Yandex
МЕНЮ
Кошница

Спортни тениски

33.60 лв. 42.00 лв.
Купи
15.37 лв. 21.95 лв.
Купи
15.37 лв. 21.95 лв.
Купи
21.95 лв.
Купи
19.96 лв. 24.95 лв.
Купи
31.96 лв. 39.95 лв.
Купи
21.21 лв. 24.95 лв.
Купи
19.96 лв. 24.95 лв.
Купи
19.96 лв. 24.95 лв.
Купи
25.00 лв.
Купи
31.96 лв. 39.95 лв.
Купи
21.95 лв.
Купи
21.95 лв.
Купи
15.37 лв. 21.95 лв.
Купи
Показва 1 до 15 от 15 (1 страници)

Колкото повече тренирате, вие желаете да стигате до нови висини. Това, което искате, обаче няма как да се случи без правилното оборудване и професионално облекло.

То ще ви даде онзи липсващ ключ към постигането на перфектната форма. Просто ни се доверете и си набавете нужните неща от нас – магазинът, който го е грижа за вас.

Ние можем да ви предложим най-качествените спортни тениски, чието съществуване се дължи на едни от най-сериозните брандове в световен мащаб. Можем да ви ги дадем на наистина достъпни цени – просто посетете онлайн магазина ни и това ще промени начина ви на пазаруване.

Какви спортни тениски предлагаме

Спортни тениски можете да си закупите отвсякъде. Важно е да можете да си направите ясна равносметка дали това, което влагате сега във финансов аспект, ще ви се отблагодари на по-късен етап.

Това е важна сметка, за да можете да се чувствате максимално спокойни, когато осъществявате покупката. Този начин на разумно пазаруване е най-сигурният начин да не сгрешите и всеки път да си заслужава.

Не се притеснявайте – ние сме до вас във всеки един момент и няма да ви предадем. Винаги ще ви дадем правилен съвет, от който да почерпите опит и да се чувствате сигурни в това какво купувате и дали ще ви върши достатъчно работа.

Workout.bg – кои сме ние

Колкото повече се разрастваме, толкова повече разбираме неща за нашите клиенти, които ни помагат в ежедневната работа с тях. Това са неща като техните най-чести изисквания, техните най-различни желания, както и техните мечти.

Всеки от нашите служители истински желае да помогне на клиентите, заради които сме това, което сме. В годините винаги сме се стараели да даваме възможно най-доброто от себе си.

Истината е, че към днешна дата нищо не е така, както беше преди време, когато тепърва прохождахме на пазара. Всеки от нашите клиенти иска да вземе възможно най-много за колкото се може по-ниска цена.

Това кара клиентите ни да искат все повече и повече, а нас – да се опитваме да бягаме още по-бързо напред, за да можем да им дадем необходимото. Не правим нищо напразно, защото всяко наше решение и движение днес е в името на това да сме по-добри утре.

Разликата между нас и останалите е в това, че мислим преди да действаме. Каквото и да правим, го правим, за да можем да бъдем по-идеалната версия за вас – нашите лоялни клиенти.

Никога не сме си представяли, че ще стигнем до тук – моментът, в който можем да си позволим да ви даваме насока на цялата ниша. Е, вече сме тук – възползвайте се от мощния бранд на Workout.bg.

Спортна тениска, която да седи добре и да ви бъде удобна за тренировки, може да бъде по-трудна за намиране отколкото си мислим. Най-важното, което трябва да имате предвид при търсенето е качеството на материята и изборът на правилния размер. За да се чувствате удобно докато тренирате, изберете тениска, която да ви пасва като стил, размер и материя, за да изглеждате добре и да бъдете ефективни.

Когато говорим за тениски за тренировка не трябва да избирате нито твърде стегната, нито твърде тясна тениска. Широките дрехи не само, че ви карат да изглеждате безформени, но и са неудобни за тренировка. Твърде тесните тениски ограничават притока на кръв. Съобразете се със вашето тяло и изберете тениска, която ви позволява да тренирате, без да ви ограничава.

Изберете материя, която е мека, здрава и дишаща. Знаете, че тези тениски се перат доста често, затова качествените и издръжливи материи са най-добрия вариант. Изкуствените материи са много популярни за спортни тениски, защото изсъхват и ви охлаждат бързо. Избирайте водоустойчиви и дишащи материи, за да бъдете най-ефективни по време на тренировка.

Бамбуковият плат е изработен от естествени бамбукови влакна. Това е лек, издръжлив и бързосъхнещ материал с допълнителна полза - слънцезащита. Една от най-интересните характеристики на бамбука са неговите антибактериални качества. Ще можете да носите дрехите си от бамбук много по-дълго от повечето материали на пазара, преди да се наложи да го перете. Изработени от естествени влакна, бамбуковите тъкани също са биоразградими, което ги прави по-екологични от тези от синтетични влакна.

Дрехите, които носите винаги влияят на вашето представяне и самочувствие. Това важи както за работното ви място, така и за фитнес залата. Ако сте облечени във подходящите дрехи, ще бъдете по-уверени и ще се представяте по-добре.

4.44 / 221