МЕНЮ
Кошница

Концентрация

Показва 1 до 24 от 88 (4 страници)

Знаете ли, че все повече и повече хора страдат от едно много лошо явление, което пречи на почти всеки аспект от техния живот? То е толкова всеобщо застъпващо, че повечето хора сякаш дори се страхуват от него, защото то може да навреди много сериозно на работата, на тренировките, на ежедневните изпълнения на всякакви ангажименти и т.н.

Хората трудно могат да свикнат с идеята, че някои неща, които досега са правили, ще им бъдат още по-трудни оттук нататък само защото не знаят как да се преборят с един основен проблем, а именно – тяхната концентрация. Всеки знае, че е трудно, но малцина се осмеляват наистина да се изправят срещу своите най-големи страхове и да направят важната стъпка срещу проблема.

Това обикновено са хора, които са имали сериозни спортни постижения в миналото и сега им се иска да поддържат темпото така, както са го правили преди. Не е лесно да си най-добрия в нещо, когато годините напреднат, задълженията нараснат като брой и най-важното – организмът застарее и някои от неговите мускули закърнеят.

От една страна, застаряването на мускулите може и да е предпазващо, защото след определена възраст човек е добре да поспре с активното спортуване. Килограмите може да понатежат заради фактори, които не са особено зависещи от нас, а това ще натовари ставите и костите допълнително.

Разбира се, след определена възраст възстановяването на мускулите след тренировки е доста по-трудно, отколкото онова, което е било на младини. Наред с всички неща, обаче намалява и нивото на концентрация.

Това е основният проблем, който ни се иска да застъпим днес, защото най-важното е да можем да насочим всичко в онази посока, в която човек трябва да е най-добър. Дали ще е семейство, работа, спорт или нещо друго – изборът е изцяло ваш.

Защо да приемате суплементи за концентрация

Това, което можем да ви препоръчаме за повишаване нивото на вашата концентрация със сигурност не е малко. Имаме куп хранителни добавки, които ще ви измъкнат от проблемите, свързани с липсата на какъвто и да е контрол върху насочването на вниманието.

Знаем колко сериозен проблем може да се окаже това и нямаме никакъв проблем с оказването на помощ в подобни ситуации. Това, което се изисква от вас е да ни се доверите за нещата, които ви казваме, както и за нещата, които се опитваме да ви дадем, защото все пак без прием на важните съставки за организма, всичко си остава просто на ниво думи.

Искаме нашите потребители да са възможно най-здравите в България и повярвайте ни – знаем как да го постигнем!

Workout.bg – ние знаем какво ви е нужно

Сега се концентрирайте върху една много важна информация, която ще ви помогне да бъдете по-успешни хора в ежедневието си. Ние знаем, че човек има доста разнородни функции през деня. Това се отразява на неговите нива на стреса, отнема му времето за активно движение и най-важното – кара го да поема храни, богати основно на въглехидрати.

Със сигурност не е най-добрата идея да хапвате въглехидрати, които да ви превръщат в издута и затруднена да се движи версия на самите вас. Заради това посетете Workout.bg, за да се потопите в дебрите на здравословния начин на живот.

Омега-3 мастните киселини са от съществено значение за паметта. Около 60 % от нашият мозък е изграден от мазнини, голяма част от които са омега-3. Те помагат за предотвратяване на увреждания на мозъка, депресии и по-добра концентрация.

Ключово значение за мозъчните функции има приема на витамин D. Той ще ви помогне да повишите нивата на концентрация, ще подобри способността ви да се фокусирате и ще поддържа паметта ви. Витамин В12 също е много важен за здравето на мозъка. Той поддържа нервните клетки и подобрява мозъчната функция.

За да поддържате мозъка си здрав и да подобрите паметта и концентрацията си е добре да се храните ядки, яйца, портокали, тъмен шоколад, тиквени семки, броколи и боровинки. Включете тези храни към диетата си и ще повишите не само паметта и концентрацията си, но и настроението си.

Гинко билобата е много ефикасна при проблеми с концентрацията, защото има противовъзпалително действие, повишава антиоксидантната активност и подобрява циркулацията. Това са важни фактори за поддържане на мозъчното здраве и подобряване на концентрацията.

Добавките със зелен чай подобряват концентрацията и паметта. Те са полезни за мозъка ви, защото са богати на антиоксиданти и ще помогнат за намаляване на тревожността ви.

4.50 / 244