МЕНЮ
Количка

Хранителни добавки за мускулна маса

Производител: Olimp Sport Nutrition
5.80 лв.
без ДДС:5.80 лв.
Производител: Kevin Levrone
59.95 лв.
без ДДС:59.95 лв.
Производител: Olimp Sport Nutrition
18.00 лв.
без ДДС:18.00 лв.
Производител: Reflex
30.00 лв.
без ДДС:30.00 лв.
Производител: NOW Foods
65.00 лв.
без ДДС:65.00 лв.
Производител: NOW Foods
65.00 лв.
без ДДС:65.00 лв.
Производител: Olimp Sport Nutrition
12.00 лв.
без ДДС:12.00 лв.
Производител: Bioherba
56.00 лв.
без ДДС:56.00 лв.
Производител: Hero.Lab
38.75 лв.
без ДДС:38.75 лв.
Производител: Kevin Levrone
71.95 лв.
без ДДС:71.95 лв.
Производител: Holland And Barrett
17.45 лв.
без ДДС:17.45 лв.
Производител: Bioherba
12.00 лв.
без ДДС:12.00 лв.
Производител: Cvetita Herbal
25.00 лв.
без ДДС:25.00 лв.
Производител: NOW Foods
75.00 лв.
без ДДС:75.00 лв.
Производител: OstroVit
29.95 лв.
без ДДС:29.95 лв.
Производител: Bioherba
15.60 лв.
без ДДС:15.60 лв.
Производител: Naturalico
34.00 лв.
без ДДС:34.00 лв.
Производител: MAXXWIN
17.95 лв.
без ДДС:17.95 лв.
Производител: MAXXWIN
22.95 лв.
без ДДС:22.95 лв.
Производител: Naturalico
32.00 лв.
без ДДС:32.00 лв.
Производител: Genius Nutrition
45.00 лв.
без ДДС:45.00 лв.
Показва 1 до 24 от 24 (1 страници)

Мускулна маса, красиви и естетически добре изглеждащи извивки, синхронизирани движения, фитнес походка, изправени рамене, красива усмивка, приятна прическа – обобщен и максимално приближаващ се до идеалния образ, възприет от днешното общество. Няма спор, че всеки харесва подобни хора, но най-вече не е ли важно това да сме наистина добри хора?

Е, ако вие сте от онези, които изисквате от своя търговец да е човечен към вас и да ви дава само най-доброто – вие отговорете със същото послание. Очакваме ви!

Какви хранителни добавки за мускулна маса имаме

Когато говорим за хранителни добавки за мускулна маса, всеки има мнение по въпроса. Протеини, креатини, аминокиселини, азотни бустери, както и небезизвестните различни видове алтернативни протеинови пудри от растителен произход.

Всеки е взимал различно вещество, някои са смесвали, правени са различни експерименти – кое е правено със знания, кое – без абсолютно никаква намеса на съвестни източници на някакво знание относно съставки, вещества и т.н. От която и от двете групи хора да сте, едно е напълно сигурно – вие се нуждаете от качествени хранителни добавки, които ние сме готови да ви дадем.

Няма спор, че всеки има нуждата да направи нещата лесни за себе си като едновременно с това е добре и да изглежда максимално добре. Всъщност, ако сте готови да заложите на визия вместо на устойчивост, ние имаме какво да ви предложим, но ако искате обратното – устойчива мускулатура макар и с по-малки размери, тогава ние сме море от продукти, от които можете да се възползвате.

Качеството, както винаги е било характерно за Workout.bg, е на едно наистина високо ниво, без компромиси, без излишни думи и празни приказки, които да ви разсейват от най-важното – да получите възможно най-добрите хранителни добавки за мускулна маса и сериозен мускулен растеж!

Мускулите са важни, но офертите в Workout.bg са много по-напомпани

Винаги сме били поддръжници на тезата, че е важна вътрешната красота и душевното щастие. Тъй като искаме да ни познавате ще ви споделим, че никога не сме били привлечени от мисълта за безумно големи ръце, за огромни трапеци и т.н.

Обичаме естетически поддържаните тела на нашите клиенти и най-важното – когато те са здрави. Безкомпромисни сме по отношение на това, че нашите потребители винаги трябва да получават възможно най-добрите хранителни добавки не само за мускулен растеж и синтез на протеини, а и на всички останали суплементи, „виновни“ за генерално поддържане на добро общо състояние.

Заповядайте в нашия онлайн магазин за хранителни добавки, който ще ви заплени с отношението си към вас, както и с качествените си стоки на ниски цени.

За да изградите мускули трябва да тренирате упорито и да си набавяте достатъчно протеини. Интензивните тренировки разграждат мускулната тъкан и за да подпомогнете възстановяването и растежа трябва да се храните пълноценно и да приемате допълнително протеини, бета аланин и креатин.

Креатинът се използва от десетилетия от спортисти, които се стремят към изграждане на мускули. Креатинът има редица ползи. Той увеличава производството на енергия, подобрява представянето ви във фитнеса и е задължителна добавка за всички, които се стремят към изграждане на мускули.

Едни от най-често консумираните протеини е сурватъчният. Той се усвоява много бързо от организма и съдържа аминокиселини, които са много ефективни за мускулния растеж. Друг протеин, който ще ви помогне за увеличаване на мускулите е казеинът. Освен приемът на хранителни добавки, за да подпомогнете мускулния растеж трябва да тренирате интензивно и да се храните здравословно.

Витамините и минералите също са важна част от процеса на изграждане на мускулна маса. Витамините се борят с възпаленията, насърчават имунното здраве и са от решаващо значение за мускулния растеж и възстановяване. Препоръчва се прием на витамин А, витамин Е, витамин В6, витамин В3, витамин В12, витамин В2, витамин В9, витамин D, витамин С и омега-3 мастни киселини.

Глутаминът не е добавка, която ще доведе до екстремен мускулен растеж, но има много важна роля за възстановяването след тренировка. Глутаминът помага за регулиране на киселинно-алкалния баланс в тялото. След като тялото ви се възстанови качествено, производителността ви ще се увеличи значително.

4.50 / 311