенето е качеството на материята и изборът на правилния размер. За да се чувствате удобно докато тренирате, изберете тениска, която да ви пасва като стил, размер и материя, за да изглеждате добре и да бъдете ефективни.

Когато говорим за тениски за тренировка не трябва да избирате нито твърде стегната, нито твърде тясна тениска. Широките дрехи не само, че ви карат да изглеждате безформени, но и са неудобни за тренировка. Твърде тесните тениски ограничават притока на кръв. Съобразете се със вашето тяло и изберете тениска, която ви позволява да тренирате, без да ви ограничава.

Изберете материя, която е мека, здрава и дишаща. Знаете, че тези тениски се перат доста често, затова качествените и издръжливи материи са най-добрия вариант. Изкуствените материи са много популярни за спортни тениски, защото изсъхват и ви охлаждат бързо. Избирайте водоустойчиви и дишащи материи, за да бъдете най-ефективни по време на тренировка.

Бамбуковият плат е изработен от естествени бамбукови влакна. Това е лек, издръжлив и бързосъхнещ материал с допълнителна полза - слънцезащита. Една от най-интересните характеристики на бамбука са неговите антибактериални качества. Ще можете да носите дрехите си от бамбук много по-дълго от повечето материали на пазара, преди да се наложи да го перете. Изработени от естествени влакна, бамбуковите тъкани също са биоразградими, което ги прави по-екологични от тези от синтетични влакна.

Дрехите, които носите винаги влияят на вашето представяне и самочувствие. Това важи както за работното ви място, така и за фитнес залата. Ако сте облечени във подходящите дрехи, ще бъдете по-уверени и ще се представяте по-добре.

4.44 / 220