МЕНЮ
Кошница

За коляно

Няма добавени продукти в тази категория.

Ставите са нещото, което ни прави пластични и подвижни като цяло. Организмът е изключително зависим от здравето на ставите, така че е добре и вие да сте напълно здрави в това отношение.

Ние знаем колко е важен спортът за вас, така че поддържайте особено колената си, които понасят изключителен товар по време на каквото и да е движение. Те са нужни на хората, които тренират активно и не може да си позволите да ги изоставите и да се надявате на късмета по отношение на тяхното здраве.

Ето защо не е никак лоша идея да сте по-грижливи за тази част на тялото си. Ако изпитвате някакво напрежение в областта на колената – или се обърнете към специалист, или бъдете така добри да стартирате цикъл по прием на различни вещества, които да облагородят вашите колене.

Защо е важно да посетим категорията с ортези за коляно

Категорията ни с ортези за коляно представя на потребителското внимание огромно количество модели и марки на ортези, които предпазват колената на активния спортист от началото до края на тренировъчния му процес. Това е нещото, което трябва да бъде задължително включено във вашата екипировка ако играете много динамични спортове.

Те са опасни, защото в тях повратливите упражнения са изключително много, а основното въртене на тялото идва именно от областта на коленете. Нашата секция с ортези за коляно ще ви даде и много ценна информация за това как да я поставите и как да извлечете максимума от нея.

Workout.bg – знаете, че ни е грижа за вас

На все повече и повече хора в днешно време започва да им прави впечатление това, че нямат необходимото време, за да спортуват. Това, съвсем естествено, ги води към залиняване, залежаване, спиране на сериозната им мускулна активност и т.н.

Всяко подобно положение оставя трайно въздействие върху цялостната физика на човек. Хубаво е да се знае и това, че не е никак добра идея да се разчита на малкото движение, което човек осъществява по време на път към работа, например.

Ние знаем, че ти искаш повече движение, но най-вероятно нямаш времето да го извършваш. Движението е нещото, което променя играта за съвременния човек и той дава всичко от себе си, за да изпълнява напълно дневните норми дори и за минимална активност.

Ние можем да ти дадем всичко необходимо, за да стане движението ти максимално качествено и адекватно. Безопасността си остава най-важното нещо, когато говорим за наистина сериозни спортни прояви и заради това нашите категории, съдържащи различни атрибути за запазване на качеството на живот, са винаги широко отворени за теб и твоите близки.

Предлагаме ти ортези за различни проблемни зони на тялото, така че довери ни се и влизай в морето от разнообразие. При нас ще намериш и куп хранителни добавки, с които да подсилиш организма си по начин, по който не си си позволявал да го правиш преди.

Ние имаме нужното, за да скочиш нависоко дори и в аматьорския спорт – заповядайте и пазарувайте спокойно. Защо спокойствието на потребителите ни е важно за нас?

Истината е, че когато потребителите ни са спокойни, те пазаруват възможно най-уравновесено и разумно. Всичко останало е просто мит – вие знаете колко е важно да си напълно сигурен в това, което правиш, а сигурността идва с безопасността, която отново затваря кръга.

Ортезите за коляно се носят по време на тренировки, за да облекчават болките от травми или хронични състояния на коляното. Те предотвратяват допълнителни наранявания и подобряват мобилността.

Има различни видове ортези, като моделите са проектирани за широк спектър от състояния. Най-често те се използват след операции и вашият лекар ще ви препоръча от какъв тип ортеза имате нужда. Те се изработват от различни материали и се предлагат в разнообразни цветове, размери и дизайни.

Ортезите се носят според указанията на вашият лекар и съобразно лечението, което ви е необходимо. Някои трябва да се носят през цялото време, докато други се носят само по време на физическа активност. Важно е да ги поставяте правилно, защото това може да доведе до повече вреда отколкото полза.

Отворените ортези имат дупка в центъра, което облекчава натиска върху коляното. При затворените натискът навсякъде върху и около коляното е един и същ. Ако не сте сигурни какъв вариант е по-подходящ за вас е добре да се консултирате е лекар, за да прецени той какво е най-подходящо според вашите травми.

Ортезата трябва да бъде комфортна и същевременно да ви осигурява необходимото ниво на подкрепа. Стягането трябва да бъде съобразно вашите индивидуални нужди и ако усетите, че тя е прекалено стегната и това ви причинява неодобство, изберете ортеза с по-голям размер. Можете да се ориентирате за модела, който е подходящ за вас, като измерите обиколката на коляното си.

4.53 / 262