Yandex
МЕНЮ
Кошница

Мака

19.99 лв.
Купи
12.76 лв. 15.95 лв.
Купи
14.36 лв. 17.95 лв.
Купи
13.19 лв.
Купи
29.00 лв.
Купи
36.64 лв.
Купи
65.00 лв.
Купи
17.45 лв.
Купи
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

Много хранителни добавки се славят с най-различни свойства, но само малка част от наистина качествените такива стигат до масовия потребител. Повечето от тях остават много добре скрити от голямата публика и за съжаление това няма изглед да се променя.

Ние от Workout.bg се стремим да променим именно това, за да може този бранш да започне да върви в много по-възходяща посока.

С какво ще ни помогне приемът на този суплемент

Маката е едно от онези вещества, които могат да се впишат в абсолютно всяка диета или хранителен режим. Няма значение какво целите – тежкото и рязко сваляне на килограми или просто тренирате за добро общо здраве, маката ще е нещо, което със сигурност ще повлияе добре.

Приносите за човешкото здраве са толкова много, че настоящият текст има опасност да се окаже твърде малък, за да опишем цялото количество ползи на това божествено растение. Бъдете сигурни, че ние сме изпитали сами от първо лице нещата, които прави този дар.

Като започнем от витамини, минерали, ензими, преминем през аминокиселини и стероли, та докато стигнем до мастните киселини – всичко изброено се носи в маката и тя несъмнено ще запознае тялото ви с всичко положително от тях. Колкото и да го прехвалваме сред редовете, написани за него, поръчайте и се убедете сами в невероятните ползи.

Мака съдържа трите основни макронутриента (въглехидрати, протеини и мазнини) плюс фибри, желязо, селен и магнезий. По последни изследвания в 21-ви век все повече и повече недостиг има на калций, а маката решава и този проблем.

Маката има и други адски невероятни ползи за здравето като сред тях е лечението на куп болести, мъчещи човечеството от край време. Болести като анемия, забавя поява на рак, а в най-първоначалните стадии има вероятност да го предотврати в комбинация с други медикаменти.

Доста неприятен факт е този, свързан с това, че болестите мъчат хората по земята от край време и именно на тях се дължи забавеният просперитет на човешката раса. Експертите споделят угрижено, че ако от началото на съвременния свят хората разчитаха малко повече на растенията и естествените лечения, то тогава нещата със здравето на съвременния човек щяха да са доста по-добри.

След като казахме как мака помага на обикновените хора, които не се занимават усилено със спорт, то нека да обърнем погледите си към онези, които са малко по активни през деня си. Преди това едно изречение и за мъжката полова система, защото мака показва много добри резултати и там.

Всъщност, при мъжете мака има добре изразено действие върху значително увеличаване на броя и качеството на сперматозоидите. Ако някой мъж е импотентен, може да се погрижи за себе си ако включи мака в диетата си.

Сега дойде време и за трениращите люде. Все пак знаем, че по-голямата част от аудиторията ни е съставена именно от такива хора, с подобно ежедневие.

Длъжни сме да обърнем достатъчно внимание и на тях. Сега, мака за залата окей ли е да се използва, или е по-добре да я държим настрана от уредите?

На спортуващите хора, мака ще доведе по-добри резултати благодарение на своето влияние върху желанието за полагане на повече усилия от страна на организма. Ако вие сте професионален атлет, то няма спор, че мака ще ви донесе още и още успехи в кариерата ви.

Културисти, лекоатлети, футболисти, баскетболисти и атлети от всякакви други спортове използват активно в диетата си мака, за да поддържат успешно силата и еластичността на мускулите си. Все пак нека не забравяме колко важно е да си еластичен и разтеглив, когато си професионален спортист.

Това чудодейно растение помага на професионалистите и да повишат мускулната си маса, както и да завишат общата годност на своето тяло, което им гарантира дълъг стаж във високите нива на спорта. Имунитетът е изключително важен аспект от характеристиките на един спортист, когато изкарва прехраната си посредством спорт.

Workout.bg – място, където ще намерите здраве

Преди време започнахме да се занимаваме с… всъщност, занимавахме се с много неща, но суплементарната област ни превзе. С годините все по-живо се интересувахме от нещата, които могат да ни направят наистина една по-добра версия на нас самите.

Екипът на този онлайн магазин започна да се занимава със спорт все по-активно и откри невероятните ползи на този начин на живот. Бягането сутрин, тренирането с тежести по обед и правилната вечеря се превърнаха в нашите основни дейности.

Научихме се да живеем правилно – хранителните ни навици се промениха из основи. Сега, днес вече сме готови да се заемем и с това да променим и вашия начин на живот.

Защо? Кому е нужно?

За нас е изключително важно човек да бъде здрав отвътре, за да може да се покаже в най-добрата си светлина навън. По-спортният начин на живот дава шанс на хората по-лесно да се справят с трудностите в ежедневието и това е напълно доказано.

За да можем и ние да се развиваме като стабилен онлайн магазин, важно е и нашите клиенти да се развиват като отделни личности. За да се развивате, изберете правилния клуб.

Заповядайте в нашия онлайн магазин и вижте достъпните цени на нашите оферти.

Прима на добавки, които съдържат мака увеличава либидото, енергията и издръжливостта, подобрява настроението, намалява кръвното налягане и подобрява паметта.

Това растение е богато на жизнено важни минерали. То съдържа високи концентрации на калций, магнезий, натрий, манган, цинк, мед и други минерали. Коренът от мака е богат на витамини, антиоксиданти и фибри.

Дозировките на мака зависят от много фактори, като вашата възраст, здравословно състояние и хранене. Типична дневна доза изсушен екстракт от мака е 450 милиграма капсули, приемани три пъти на ден с храна.

Маката е с много ниско съдържание на калории. Една чаена лъжичка мака на прах е само 10 калории. Следователно, можете да се възползвате от всички предимства на добавките с мака, без да добавяте много калории към вашата диета.

Много малко вероятно е добавките с мака да причинят странични ефекти, когато са приемани в препоръчителните дневни дози. Тези добавки трябва да ги избягват хората които имат хормонални проблеми и се лекуват, защото може да се промени ефекта на лекарствата.

4.50 / 250