МЕНЮ
Количка

Адаптогени

Производител: Cvetita Herbal
45.00 лв.
без ДДС:45.00 лв.
59.00 лв.
без ДДС:59.00 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Когато говорим за тежки тренировки и за неща, които изискват изключително голяма енергия, тогава възстановяването трябва да е на наистина голямо ниво. Това ни дава правото да почиваме и да сме удовлетворени от вече свършеното.

Тренировките ни принизяват до ниво, което ни кара да се чувстваме смазани, но след това презареждаме и бавно започваме да мислим за следващия път, когато отново ще имаме шанс да се раздадем на наистина максимална степен и да постигнем повече от всякога. Знаем, че и клиентите ни мислят така и заради това те се сдобиват с адаптогени.

Това е билка, която дава своите благоприятни ефекти върху възстановителните сили на организма и го кара да се чувства в пъти по-здрав, силен и способен.

Какво представляват веществата адаптогени

Адаптогени се наричат онези вещества, които правят тялото ни да е експлозивно и да разполага със сила, до която иначе не би се доближило. Нямаме нито един клиент, който да е пробвал тази хранителна добавка и да не е останал наистина доволен.

Ако искате и вие да се чувствате така сякаш можете да полетите и да изненадвате себе си всеки път в залата – просто давайте, доверете ни се и бъдете активни!

Workout.bg – ние те познаваме

Това един онлайн магазин да може да каже, че познава своите клиенти, това означава, че той има достатъчно опит и да покаже класа и разбиране в моментите, когато трябва да го направи. Ние също сме достатъчно опитни, за да заявим уверено, че ви познаваме.

Стремим се да ви даваме винаги възможно най-доброто, на което сме способни. Инвестираме усилия, които са достойни не само за хвалба.

Усещаме, че правим изключително много за вас, а и не само – правим нещата правилно и нямаме никакъв проблем с изпълнението на всяко нещо, което трябва да бъде свършено. Всеки аспект на търговията с хранителни добавки и спортни стоки ни е сякаш в кръвта.

Истината е, че обожаваме спорта и обичаме хората, които спортуват ежедневно и дават всичко от себе си, за да изглеждат добре и да се чувстват така сякаш са на върха на силите си. Това ни дава някакъв вид вдъхновение, което няма как да пренебрегнем – от него ни идват силите, за да инвестираме куп усилия.

Нишата, в която развиваме своята дейност, е изключително динамична. Тя дава страшно много, но изисква два пъти повече.

Ясно е, че не може винаги да сме на върха на способностите си, но няма и да крием, че ни харесва да се опитваме да предизвикваме самите себе си и да виждаме дали се справяме. Ако не се справим с нещо, веднага четем грешките си и се трудим допълнително, за да ги поправим.

Всички тези неща дават допълнително удовлетворение, от което понякога имаме наистина спешна нужда. Заповядайте и вие, станете част от огромното семейство на Workout.bg.

Адаптогените се използват при специфични здравословни проблеми, като допълнение към традиционните лекарства за справяне със стреса. Те помагат при сърдечно съдови заболявания и неврологични разтройства. Подобряват чернодробната функция, стомашно чревните проблеми и повишават имунитета. Не за всички адаптогени има научни изследвания за влиянието им върху здравето.

Адаптогените се предлагат под формата на капсули, тинктури и прах. Те могат да се добавят към храни и напитки.

Адаптогените са нетоксични растения, които помагат на организма да устои на стрес. Те се използват в китайските традиционни лечения от векове. Най често добавките съдържат ашваганда, астрагал, кордицепс,женшен, мака и шизандра.

Ако искате да намалите нивата на стрес и някои хормонални дисбаланси, които могат да възникнат като резултат от него, се препоръчва прием на ашваганда, азиатски женшен, родиола, шизандра и сибирски женшен. Освен, че се отразяват благоприятно при стрес, те повишават имунната система и физическата издръжливост.

Билковите добавки могат да взаимодействат с лекарства и да причинят здравословни проблеми. Някои от тях могат да бъдат алергени и да причинят стомашно чревни проблеми. Те са безопасни са повечето хора, но винаги трябва да се приемат в дозите, които са препоръчителни.

4.54 / 196