Yandex
МЕНЮ
Кошница

Инфекции

25.00 лв.
Купи
40.00 лв. 50.00 лв.
Купи
10.55 лв.
Купи
65.00 лв.
Купи
12.00 лв. 15.00 лв.
Купи
41.92 лв. 52.40 лв.
Купи
68.00 лв. 85.00 лв.
Купи
57.76 лв. 72.20 лв.
Купи
26.39 лв.
Купи
9.56 лв. 11.95 лв.
Купи
20.48 лв. 25.60 лв.
Купи
9.95 лв.
Купи
52.08 лв. 65.10 лв.
Купи
19.16 лв. 23.95 лв.
Купи
Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)

Колкото и да се пазим, колкото и проблеми да имаме, от които да бягаме постоянно, колкото и неприятности да ни се налага да заобикаляме, ние все някога попадаме в бездната на някаква инфекция – външна или вътрешна за организма. Хубавото на външните инфекции е, че можем пряко, със собствените си очи да проследим дали нещо се влошава или подобрява.

Това, което не можем да направим с вътрешните инфекции, е да ги наблюдаваме постоянно, за да получаваме пълна и актуална информация за всичко, което се случва с нея. Точно тогава е нужно компетентно лекарско лице да направи възможно ние да узнаем какво точно се случва с организма ни.

Помнете едно – нито един вид инфекции не са страшни, стига наистина да се погрижите адекватно за тях. Помнете това!

За какви инфекции сме готови да ви помогнем

В нашия онлайн магазин винаги сме били готови да даваме максимално много за нашите клиенти, за да могат те да се чувстват истински готови за борба срещу всякакъв набор от инфекции. Не е страшно да се изправиш срещу проблема, независимо от неговия произход.

Осъзнат проблем е наполовина решен такъв, така че не се притеснявайте от това, че някои изглеждат нерешими. Просто се обърнете към вашия лекар, който ще ви препрати към специалист, който е тясно специализиран в областта на лечение, от което се нуждае тялото ви.

Ако получите уверение от вашия лекар за това, че не се нуждаете от специализирано лечение, то съвсем спокойно можете да се доверите и на нашата серия от хранителни добавки, предназначена за борба с различни инфекции.

Workout.bg – ние сме вашата подкрепа

Каквото и да ви се случи, ние винаги сме готови да ви помогнем по начин, по който другите едва ли биха успели да го направят. Качествените серии продукти, които предлагаме в онлайн магазина си, ни дават правото да считаме себе си за един от сериозните и утвърдени търговци на пазара в България.

Нишата за развитие на дейности за продажба на хранителни добавки и спортни аксесоари винаги ни е предизвиквала с нови и нови висини, които да постигаме и надхвърляме. Точно това прескачане на собствените ни възможности, което постоянно ни се налага да правим, за нас е особена тренировка, която ни държи далеч от залиняването.

Ето защо никога не спираме, ето защо сме постоянно подготвени да правим неща, които другите не могат да си позволят да направят. Не всеки е готов да пренебрегва собствената си работа, за да може да обърне сериозно внимание на клиентско запитване, на протегната за помощ ръка от страна на потребител.

Точно това умение се цени изключително много от хората, които пазаруват от онлайн магазини, които считат себе си за лидери. Ако имаш самочувствието да си водещо име на пазара за дадена стока или услуга, добре е да го подхранваш с факти, които хората да виждат.

Това правим и ние от Workout.bg – всеки ден е борба, в която печалбата е равносилна на още доверие, което хората да инвестират в нас. Всеки ден е още една възможност, която не е за изтърване, още едно гладно за знания съзнание, което да просветим.

Вашето крепко здраве е нашата основна мисия. Очакваме ви в нашия онлайн магазин!

Пикочните инфекции са много често срещани и по-често засягат жените. Естествените добавки, които помагат за лечение съдържат мечо грозде, чесън, червена боровинка, зелен чай, лайка и мента. Добавките имат антибактериален ефект и се използват за профилактика и лечение на леки инфекции. При по-тежки ситуации може да се стигне и до прием на антибиотици.

Недостигът на витамини оказва влияние върху вашата податливост към инфекции. Витамин С е много ефективен за облекчаване и предотвратяване на инфекции, причинени от вируси и бактерии. Добавките с витамин D значително намаляват респираторните инфекции и се препоръчват при проблеми с дихателните пътища.

Цинкът е от съществено значение за функционирането на имунната система. Добавките с цинк са много ефективни при инфекции на долните дихателни пътища. Те помагат за намаляване на общата продължителност на инфекциите. Когато в организма има недостиг на цинк, има повишен риск от инфекции и заболявания, включително и пневмония.

Добавките, които съдържат бъз помагат за облекчаване на симптомите причинени от вирусни инфекции. Те намаляват симптомите и продължителността на заболяванията, тъй като екстрактът от бъз има мощно антибактериално и антивирусно действие.

Гъбите, които са от полза за имунното здраве са кордицепс, майтаке, шитаке и рейши. Те се препоръчват при белодробни инфекции и астма. Лечебните гъби имат благотворно въздействие върху имунното здраве, благодарение на техните антибактериални свойства.

4.48 / 307