МЕНЮ
Кошница

Био ядки и сушени плодове

14.95 лв.
Купи
50.00 лв.
Купи
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Изключително приятно е за един потребител, когато види, че в един онлайн магазин се предлагат много от нещата, които иска да си закупи. Хубаво е да се знае, че не във всеки онлайн магазин, обаче можете да намерите качествени продукти и стоки, които да си заслужават инвестицията.

В настоящото четиво ще хвърлим поглед върху една група продукти, които са толкова разпространени, че дори не е нужен коментар за това колко хора ги ползват ежедневно. Един огромен процент хора от населението обичат около себе си да разполагат с нещо дребно и бързо за похапване, за да могат да засищат глада си във всеки един миг, в който го почувстват.

Няма спор – хубаво е да си похапваш т.нар. снаксове, но именно те са разковничето при борбата с наднорменото тегло и премахването на излишните килограми. Всеки уважава собственото си здраве, но какво прави, за да го запази оптимално за колкото се може по-дълъг период от време?

Сигурно ли е, че нещата, които правите сега ще ви помогнат да бъдете в брилянтно състояние утре? Ако не сте сигурни в отговора на този въпрос – посъветвайте се с наш служител относно това, което е добре да похапвате повечко за онова, което не е добре да ядете в изобилие.

Ние имаме информацията, зад която се крие тайната за здравето ви. Всичко е в баланса, който е добре да възпитате колкото се може по-сериозно в колкото се може по-ранен етап при развитието на болести или някаква неразположеност от различен характер.

Ето това ще обсъдим днес, така че останете тук до края на текста, а след това поръчайте от съответния продукт във вкус, съответстващ на вашите предпочитания. Очакваме ви в нашия онлайн магазин.

Какви био ядки и сушени плодове предлагаме

В нашия онлайн магазин ще срещнете всичко – от хранителни добавки с различно действие и влияние над организма докато стигнете до най-разнообразни аксесоари, помагащи в спортните ви занимания в залата. Разбира се, имаме и био ядки и сушени плодове!

Най-доброто, което можете да направите за себе си, е да подобрите качеството на храната, която приемате. Не забравяйте, че именно тя е в основата на развитието на мускулатурата и костната ви система.

Храната е вашето гориво, така че се отнесете подобаващо по този въпрос. Едно наистина добро решение е похапването на био ядки и сушени плодове без добавена сол и захар при процеса на обработка.

Тези вещества са същински помощници, оформящи вашето тяло по начин, по който нито един друг снакс не може да предложи. Бъдете внимателни в това, което ядете и направете всичко по силите си, за да ограничите вредните влияния в живота си.

Това е тайната към стегнатата фигура!

Кои са предимствата да пазаруваш от Workout.bg

Ние се различаваме по куп показатели от останалите онлайн магазини в интернет. Имаме умението да се държим подобаващо към всеки клиент, което с годините оформи и нашия индивидуален подход към нашите потребители.

Лоялността за нас е важна, но не само от онези, които купуват от нас към магазина, а и обратното – от нас към клиентите. Те винаги са забелязвали това наше качество и са оценявали с още по-голямо доверие, което влагат в нас – това нашата истинска награда, на която се радваме най-много.

Ядките са източник на много хранителни вещества. Те имат високо съдържание на мазнини, ниско съдържание на въглехидрати и са богати на витамини, магнезий и селен. Ядките са богати на антиоксиданти и се борят с оксидативния стрес. Те намаляват нивата на лошия холестерол и намаляват рисковите от сърдечно съдови заболявания.

Биологичните продукти не са обработвани с пестициди. Както при останалите растения, така и при ядките се налага третиране с препарати против вредители. Някои препарати са изключително токсични и затова винаги е по-добре да избирате био ядки и сушени плодове. При тяхното отглеждане се използват естествени торове за подхранване на почвата и по –специфични техники за справяне с плевелите и вредителите.

Богати на протеини, витамини, минерали и диетични фибри, сушените плодове са вкусни и здравословни. Препоръчваме ви сухи плодове като кайсии, стафиди, ябълки и сливи, за да бъдете здрави.

Кайсиите осигуряват 47% от дневните ви нужди от витамин А в една порция и са добър източник на калий, витамин Е и мед. Витамин Е, както всички антиоксидантни витамини (А и С), е жизненоважен за защита на клетките от увреждане, причинено от свободните радикали. Това е особено важно през лятото, когато слънцето е най-силно. Сушените кайсии са полезни за кожата, очите и имунната система.

Сушените плодове съдържат много витамини, минерали, електролити и други фитонутриенти. Те осигуряват по-високо ниво на хранителни вещества, отколкото пресните. Сушените плодове също така са отличен източник на разтворими и неразтворими диетични фибри, които имат множество важни ползи за здравето.

4.47 / 293