Yandex
МЕНЮ
Кошница

Форсколин

25.04 лв. 31.30 лв.
Купи
52.80 лв. 66.00 лв.
Купи
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Ако ви е необходимо бързо и ефективно отслабване, ако ви е нужна по-добра форма, която да привлича всеки поглед около вас, то най-важното нещо, което трябва да направите, е да си осигурите едно много интересно произведение, събрано в опаковка, продаваща се при нас.

Онлайн магазинът ни винаги може да ви изненада с нещо интересно, така че заповядайте при нас, за да ви дадем точно онова, от което имате нужда – здраве. Ние сме хората, които винаги ще бъдат загрижени не само за извършването на редовна спортна активност, но и ще бъдат вашето най-силно оръжие срещу загубата на мотивация.

Предлагаме само 100% натурални продукти, а онези, които имат и химични примеси, идват при вас със 100-процентова гаранция, че всичко е напълно безопасно и безвредно за вашето тяло. Знаем няколко неща, които се продават масово на пазара и вдъхват увереност при борба с килограмите, но само някои са толкова силни, за да ви помогнат наистина.

Време е да редуцирате ненужното тегло и да влезете в силен свой период, благодарение на една интересна хранителна добавка, с която ще ви запознаем днес. Тя се нарича форсколин и е онова, което ще ви избави от неприятностите с излишните килограми.

Защо да стартирате редовен прием на форсколин

Както вече разбрахте – за да редуцирате килограми, но по-важното е да се чувствате добре в тялото си и да имате пълна доза увереност, когато искате да влезете в нови дънки или в други дрехи, изискващи стройно тяло. Знаем, че не е лесно да сте винаги стриктни към хранителния си режим, но тази хранителна добавка, за която четете в момента, ще ви помогне много.

Ние ви предлагаме форсколин, защото знаем на колко други хора пред вас е подал ръка и не ги е подвел. Знаем, че имате нужда от помощ, а ние имаме решението за вас – заповядайте!

Workout.bg – ние знаем кога и какво ви е нужно

Тъй като знаем кога и какво ви е нужно, то ви предлагаме точно онова, което трябва тук и сега да влезе във вашия суплементариум. Няма да крием, че много от хората, които идват при нас, нямат особена идея какво точно търсят, но след кратка консултация с нас, бързо си избират точно онзи продукт, който ще им помогне в най-голяма степен при постигане на резултатите.

В каквато и ситуация да се намирате – винаги се стремете да намерите подкрепа. Помнете, че в наше лице, вие винаги ще имате един верен приятел, който ще работи за вашето добро представяне в залата, а и извън нея!

Растението колеус, което съдържа форсколин се използва в традиционната билкова медицина от векове. Използва се за лечение на сърдечни заболявания, бронхити и облекчаване на астма. Освен това добавките намаляват риска от остеопороза, стимулират образуването на тестостерон и помагат за поддържане на мускулната маса.

Добавките с форсколин са много популярни, защото подпомагат отслабването. За да имат ефект обаче, приема им трябва да се съчетае с хранителна диета и тренировки. Добавките увеличават нивата на тестостерон при мъжете и това подпомага загубата на тегло.

Страничните ефекти включват кървене, ускорен сърдечен ритъм и ниско кръвно налягане. Добавките не бива да се приемат с лекарства, тъй като могат да взаимодействат с тях. Ако приемате форсколин в оказаните от производителя дози е много малко вероятно да получите нежелани ефекти.

Има изследвания, които показват, че капките с форсколин помагат при заболявания, характеризиращи се с необичайно високо вътрешно очно налягане, каквото е и глаукомата.

Добавките с форсколин най-често се предлагат в дози вариращи от 385 до 500 милиграма. Не бива да се превишават препоръчителните дози, независимо дали приемате добавки под формата на тинктури, капсули, екстракт или гел.

4.50 / 321