Yandex
МЕНЮ
Кошница

Концентрация

2.54 лв. 2.99 лв.
Купи
4.72 лв. 5.55 лв.
Купи
80.47 лв. 114.95 лв.
Купи
19.96 лв. 24.95 лв.
Купи
19.16 лв. 23.95 лв.
Купи
23.28 лв. 29.10 лв.
Купи
13.56 лв. 16.95 лв.
Купи
17.56 лв. 21.95 лв.
Купи
22.36 лв. 27.95 лв.
Купи
33.00 лв.
Купи
90.00 лв.
Купи
9.60 лв. 12.00 лв.
Купи
80.00 лв. 100.00 лв.
Купи
45.00 лв.
Купи
30.99 лв.
Купи
21.99 лв.
Купи
26.00 лв.
Купи
2.00 лв. 2.50 лв.
Купи
25.00 лв.
Купи
16.00 лв. 20.00 лв.
Купи
16.76 лв. 20.95 лв.
Купи
22.10 лв. 26.00 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 88 (4 страници)

Знаете ли, че все повече и повече хора страдат от едно много лошо явление, което пречи на почти всеки аспект от техния живот? То е толкова всеобщо застъпващо, че повечето хора сякаш дори се страхуват от него, защото то може да навреди много сериозно на работата, на тренировките, на ежедневните изпълнения на всякакви ангажименти и т.н.

Хората трудно могат да свикнат с идеята, че някои неща, които досега са правили, ще им бъдат още по-трудни оттук нататък само защото не знаят как да се преборят с един основен проблем, а именно – тяхната концентрация. Всеки знае, че е трудно, но малцина се осмеляват наистина да се изправят срещу своите най-големи страхове и да направят важната стъпка срещу проблема.

Това обикновено са хора, които са имали сериозни спортни постижения в миналото и сега им се иска да поддържат темпото така, както са го правили преди. Не е лесно да си най-добрия в нещо, когато годините напреднат, задълженията нараснат като брой и най-важното – организмът застарее и някои от неговите мускули закърнеят.

От една страна, застаряването на мускулите може и да е предпазващо, защото след определена възраст човек е добре да поспре с активното спортуване. Килограмите може да понатежат заради фактори, които не са особено зависещи от нас, а това ще натовари ставите и костите допълнително.

Разбира се, след определена възраст възстановяването на мускулите след тренировки е доста по-трудно, отколкото онова, което е било на младини. Наред с всички неща, обаче намалява и нивото на концентрация.

Това е основният проблем, който ни се иска да застъпим днес, защото най-важното е да можем да насочим всичко в онази посока, в която човек трябва да е най-добър. Дали ще е семейство, работа, спорт или нещо друго – изборът е изцяло ваш.

Защо да приемате суплементи за концентрация

Това, което можем да ви препоръчаме за повишаване нивото на вашата концентрация със сигурност не е малко. Имаме куп хранителни добавки, които ще ви измъкнат от проблемите, свързани с липсата на какъвто и да е контрол върху насочването на вниманието.

Знаем колко сериозен проблем може да се окаже това и нямаме никакъв проблем с оказването на помощ в подобни ситуации. Това, което се изисква от вас е да ни се доверите за нещата, които ви казваме, както и за нещата, които се опитваме да ви дадем, защото все пак без прием на важните съставки за организма, всичко си остава просто на ниво думи.

Искаме нашите потребители да са възможно най-здравите в България и повярвайте ни – знаем как да го постигнем!

Workout.bg – ние знаем какво ви е нужно

Сега се концентрирайте върху една много важна информация, която ще ви помогне да бъдете по-успешни хора в ежедневието си. Ние знаем, че човек има доста разнородни функции през деня. Това се отразява на неговите нива на стреса, отнема му времето за активно движение и най-важното – кара го да поема храни, богати основно на въглехидрати.

Със сигурност не е най-добрата идея да хапвате въглехидрати, които да ви превръщат в издута и затруднена да се движи версия на самите вас. Заради това посетете Workout.bg, за да се потопите в дебрите на здравословния начин на живот.

Омега-3 мастните киселини са от съществено значение за паметта. Около 60 % от нашият мозък е изграден от мазнини, голяма част от които са омега-3. Те помагат за предотвратяване на увреждания на мозъка, депресии и по-добра концентрация.

Ключово значение за мозъчните функции има приема на витамин D. Той ще ви помогне да повишите нивата на концентрация, ще подобри способността ви да се фокусирате и ще поддържа паметта ви. Витамин В12 също е много важен за здравето на мозъка. Той поддържа нервните клетки и подобрява мозъчната функция.

За да поддържате мозъка си здрав и да подобрите паметта и концентрацията си е добре да се храните ядки, яйца, портокали, тъмен шоколад, тиквени семки, броколи и боровинки. Включете тези храни към диетата си и ще повишите не само паметта и концентрацията си, но и настроението си.

Гинко билобата е много ефикасна при проблеми с концентрацията, защото има противовъзпалително действие, повишава антиоксидантната активност и подобрява циркулацията. Това са важни фактори за поддържане на мозъчното здраве и подобряване на концентрацията.

Добавките със зелен чай подобряват концентрацията и паметта. Те са полезни за мозъка ви, защото са богати на антиоксиданти и ще помогнат за намаляване на тревожността ви.

4.50 / 244