Yandex
МЕНЮ
Кошница

Крампи

35.00 лв.
Купи
13.19 лв.
Купи
11.20 лв. 14.00 лв.
Купи
29.00 лв.
Купи
59.00 лв.
Купи
11.96 лв. 14.95 лв.
Купи
20.80 лв. 26.00 лв.
Купи
19.49 лв.
Купи
19.79 лв.
Купи
30.00 лв.
Купи
19.80 лв.
Купи
36.97 лв. 43.49 лв.
Купи
24.95 лв.
Купи
50.14 лв. 58.99 лв.
Купи
Показва 1 до 18 от 18 (1 страници)

Много са факторите, които могат да спрат един човек от това да поддържа адекватна спортна форма като за аматьор. Нещо повече – някои са доста по-сериозни от други, но важното е, че отражението им върху физиката макар и непряко, все пак съществува.

В достатъчно големи размери, влиянието на факторите от различно естество е нещо, което сериозно може да увреди както физиката ви, така и вашата психика. Не е приятно да си повлиян от различни неща, което да пречи на цялостния ти прогрес в залата.

Това е процес, на който човек сам се отдава и тогава идват различните неблагоприятни ефекти от това, че си се поддал на негативизма. Една от най-големите пречки за физическото и ментално спортно развитие на човек могат да бъдат мускулните крампи.

В днешния текст ще ви покажем една от най-ефективните добавки в аспект премахване и напълно забравяне за крампите. Бъдете сигурни, че е важно да приемате тази хранителна добавка стриктно и без пропуски, защото тя действа с натрупване, а то няма как да стане факт без да я приемате постоянно, съгласно с предписаните дози.

Какво да взимаме против крампи

Едно от нещата, които в най-голяма степен влияят благоприятно на организма срещу различни видове крампи, това е магнезият. Няма друго такова вещество, което да прониква в дълбочина в мускулите и да прави нещата толкова лесни за тяхното развитие в последствие.

Той укрепва мускулатурата, прави я по-устойчива на системно натоварване, прави загревките доста по-кратки (нямате нужда от сериозно разгряване на сухожилия и мускули). Сънят става доста по дълъг и дълбок, което също е доста важно за контролирането на нивата на тестостерон.

Освен всичко останало, вие ще се събуждате бодри и пълни с желание за действие по ежедневните си задачи. Не прилича ли това на една мечтана сутрин?

Workout.bg – всичко за един спортист

Каквото и да прави човек, колкото и да се е отпуснал в ежедневието си, все някога трябва да се върне към спортуването. Активният начин на живот носи невероятни ползи за здравето на един организъм, така че няма смисъл да бъде пренебрегван за сметка на каквото и да е било.

Нищо не е по-добро от малко допълнителен спорт и движение. Именно заради това ние от Workout.bg уважаваме много хората, които са се престрашили да победят себе си и да направят нещо успешно с тялото си.

Естествено, промяната към по-добро е доста трудна и не е никак елементарна задачата да прескочиш бариерата на пътя към самия себе си. Трябва време, за да повярваш в промяната, да направиш истинската първа крачка към това да убедиш себе си, че това, което правиш е правилното.

За да може успехът наистина да бъде качествен и устойчив във времето, то вие трябва наистина да се постараете тренировките да са правилни, да имате достатъчно време за възстановяване между тях и най-важното да имате правилния пакет от суплементи.

Важно е да подбирате така хранителните си добавки, че да могат те да ви поддържат достатъчно енергични и готови винаги за това да дадете най-доброто от онова, на което сте способни. В спорта винаги е важно да си на високи обороти и да можеш да ги поддържаш за известен период от време.

Без значение какъв спорт практикувате (футбол, вдигане на тежести, различни комплексни спортове и техните разновидности откъм дисциплини), вие се нуждаете от сериозен стълб на енергия, който да ви прави издръжливи, енергични, да поддържа желанието за спорт и полагане на физически усилия у вас.

Всеки един такъв суплемент можете да намерите при нас – вашият най-близък онлайн магазин за хранителни добавки. Лесно е да си кажеш, че от днес започваш да тренираш, важното е утре да станеш отново.

Загубата на стимул е едно от нещата, които най-много пречат на хората в това да са максимално успешни в поддържането на форма. Бъдете разликата – намирайте стимул във всяко нещо!

Очакваме ви в нашия онлайн магазин!

Често крампите са знак, че тялото ви се нуждае от повече магнезий. Той участва в много биохимични процеси, включително мускулната контаркция и затова, често се използва за крампи. Добавките са безопасно и ефективно лечение и облекчават спазмите.

Мускулните крампи може да са причинени от прием на лекарства, консумиране на алкохол, недостатъчно пиене на вода, недостиг на магнезий, умора и мускулно натоварване.

Недостигът на някои витамини може пряко или косвено да доведе до мускулни крампи. Най-често това са витамините В1, В5 и В6.

Мускулните крампи могат да засегнат всеки, но по-често изложени на риск са хората с наднормено тегло, спортистите, бременните жени и хората на възраст над 65 години. В повечето случаи спазмите не са причинени от сериозни заболявания, но ако станат постоянни, трябва да се посети лекар.

Здравословното хранене гарантира, че тялото ви е снабдено с витамините и минералите, от които се нуждаете. Имайте предвид, че изпотяването по време на тренировка изчерпва запасите от натрий, калий, калций, магнезий и хлорид. Ежедневният прием на мултивитамини може да ви осигури минералната подкрепа, от която се нуждаете.

4.52 / 287