МЕНЮ
Кошница

Коприва

17.95 лв.
Купи
35.00 лв.
Купи
35.00 лв.
Купи
13.95 лв.
Купи
28.00 лв.
Купи
33.90 лв.
Купи
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)

Чували ли сте някога от възрастните хора, че едно време само копривена супа и спорт са стигали, за да изглеждат невероятно. Формата е временна, но класата е вечна.

Класата на копривата като хранителна добавка се е запазила толкова дълго, че вече всеки я смята за абсолютна величина. Бъдете напълно убедени, че срещу сегашното динамично ежедневие едва ли ще ви помогне само малко коприва, приета по естествен път.

Ако желаете наистина сериозна подкрепа що се отнася до поддържане на крепко общо здраве и имунната ви система да е своеобразна стена пред болестотворните бактерии – елате в Workout.bg.

Естествено, при нас ще намерите и предложения, които ще ви помогнат сериозно в увеличаването на мускулната маса и свалянето на излишните килограми. Това, обаче, няма да може да ви избави от болестите.

В настоящото четиво ще ви помогнем да разберете повече факти около копривата и нейното действие върху тялото на човека. В текста ще научите още как да приемате суплемента без това да ви навреди по какъвто и да е начин.

Прескочете към следващата част без да се бавите още с обясненията ни във връзка с това, че нашият сайт е създаден, за да твори здраве в чуждите тела. През годините всеки от екипа на Workout.bg постигна много с тялото си и сега е готов да предаде опита си на други хора.

Защо да приемаме коприва

Копривата е едно от растенията с най-широко разпространение по света. Можете да я намерите къде ли не – в Европа, в Азия или в Северна Америка.

Общо взето във всяко кътче на планетата можете да я откриете и това донякъде обяснява нейното широко използване в различни култури по различни начини. На някои места дори можете да видите и употребата ѝ като декорация на букети с цветя.

Естествено, не бива да се забравят и нейните парливи способности. Тази характеристика на растението донякъде отблъсква хората.

Днес ще докажем на читателите си, че това е напълно незаслужено, защото копривата съдържа множество вещества, които подсилват анаболните процеси в организма. Ако приемате екстракт от коприва, съдържащ 3,4-диванил илтетрах дрофуран вие със сигурност ще постигнете по-бързо развитие на основните си мускулни групи.

Един от най-големите проблеми на професионалните атлети е, че много трудно изграждат мускулна тъкан. Тя може да се увеличава, да се свива, но адски трудно се създава изцяло нова.

Е, копривата решава успешно този проблем.

Именно заради този екстракт дори и професионалните атлети си позволяват да използват този суплемент по време на своите летни почивки или сезонни паузи. Освен успешната си работа върху мускулатурата, копривата много добре „бърника“ и в имунната ви система.

Тази хранителна добавка отлично ще се разправи с проблемите в системата, която ви брани от болестите и бързичко ще почувствате как сте някак си по-здрави и успешни. Ефектът от копривата идва доста бързо и може би това е още една от основните причини защо хората ѝ се доверяват от толкова години насам.

Workout.bg – място за съвети, здраве и качество

Много често чуваме коментари по наш адрес, че сме знахари и продаваме продукти с медицински неописани характеристики и влияния върху човешкото тяло. Тези коментари не ни харесват и съвсем естествено се опитваме всячески да изчистим името си от тях.

Продуктите, които зареждаме в магазина си и респективно тези, които виждате на екраните си и до които имате достъп за пазаруване, са преминали официални лабораторни тестове. Целта е да се докаже тяхната годност и най-вече това, че са безопасни за масово ползване.

Клиентът в 21-ви век става все по-взискателен по отношение на това какво му се продава и дали то съответства с нещата, които той желае и търси. Съвременният потребител е готов да заплати дори малко по-висока цена стига насреща да му е обещано високо качество и устойчивост във времето.

Именно заради това търговците отговарят чрез различни похвати и маркетингови трикове. Всичко, което се прави с цел потребителят да бъде пленен до такава степен, че да не може по никакъв начин да откаже на тази оферта, каквото да се опитват да му продадат.

Естествено, тези неща са си чиста доза манипулация и това според някои специалисти ще се засилва до момента, в който ще се превърне в наука. В настоящия текст ще ви дадохме причините, поради които е добре да засилите приема на коприва.

Ако искате да допълните нейните чудотворни действия посредством други суплементи, заповядайте в нашия онлайн магазин, за да напълните из основи своя сет. Така ще сте напълно сигурни, че правите правилните крачки по пътечката, която ще ви отведе към крайната ви цел.

Всеки спортуващ човек се нуждае от това да разполага с един доверен източник на подкрепа, когато се е изправил срещу себе си. Сега искаме да ви зарадваме и ще ви кажем, че вашите кликове са ви довели точно там, където трябва да се намирате.

Workout.bg не е просто онлайн магазин, ние сме синоним на здраве, взаимна подкрепа, увереност, която идва отвътре и личи отвън. За да сте наистина сигурни в нещата, които ви говорим – добре дошли сте в нашия онлайн магазин, за да видите достъпните цени и разнообразието, граничещо с безкрая.

Копривата е много богата на витамини А, С, К и В, калций, магнезий, натрий, калий, желязо и аминокиселини. Тези хранителни вещества действат като антиоксиданти и имат много ползи за здравето.

Копривата може да намали възпаленията и да помогне при артрит и подагра. Тя има антимикробни, антиоксидантни и болкоуспокояващи действия.

Добавките с коприва намаляват сърбежа и кихането при хора, които имат алергии и сенна хрема. Хора, които ги използват казват, че те имат по-голям ефект от повечето лекарства за алергия. Според проучвания това се дължи на способността на копривата да намалява количеството на хистамин, което тялото произвежда в отговор на алерген.

Продуктите с коприва обикновено се правят от стъблата и листата на растенията, но има и добавки, които съдържат корени. Коренът има различни фармакологични ефекти от листата.

Билките, както и лекарствата могат да предизвикат странични ефекти и да взаимодействат с лекарства. Преди да дадете добавки с коприва ви препоръчваме да се консултирате с лекар, за да определи той безопасните за детето дози. Препоръчителните дози върху опаковките са за възрастни.

4.46 / 201