МЕНЮ
Кошница

Адаптогени

59.00 лв.
Купи
20.80 лв. 26.00 лв.
Купи
19.16 лв. 23.95 лв.
Купи
39.20 лв. 49.00 лв.
Купи
36.01 лв.
Купи
18.32 лв. 22.90 лв.
Купи
17.56 лв. 21.95 лв.
Купи
10.32 лв. 12.90 лв.
Купи
21.56 лв. 26.95 лв.
Купи
12.76 лв. 15.95 лв.
Купи
14.36 лв. 17.95 лв.
Купи
36.64 лв.
Купи
33.60 лв. 42.00 лв.
Купи
18.36 лв. 22.95 лв.
Купи
45.58 лв.
Купи
60.00 лв. 75.00 лв.
Купи
24.76 лв. 30.95 лв.
Купи
41.79 лв.
Купи
19.16 лв. 23.95 лв.
Купи
45.00 лв.
Купи
27.16 лв. 33.95 лв.
Купи
44.99 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 28 (2 страници)

Когато говорим за тежки тренировки и за неща, които изискват изключително голяма енергия, тогава възстановяването трябва да е на наистина голямо ниво. Това ни дава правото да почиваме и да сме удовлетворени от вече свършеното.

Тренировките ни принизяват до ниво, което ни кара да се чувстваме смазани, но след това презареждаме и бавно започваме да мислим за следващия път, когато отново ще имаме шанс да се раздадем на наистина максимална степен и да постигнем повече от всякога. Знаем, че и клиентите ни мислят така и заради това те се сдобиват с адаптогени.

Това е билка, която дава своите благоприятни ефекти върху възстановителните сили на организма и го кара да се чувства в пъти по-здрав, силен и способен.

Какво представляват веществата адаптогени

Адаптогени се наричат онези вещества, които правят тялото ни да е експлозивно и да разполага със сила, до която иначе не би се доближило. Нямаме нито един клиент, който да е пробвал тази хранителна добавка и да не е останал наистина доволен.

Ако искате и вие да се чувствате така сякаш можете да полетите и да изненадвате себе си всеки път в залата – просто давайте, доверете ни се и бъдете активни!

Workout.bg – ние те познаваме

Това един онлайн магазин да може да каже, че познава своите клиенти, това означава, че той има достатъчно опит и да покаже класа и разбиране в моментите, когато трябва да го направи. Ние също сме достатъчно опитни, за да заявим уверено, че ви познаваме.

Стремим се да ви даваме винаги възможно най-доброто, на което сме способни. Инвестираме усилия, които са достойни не само за хвалба.

Усещаме, че правим изключително много за вас, а и не само – правим нещата правилно и нямаме никакъв проблем с изпълнението на всяко нещо, което трябва да бъде свършено. Всеки аспект на търговията с хранителни добавки и спортни стоки ни е сякаш в кръвта.

Истината е, че обожаваме спорта и обичаме хората, които спортуват ежедневно и дават всичко от себе си, за да изглеждат добре и да се чувстват така сякаш са на върха на силите си. Това ни дава някакъв вид вдъхновение, което няма как да пренебрегнем – от него ни идват силите, за да инвестираме куп усилия.

Нишата, в която развиваме своята дейност, е изключително динамична. Тя дава страшно много, но изисква два пъти повече.

Ясно е, че не може винаги да сме на върха на способностите си, но няма и да крием, че ни харесва да се опитваме да предизвикваме самите себе си и да виждаме дали се справяме. Ако не се справим с нещо, веднага четем грешките си и се трудим допълнително, за да ги поправим.

Всички тези неща дават допълнително удовлетворение, от което понякога имаме наистина спешна нужда. Заповядайте и вие, станете част от огромното семейство на Workout.bg.

Адаптогените се използват при специфични здравословни проблеми, като допълнение към традиционните лекарства за справяне със стреса. Те помагат при сърдечно съдови заболявания и неврологични разтройства. Подобряват чернодробната функция, стомашно чревните проблеми и повишават имунитета. Не за всички адаптогени има научни изследвания за влиянието им върху здравето.

Адаптогените се предлагат под формата на капсули, тинктури и прах. Те могат да се добавят към храни и напитки.

Адаптогените са нетоксични растения, които помагат на организма да устои на стрес. Те се използват в китайските традиционни лечения от векове. Най често добавките съдържат ашваганда, астрагал, кордицепс,женшен, мака и шизандра.

Ако искате да намалите нивата на стрес и някои хормонални дисбаланси, които могат да възникнат като резултат от него, се препоръчва прием на ашваганда, азиатски женшен, родиола, шизандра и сибирски женшен. Освен, че се отразяват благоприятно при стрес, те повишават имунната система и физическата издръжливост.

Билковите добавки могат да взаимодействат с лекарства и да причинят здравословни проблеми. Някои от тях могат да бъдат алергени и да причинят стомашно чревни проблеми. Те са безопасни са повечето хора, но винаги трябва да се приемат в дозите, които са препоръчителни.

4.54 / 197