Yandex
МЕНЮ
Кошница

Добавки за мускулна маса

100% Isolate Gold Standard
100% Isolate Gold Standard
НАЙ-ПРОДАВАН -20 %
116.00 лв. 145.00 лв.
Купи
57.60 лв. 72.00 лв.
Купи
42.40 лв. 53.00 лв.
Купи
60.00 лв. 75.00 лв.
Купи
66.49 лв.
Купи
126.40 лв. 158.00 лв.
Купи
66.40 лв. 83.00 лв.
Купи
38.40 лв. 48.00 лв.
Купи
68.00 лв. 85.00 лв.
Купи
44.00 лв.
Купи
44.07 лв. 62.95 лв.
Купи
37.60 лв. 47.00 лв.
Купи
21.60 лв. 27.00 лв.
Купи
81.60 лв. 102.00 лв.
Купи
51.20 лв. 64.00 лв.
Купи
65.00 лв.
Купи
65.00 лв.
Купи
26.36 лв. 32.95 лв.
Купи
42.50 лв. 50.00 лв.
Купи
21.60 лв. 27.00 лв.
Купи
106.21 лв. 124.95 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 90 (4 страници)

Месеци наред посещаващ залата редовно, но все още не виждаш особено повишена мускулна маса, която е основната ти цел към момента? Много фитнес ентусиасти са изправени пред подобен проблем и обикновено тогава идва ред за търсене на по-ефективни начини за покачване на мускулна маса. А самата истина е, че трябва да предприемеш по-всеобхватен подход, тъй като тази цел се достига не само с яко бъхтене в залата, макар и то да е съществена част от процеса.

В него ще ти помогнат качествените добавки за мускулна маса, които сме събрали в отличната селекция на Workout.bg. Тук ще откриеш необходимия допълнителен стимул за изграждане на правилен фитнес и хранителен режим за покачване на мускулна маса.

Богата гама ефективни добавки за качване на мускулна маса на топ цена

Ако имаше вълшебна добавка за мускулна маса, която върши работа при абсолютно всеки и задейства растежа на мускулите и трупането на завиден релеф за отрицателно време, щяхме вече да сме ви я препоръчали. Трябва обаче да знаеш, че всеки организъм има специфични нужди и затова е ключово да познаваш собственото си тяло и на базата на това как то реагира на въздействие да изградиш своя хранителен режим за мускулна маса.

Различни видове добавки са разработени като ефективна храна за мускулна маса, която да подхрани мускулния протеин и да се погрижи за уголемяването на мускулите. Затова в тази категория в онлайн магазина ни за добавки ще откриеш следните видове суплементи, които показват положителен ефект в тази насока:

Някои от тях въздействат пряко в увеличаването на масата, а други са от съществено значение за провеждането на синтеза на мускулен протеин, на който се основава и растежът.

Комбинираните продукти и гейнърите са най-добрият вариант за хората, които поначало са със слабо телосложение и имат нужда от по-стабилно хранене за мускулна маса.

Добавките с чист протеин като суроватка, телешки, коластра са подходящи за трениращи с нормално телосложение, които искат да натрупат чиста маса.

Как да качим мускулна маса

Изграждането на мускулна маса е продължителен процес, който завършва с достигането на желаната форма и визия, но продължава с поддържането ѝ. Ключови елементи в успешния режим за качване на чиста маса включва правилно хранене, силови тренировки, добра почивка и постоянство.

В хранителния ти режим трябва да присъстват достатъчно калории, осигуряващи енергия за силовата тренировка. Протеинът е ключов, като цел от 1,2 до 2,2 гр. протеин на кг телесно тегло е оптимална. Въглехидратите помагат за възвръщане на гликогенния баланс.

Постигането на перфектния хранителен режим за тази цел само с храна невинаги е лека задача, затова на помощ идват хранителните добавки за мускулна маса на Workout.bg. Избери своя помощник на капсули, прах или шот и подкрепи мускулите си, за да започнеш да виждаш желаните резултати.

За да изградите мускули трябва да тренирате упорито и да си набавяте достатъчно протеини. Интензивните тренировки разграждат мускулната тъкан и за да подпомогнете възстановяването и растежа трябва да се храните пълноценно и да приемате допълнително протеини, бета аланин и креатин.

Креатинът се използва от десетилетия от спортисти, които се стремят към изграждане на мускули. Креатинът има редица ползи. Той увеличава производството на енергия, подобрява представянето ви във фитнеса и е задължителна добавка за всички, които се стремят към изграждане на мускули.

Едни от най-често консумираните протеини е сурватъчният. Той се усвоява много бързо от организма и съдържа аминокиселини, които са много ефективни за мускулния растеж. Друг протеин, който ще ви помогне за увеличаване на мускулите е казеинът. Освен приемът на хранителни добавки, за да подпомогнете мускулния растеж трябва да тренирате интензивно и да се храните здравословно.

Витамините и минералите също са важна част от процеса на изграждане на мускулна маса. Витамините се борят с възпаленията, насърчават имунното здраве и са от решаващо значение за мускулния растеж и възстановяване. Препоръчва се прием на витамин А, витамин Е, витамин В6, витамин В3, витамин В12, витамин В2, витамин В9, витамин D, витамин С и омега-3 мастни киселини.

Глутаминът не е добавка, която ще доведе до екстремен мускулен растеж, но има много важна роля за възстановяването след тренировка. Глутаминът помага за регулиране на киселинно-алкалния баланс в тялото. След като тялото ви се възстанови качествено, производителността ви ще се увеличи значително.

4.50 / 311