МЕНЮ
Кошница

Глутамин

Показва 1 до 22 от 22 (1 страници)

Едно от нещата, които липсват най-много на днешното поколение, това е развита мускулатура. Когато видим прекалено слабо хлапе, ние не отдаваме всичко на генетичната му предразположеност.

Ние отдаваме негово състояние на следствие от нередовно хранене, липса на каквато и да е физическа активност, проблеми с менталното развитие, които веднага се отразяват на тялото.

Съвкупността от всичко това се появява веднага на физическо ниво – нещо, което много хора забравят. Живейте с мисълта, че тялото ви ще страда пряко от това, че не се храните както трябва и не спортувате активно.

Изведнъж, обаче това дете може да пожелае да промени нещата. Тогава идват на помощ някои хранителни добавки, които съдържат активни съставки, които се произвеждат и от организма.

С представител на тази група ще ви занимаваме днес. В настоящото четиво ще кажем малко повече думи за глутамина.

Наричан още и „строител на мускулатура“, това е едно вещество, 60% от което в тялото ни се съдържа в мускулатурата. Естествено, органи като бъбреците и мозъка също имат нужда от глутамин.

Можете да си го набавяте посредством естествена храна като яйца, диетично месо и други „силни“ храни.

С какво ще ни помогне приемът на глутамин

Глутаминът е едно от основните вещества, които са „виновни“ за мускулния растеж. Те стоят в основата на изграждането на качествена и устойчива във времето мускулна материя.

Именно заради това повечето културисти и фитнес ентусиасти консумират толкова много месо, яйца, извара и куп други млечни и месни продукти. Те са солиден източник на глутамин – нещото, което изгражда физиката им бързо, безопасно и без риск от солидни, вредни натрупвания.

Ако вие желаете ударно да покачите количеството глутамин в тялото си, просто посетете Workout.bg и изберете онова, което ви е необходимо, за да изглеждате по начина, по който искате!

Кое място би могло да е по-правилно от Workout.bg

Още от преди години, когато стартира проектът ни, ние знаехме, че можем да се уплашим само от едно единствено нещо – работата с клиенти. Да, тя бе нещото, което ни плашеше до смърт и то не защото нямахме нужните знания, за да бъдем напълно адекватни с клиентите си.

Плашехме се от това дали ще успяваме всеки път да дадем точно това, което искат нашите потребители. Страх ни беше от това дали ще успяваме да вършим работата си напълно професионално без никакви влияния от най-различни фактори.

Тези мисли ни подлудяваха още от моментите, когато правехме първите си крачки в бизнеса си с хранителни добавки, спортно облекло и други спортни аксесоари. Нямахме право на грешка предвид всичките си амбиции един ден да сме най-добрите в това, което правим.

Както и да е, днес сме това, в което успяхме да се превърнем с много труд, постоянство и постоянно търсене на опита. Не всеки успява да бъде на гребена на бизнес вълната толкова дълго време.

Ние напълно осъзнаваме отговорността към потребителите, която си извоювахме с годините, в които сме на пазара. Напълно осъзнаваме и това, което те ни гласуват като доверие.

Всъщност, без това доверие, щяхме да сме на абсолютното дъно, както бяхме и в началото. Страшни са времената, в които абсолютно никой не знае името ти, не се интересува от твоите занимания и най-лошото – не разбира, че като търговец наистина носиш съвест в себе си.

Времето се минаваше и ние успявахме да запазим всички ползи от опита, който събирахме с годините. Претърпявахме и доста неуспехи, правихме и доста грешки, от които взехме поука.

Истината е, че просто нямахме време да грешим прекалено много. Изненадващо, работата потръгна доста бързо и веднага се оказахме от нови в бранша в напълно заети, което изигра сериозна роля.

Това, което ще направим сега, е да отправим официален апел към всички вас, които искате да поддържате телата си все така красиви и изваяни. Заповядайте при нас – ние ви очакваме с всички знания, които имаме за вашето тяло.

Глутаминът е незаменима аминокиселина, която се произвежда в мускулите и се разпределя от кръвта до органите. Нашето тяло произвежда глутамин, за да задоволи метаболитните си нужди, но при спортистите често е необходим допълнителен прием. При интензивни упражнения глутаминът се изчерпва и спортистите често приемат добавки с глутамин, за да компенсират загубите.

Глутаминът доставя азот на мускулите, за да синтензира протеини. Глутаминът подпомага функцията на червата, имунната система и други процеси в организма. Често се използва след операции за възтановяване на рани.

Тъй като нашето тяло произвежда глутамин и допълнително си го доставяме чрез храна, рядко приемът му води до отрицателни странични ефекти. Спазвайте препоръчителните дози и няма да усетите нежелани ефекти.

Глутаминът е една от най-важните аминокиселини, за поддържане на здравето на храносмилателния тракт. Ако страдате от безпокойство, стомашни проблеми, лоша имунна система и бавно заздравяване на рани, добавките с глутамин могат да ви бъдат от полза.

Ако искате да повишите своя глутамин, започенете да хапвате повече пиле, риба, зеле, спанак, боб, грах и цвекло. Ако приемате и добавки с глутамин, спазвайте препоръчителните дози, за да нямате неблагоприятни странични ефекти.

4.55 / 315